BluCactus - Webdesign Bureau Amsterdam

Webdesign Bureau

Webdesign Bureau Nederland

Wilt u een goed presterende en conversie gedreven website laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. BluCactus is een in Amstedam gevestigd webdesign bureau met meer dan tien jaar ervaring. Wij helpen bedrijven bij het verbeteren van hun digitale aanwezigheid, het verhogen van conversies en het verkrijgen van kwalitatieve leads. Tegenwoordig is het noodzakelijk om de andacht van uw doelgroep te trekken met een unieke en innovatieve vormgeving. Om deze reden biedt BluCactus Webdesign bedrijf Nederland u een breed aanbod op groei gerichte digitale marketingoplossingen waarmee u een opmerkelijke digitale aanwezigheid kunt opbouwen. Onze experts in in Amsterdam en Rotterdam werken samen met onze SEO-specialisten om u de beste oplossingen te bieden om uw success te vergroten.

Webdesign Bureau Amsterdam

Wij helpen u uw klantenbestand uit te breiden
En tegelijkertijd uw bedrijf de aandacht te geven die het verdient.

Om onze uitstekende webdesign diensten aan te bieden, richten wij ons op belangrijke elementen zoals reactievermogen, functionaliteit en de conversiedoelen van uw bedrijf. Daarom combineert onze professionele aanpak moderne web design concepten, operationele effectiviteit en overtuigende berichten om uw doelgroep te betrekken. Het team van BluCactus luistert zorgvuldig naar uw behoeften om een ​​vormgeving op maat te creëren die de cultuur van uw bedrijf goed omvat. Verder richt Blucactus Nederland zich op dat het authentieke en professionele teksten bevat en bezoekers aanmoedigt om klanten te worden. Ons belangrijkste doel is om u te helpen meer bekendheid op internet te krijgen. Daarnaat willen wij ook het verkeer van uw website vergroten en een zo hoog mogelijk investeringsrendement behalen.

BluCactus - Wij helpen u uw klantenbestand uit te breiden en uw bedrijf de aandacht te geven dat het verdient

BluCactus - Webdesign Bureau Nederland - Creatieve websites

Een wereldwijd bedrijf

Internationale website laten maken

Wij hebben bijgedragen aan het succes van honderden bedrijven, lokaal, nationaal en internationaal. In Nederland, Belgie en zelf Suriname hebben de veelzijdige experts op het gebied van web vormgeving van BluCactus hoogwaardige creatieve websites ontwikkeld voor middelgrote en grote bedrijven in Amsterdam, Rotterdam Den Haag, Utrecht, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum, Bloemendaal, Brussel, Antwerpen en Gent. Dankzij ons decennium aan ervaring hebben wij een goed gevoel ontwikkeld om de aspecten van webdesign te identificeren die verbeterd moeten worden om de aandacht van uw doelgroep te trekken.

BluCactus - Webdesign Bureau Nederland - Creatieve websites

Hoe kan een webdesign bedrijf u helpen om voorop te blijven lopen?

Waarom is het belangrijk voor uw bedrijf een website te laten maken?

Het ontwerp van uw website is een belangrijk onderdeel van uw online aanwezigheid. Waar denkt u aan als u een verouderde website van een bedrijf tegenkomt? Het is zeer waarschijnlijk dat u dan begint te twijfelen aan de geloofwaardigheid, producten of diensten van deze onderneming. Het kan  zelfs zo zijn dat u naar de website van een concurrent gaat voor een betere optie. Of men er bewust van is of niet, wij worden allemaal aangetrokken door goed ontworpen visuele elementen. De esthetiek en de functionaliteit van uw website kunnen dus een positieve of negatieve indruk wekken of bezoekers.

Creativiteit verbetert uw bedrijfsimago

Webdesign Bureau Amsterdam

Het is belangrijk omdat het de perceptie van uw merk beïnvloedt. Volgens een onderzoek van Google hebben gebruikers slechts 50 milliseconden (of 0,05 seconden) nodig om een ​​eerste indruk te krijgen van het ontwerp van uw website. Hoewel dit hen weinig tot geen tijd laat om uw inhoud te lezen of ergens op te klikken, speelt het een belangrijke rol bij het wel of niet doorgaan met het verkennen van uw website. Als het u dus lukt om uw bezoekers vast te houden nadat uw pagina is geladen, is het van groot belang dat u hun verwachtingen overtreft en een duidelijke en overtuigende boodschap over uw bedrijf en zijn activiteiten presenteert. Op deze manier is Web ontwerp een zeer effectief hulpmiddel om vertrouwen op te bouwen bij uw doelgroep.

Bovendien bevordert het uw Search Engine Optimization (SEO) -strategie.

Veel Web Design-elementen spelen een rol in de manier waarop u inhoud op uw website publiceert. Daarnaast is het ook van invloed  op de manier waarop zoekmachines uw website doorzoeken en indexeren. Om uw SEO-basisprincipes te optimaliseren, is het verstandig om een professioneel webdesign bureau in te huren.

BluCactus - Creatieve Webdesign verbetert uw bedrijfsimago
BluCactus - Creatieve Webdesign verbetert uw bedrijfsimago

Klantenservice

Website laten onderhouden

Web ontwerp is ook in het voordeel van uw bedrijf door de indruk van uw klantenservice te creëren. Verder biedt het ook inzicht in hoe u uw publiek bekijkt. Als u zich niet richt op het verbeteren van uw website, heeft uw publiek de indruk dat u zich niet zult concentreren op het bieden van de beste oplossingen. Als uw website daarentegen opvallend, modern en aanlokkelijk is, voelt uw publiek zich meer welkom op uw pagina. Bezoekers zien dan dat klanten een prioriteit zijn en zijn vervolgens klaar  om elk project aan te gaan.

BluCactus - Creatieve Webdesign verbetert uw bedrijfsimago

Wat levert Web Ontwerp uw bedrijf op?

Webdesign Bureau Rotterdam

Bovendien promoot Web Ontwerp ook uw zoekmachine optimalisatie (SEO) -strategie. Veel praktijken en elementen op het gebied van web ontwerp spelen een sleutelrol in de manier waarop u inhoud op uw website publiceert, wat op zijn beurt van invloed is op de manier waarop zoekmachinespinnen uw website doorzoeken en indexeren. Om ervoor te zorgen dat uw SEO-basisprincipes op de pagina goed worden geoptimaliseerd, is het raadzaam om samen te werken met een eersteklas webdesign bureau.

De weerspiegeling van uw klantenservice

Web ontwerp is ook in het voordeel van uw bedrijf door de indruk van uw klantenservice te creëren. Met andere woorden, als onderdeel van de eerste indruk die uw website geeft, biedt het ook inzicht in hoe u uw publiek bekijkt. Als u uw inspanningen niet richt op het verbeteren van het ontwerp van uw website, heeft uw publiek de indruk dat u zich niet zult concentreren op het bieden van de beste oplossingen in uw vakgebied. Als uw website daarentegen opvallend, modern en aanlokkelijk is, voelt uw publiek zich meer welkom op uw pagina. Daarom, in de ogen van uw bezoekers, zal uw bedrijf de waarde van zijn klanten voldoende waarderen en dus klaar zijn om elk uitdagend project aan te gaan.

BluCactus - Wat levert Webdesign uw bedrijf op

Wat onderscheidt BluCactus Webdesign Bureau Nederland?

Webdesign Bureau Amsterdam

BluCactus, beste Webdesign Bureau Nederland schittert als het gaat om het bedenken van innovatieve online bedrijfsmodellen, gebruiksvriendelijke bedrijfswebsites, het inzetten van direct response-tactieken en innovatieve marketingstrategieën die uw bedrijfsgroei zullen stimuleren. De website ontwikkelaars en marketing specialisten van BluCactus begrijpen het belang van een klantgericht ontwerpbureau voor websites. Daarom hechten wij veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties, het bieden van uitstekende klantenservice en het ontwikkelen van hoogwaardige webgebaseerde oplossingen. Wij onderscheiden ons van andere webdesign bureaus omdat ons bewezen web ontwerp en ontwikkelingsproces alleen de beste methodes volgen om ervoor te zorgen uw website te laten bouwen met de hoogste webstandaarden.

Dit zijn de belangrijkste elementen die wij zullen opnemen in uw webdesign.

BluCactus - Webdesign Bureau - Solide navigatie

1. Solide navigatie

De navigatie op uw website moet gemakkelijk en zelfverklarend zijn. Wanneer uw potentiële klanten uw site bezoeken, willen zij snel en soepel toegang hebben tot informatie. Als uw bezoekers uw website moeilijk kunnen vinden, is het zeer waarschijnlijk dat zij deze niet zullen verkennen en “bouncen”. Een bounce is een effect dat optreedt wanneer een bezoeker slechts één pagina van een website ervan bekijkt. De klant bekijkt dan dus geen verdere pagina’s van die site. Als uw navigatie onvoldoende is, ontmoedigt u uw publiek om op uw pagina te blijven. Als u dus wilt dat uw prospects op uw website blijven, moet u beschikken over een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem.

Bovendien kunnen klanten dankzij de gemakkelijk te volgen instructies het proces van het bekijken en kopen van producten soepel doorlopen. Op deze manier stimuleert solide navigatie ook product aankopen.

Bij BluCactus Webdesign Bureau Nederland weten wij precies hoe wij uw website moeten optimaliseren. Op deze manier zullen de visuele structuren, lay-outs, zoekwoorden, navigatiemenu’s en processen uw doelgroep volledig aanspreken.

BluCactus - Webdesign Bureau - Solide navigatie

2. Responsive Ontwerp

Met het hoge gebruik van mobiele apparaten is het duidelijk dat responsive ontwerp belangrijker dan ooit is geworden. Uw publiek heeft toegang tot uw website vanaf verschillende apparaten zoals smartphones, tablets, laptops en desktop computers. Wij zullen ervoor zorgen dat uw gebruikers een positieve ervaring op uw website beleven, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken. Om deze reden gebruiken onze website-ontwikkelaars overzichtelijke lay-outs, vloeiende afbeeldingen en media queries. Wij controleren ook de prestaties van uw site om de functionaliteit regelmatig te verbeteren. Als het gaat om gebruikerservaring, is een responsief ontwerp van het beste webdesign bureau in Nederland uw sleutel tot klantbetrokkenheid.

BluCactus - Snel reagerend ontwerp
BluCactus - Webdesign Bureau - Stijlgids

3. Stijlgids

Web ontwerp is belangrijk voor uw bedrijf, omdat het voor consistentie op uw website zorgt. Dit helpt u bij het opbouwen van merkbekendheid en houdt uw bezoekers langer betrokken op uw site. Een stijlgids is een verzameling van visuele patronen en codering normen. Dit wordt gebruikt door  ontwikkelaars  om te garanderen dat al uw webpagina’s een samenhangende ervaring vormen.

Een stijlgids is dus eigenlijk de basis van het uiterlijk van uw website. Bij het aanbieden van onze web ontwerp diensten stellen wij een creatieve stijlgids op van kleuren, typografie, afbeeldingen en andere elementen. Deze worden zo gekozen dat het uw merkimago consistent overbrengt. Op deze manier helpen wij u om uw doelgroep te betrekken door middel van een visueel impactvolle gebruikerservaring.

BluCactus - Webdesign Bureau - Stijlgids

4. Doelgerichte afbeeldingen

Als u op zoek bent naar een aantrekkelijke lay-out die boeiende inhoud met afbeeldingen combineert, dan is BluCactus de beste optie voor u. Bij BluCactus zult u nooit een overweldigende of rommelige site krijgen. Alle visuele elementen die wij ontwerpen, hebben een strategische marketingdoelstelling die is afgestemd op uw zakelijke behoeften. Zo creëren wij de perfecte balans tussen visuele en tekstuele inhoud op uw website.

BluCactus - Purposeful Visuals Webdesign bureau
BluCactus - Geweldige inhoud

5. Geweldige inhoud

Telkens wanneer iemand op uw website klikt, is dat omdat die persoon geïnteresseerd is in uw inhoud. Uw publiek bezoekt uw website omdat deze zich aangetrokken voelt tot uw informatie. Hoogwaardige website-inhoud heeft een groot potentieel om ongelooflijke resultaten op te leveren voor een zeer betaalbare investering. Bovendien is het een zeer effectieve manier om uw web positionering te verbeteren.  Zoekmachines overwegen namelijk hoogwaardige inhoud  om websites beter te rangschikken. Originele, gevarieerde en SEO-vriendelijke inhoud helpt u:

 • Verkeer naar uw site te brengen.
 • Uw websiteconversies en verkopen te verhogen.
 • Delen van de inhoud van uw website te verbeteren.
 • De betrokkenheid van uw bezoekers te verhogen.

Het redactieteam van BluCactus Webdesign bureau ontwikkelt uitstekende Marketing-strategieën voor inhoud die zijn afgestemd op de beste SEO-praktijken. Dit doen wij om de zichtbaarheid van uw website te vergroten en de resultaten te behalen waar u naar streeft.

BluCactus - Geweldige inhoud

6. Call-to-action-knoppen (CTA)

CTA-knoppen zijn essentiële elementen van Web Design die gebruikers helpen om een contactformulier in te vullen, zich aan te melden voor een nieuwsbrief, een blogbericht te lezen of een aanbieding te kopen. Een CTA-knop moet mensen dus inspireren om te handelen. Om die reden zal een goed doordachte CTA-knop die bij uw web ontwerp past maar ook opvalt, uw publiek aanmoedigen om door te gaan naar de volgende stap. Door CTA-knoppen in uw web ontwerp op te nemen, kunt u betere converterende resultaten op uw pagina genereren.

BluCactus - Call to action CTA knoppen webdesign bureau
BluCactus - Webdesign Bureau Amsterdam - Page Loading Speed

7. Laadsnelheid van pagina’s

Als webgebruiker heeft u vast wel eens meegemaakt dat een pagina niet wordt geladen nadat u ergens op klikt. Vervolgens wacht u nog een paar seconden en, aangezien er niets gebeurt, vertrekt u. U kunt dus een oogverblindend website-ontwerp hebben, maar het zal uw verkoop niet stimuleren als niemand het te zien krijgt. Pagina laadsnelheid is een cruciaal onderdeel van web ontwerp. Het geeft uw potentiële klanten snel toegang tot de informatie van uw website, waardoor de gebruikerservaring positief wordt beïnvloed.

Geduld

De meeste mensen hebben weinig geduld,  waardoor de interesse van uw doelgroep zal vervagen als uw webpagina te langzaam is. De gebruikers gaan terug naar de zoekresultaten en klikken op de pagina van een concurrent. Laat dit niet gebeuren! Vertrouw op de paginasnelheid services van het beste webdesign bureau in Amsterdam; BluCactus. Ons team van website-ontwikkelaars zal op uw website alle nodige verbeteringen aanbrengen om de laadsnelheid zo snel mogelijk te maken. U kunt dus profiteren van de voordelen van een snel ladende pagina terwijl u zich richt op het laten groeien van uw bedrijf.

BluCactus - Webdesign Bureau Amsterdam - Page Loading Speed

BluCactus Webdesign Bureau Amsterdam
Blijf voorop lopen met high-end website-ontwerp.

BluCactus is een full-service web ontwikkelingsbureau gespecialiseerd in website-ontwerp en internet marketing diensten. Wij zijn gepassioneerd over het leveren van innovatieve, functionele, visueel aantrekkelijke en feature-rijke website-ontwerpen, softwareprogramma’s en mobiele applicaties die de exponentiële groei van uw bedrijf zullen stimuleren.

Onze Webdesign Diensten omvatten:

Search Engine Optimization (SEO)

Om uw bezoekers aan te moedigen om klanten te worden, moet uw site zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Bovendien moet het gemakkelijk te vinden zijn voor uw potentiële klanten. Krachtige SEO trekt gebruikers naar uw site en uitstekend web ontwerp houdt ze daar. Op deze manier werken SEO en Web Design hand in hand om uw doelgroep op de meest effectieve manier te bereiken.

SEO stelt uw website in staat om een ​​betere positie te behalen in de resultaten pagina’s van zoekmachines (SERP’s). Wanneer gebruikers dus zoeken naar de oplossingen die uw bedrijf biedt, kunnen ze deze zien zodra ze de zoekwoorden intypen die betrekking hebben op uw bedrijf. BluCactus optimaliseert uw website altijd om het maximale potentieel te bereiken. Ons ervaren team van professionals omvat in onze Web Design-services trefwoordenonderzoek, website-audit, on-page / off-page optimalisatie, performance site strategie, site-architectuur, content marketing, conversie-optimalisatie en het bijhouden van analyses.

BluCactus - zoekmachine optimalisatie SEO

Web ontwerp en ontwikkeling

Ons team van webdesigners en ontwikkelaars gebruikt alleen de best tools om ervoor te zorgen dat uw website volgens de hoogste webstandaarden wordt gebouwd. Wij zijn er trots op dat wij het beste web ontwikkelingsbedrijf in Amsterdam zijn dankzij onze unieke klantbenadering. Bij BluCactus Nederland geloven wij dat het creëren van een succesvolle site niet alleen draait om codering of elegant design. Het gaat erom om de perfecte marketingstrategie te bepalen waarmee u uw verkoop kunt verhogen en uw merkwaarde kunt maximaliseren. Onze betaalbare webdesign diensten omvatten het ontwerpen van bestemmingspagina’s, microsite-ontwerp, website ontwerp voor kleine bedrijven, adaptief ontwerp van mobiele site (desktop + mobiel), responsive website ontwerp, herontwerp van bedrijfswebsites, evenals het ontwerpen en ontwikkelen van complexe en grote portal webapplicaties . Aan de andere kant bieden wij ook aangepaste database programmering en softwareontwikkeling, waarmee u unieke, intelligente en flexibele systemen krijgt om uw bedrijf effectief te beheren.

Content schrijven

Webdesign Bureau Amsterdam

Bij BluCactus geven wij prioriteit aan uw boodschap en merk in plaats van de nieuwste design esthetiek. Op deze manier helpen wij uw website om een ​​gunstige ontvangst te krijgen van uw doelgroep en om geoptimaliseerd te worden voor de resultaten van zoekmachines. Een goed geschreven, informatieve, SEO-vriendelijke en gerichte inhoud zorgt voor regelmatig webverkeer naar uw website en dient dus als een effectieve klantmagneet. De sleutel tot het succes van een website is het hebben van duidelijke, relevante inhoud die de juiste boodschap overbrengt. Kwaliteitscontent richt zich op uw publiek, betrekt hen en overtuigt hen om actie te ondernemen. Aan de andere kant helpt het u ook om hoog te scoren in zoekresultaten.

Het redactieteam van BluCactus ontwikkelt en implementeert conversie gedreven marketingstrategieën om u te helpen uw marketingdoelen te bereiken door vertrouwde communicatielijnen met uw klanten tot stand te brengen en de geloofwaardigheid van uw bedrijf in het proces te verbeteren. Welke marketingdoelstellingen u ook heeft, BluCactus Webdesign bureau kan u daarbij helpen.

BluCactus Amsterdam - Creatieve Webdesign verbetert uw bedrijfsimago
BluCactus - Snel reagerend ontwerp op alle aparaten

Responsive Web Ontwerp

Tegenwoordig is Responsive Web Ontwerp een essentieel onderdeel van het succes van uw website. Onze getalenteerde webontwikkelaars zorgen ervoor dat uw website de inhoud en elementen automatisch aanpast zodat ze overeenkomen met de schermgrootte van de bezoeker. Door uw website mobielvriendelijk te maken, vergroot u niet alleen de zichtbaarheid in zoekmachines, maar garandeert u ook dat elke gebruiker op elk apparaat de best mogelijke ervaring op uw website heeft. Bovendien gebruikt Responsive Ontwerp een universele code waarmee het ontwerp zal blijven werken naarmate nieuwe technologieën worden ontwikkeld. Om deze reden is het verstandig om dit te implementeren.

BluCactus - Snel reagerend ontwerp op alle aparaten

eCommerce Webshop laten maken

Bij BluCactus eCommerce Webshop Bureau bieden wij uitgebreid webshop ontwerp, ontwikkeling en webshop marketing diensten voor bedrijven, branches en industrieën van verschillende groottes. Bij het laten maken van uw eCommerce-webshop vermijden wij onnodige afleidingen en centreren wij ons ontwerp op eenvoud, functionaliteit en reactievermogen. Daarnaast maken wij branding een prioriteit. Als het gaat om online winkelen, speelt branding een sleutelrol bij het opbouwen van een band met uw publiek en het stimuleren van verkopen. Om die reden richten wij onze inspanningen op het aantrekkelijk overbrengen van uw merkidentiteit.

Professionele webshop laten maken

Ons team van webdesigners, programmeurs en marketing specialisten combineert technische expertises met innovatieve ontwerpen om een unieke en opvallende eCommerce-webshop oftewel online winkel te creëren. Op deze manier helpen wij u de beste resultaten, omzet en merkwaarde te behalen.

BluCactus - Webdesign Bureau Amsterdam - eCommerce Webshop
BluCactus - Website Hosting

Website Hosting

Betrouwbare en goed presterende webhosting is een belangrijk onderdeel van het succes van een website. Het inhuren van een website hosting bedrijf  kan zorgen voor goed georganiseerde zakelijke e-mails, geweldig beheer van maximaal webverkeer, effectief onderhoud van hardware en voor verbeterde marketing. Bovendien stelt het u in staat om minder gegevensverlies te hebben en verbetert het de veiligheid van uw website. Op deze manier draagt ​​hosting bij aan het succesvol beheer van uw bedrijfswebsite. Bij BluCactus Webdesign bureau bieden wij advies over welk website-hostingbedrijf beter past bij uw unieke zakelijke behoeften om ervoor te zorgen dat uw online aanwezigheid in de loop van de tijd alleen maar beter wordt.

BluCactus - Website Hosting

Content Management System (CMS) -experts

Ons website-ontwerp bedrijf in Amsterdam biedt site-optimalisatie op de meest efficiënte CMS-platforms, zoals WordPress, Joomla en Drupal. Vanwege de bedrijfsvriendelijke functies en veelzijdigheid brengen wij de bedrijven van onze klanten liever naar nieuwe hoogten met aangepaste WordPress-websites. Of u nu een ontwerp revisie nodig heeft of de installatie van een nieuw SEO-gerelateerde configuratie nodig heeft, BluCactus heeft de beste oplossingen voor u. Wij houden ons aan de hoogste creatieve en technische normen om elke gewenste functionaliteit in uw website te integreren, met onbeperkte mogelijkheden.

BluCactus - Content Management Systeem CMS Experts

Bent u klaar? Laat ons uw website-ontwerp- en ontwikkelingsproces verbeteren

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt en ons in uw project opneemt, zetten wij onze kennis, talent en ervaring voor u in. Onze specialiteiten in op maat gemaakt web ontwerp, responsieve websites, WordPress, eCommerce-websites, oftewel een Webshop, database programmering en webapplicaties worden alleen overtroffen door onze uitzonderlijke klantenservice. Laat ons u van begin tot eind ons webontwerp- en ontwikkelingsproces tonen.

BluCactus Amsterdam - Ontdekking en planning

Ontdekking en planning

Zakelijke website laten maken

Wij starten onze projecten door vertrouwd te raken met uw doelen en specifieke eisen. Als u een bestaande website heeft en u wilt dat wij deze opnieuw ontwerpen, beginnen wij met een gedetailleerde beoordeling van de inhoud van uw website. Daarnaast  analyseren wij ook de technische vereisten. Vervolgens definiëren wij de bijbehorende strategieën zodat u uw marketingdoelstellingen kunt bereiken  en de gewenste resultaten zult behalen. Wij creëren een functionaliteit document en wijzen verantwoordelijkheden toe aan ons eersteklas team van professionals. Tot slot definiëren wij de webarchitectuur en de sitemap.

BluCactus Amsterdam - Ontdekking en planning

Ontwerp

Webdesign Bureau Amsterdam

Met een uitstekend niveau van detail en aandacht creëren wij het draadmodel van uw site. Een draadmodel is een visuele weergave die de specifieke grootte en plaatsing van pagina-elementen (tekst, afbeeldingen, video’s), site functies  en de navigatie voor uw website beschrijft. Hieruit maken wij vervolgens de lay-outs en presenteren wij deze aan u voor goedkeuring. In deze fase voeren wij zoveel aanpassingen uit als nodig is om de website van uw dromen te creëren.

BluCactus - Webdesign Bureau Amsterdam
BluCactus - Webcodering en ontwikkeling

Web Codering en ontwikkeling

Vanuit onze creatieve ontwerpen coderen wij CSS, HTML of elke andere programmeertaal die bij uw website past. Onze ontwikkelaars maken gebruik van de nieuwste technologieën en cross-compatibiliteit om ervoor te zorgen dat uw website vlot wordt geladen en op alle browsers en apparaten presteert.

BluCactus - Webcodering en ontwikkeling

Testen en lanceren

Voordat wij uw website lanceren, testen wij het grondig. Wij zorgen ervoor dat lay-outs zijn geoptimaliseerd en correct werken op verschillende apparaten en browsers. Daarnaast gebruiken wij geavanceerde beveiligingsmaatregelen om uw bedrijfswebsite en uw klanten te beschermen. Nadat u het definitieve website-ontwerp heeft goedgekeurd, voeren wij verdere technische stappen uit, zoals het instellen van de host en het wijzen van uw domein (DNS). Na de lancering van uw website integreren wij analyse- en zoekmachine optimalisatie-plugins (SEO). Verder optimaliseren wij ook uw inhoud, ontwikkelen interne en externe links en vergroten wij uw succes met uitgebreide social media marketing (SMM) -strategieën.

Webdesign Bureau Amsterdam

Waarom zou u ons inhuren?

Waarmee kunnen wij u helpen?

 • Beauty website laten maken.
 • Mode website laten maken.
 • Fashion website laten maken.
 • Kleding website laten maken.
 • Sport website laten maken.
 • Juwelier website laten maken.
 • Bloemenwinkel website laten maken.
 • Bloemenexport website laten maken.
 • Tuincentrum website laten maken.
 • Horeca website laten maken.
 • Gastronomie website laten maken.
 • Restaurant website laten maken.
 • Hotel website laten maken.
 • Cafe website laten maken.
 • Bar website laten maken.
 • Coaching website laten maken.
 • Educatieve website laten maken.
 • Zakelijke website laten maken.
 • Industriele website laten maken.
 • Verzekerings website laten maken.
 • Belastingadviseur website laten maken.
 • Beleggingsadviseur website laten maken.
 • Aannemer website laten maken.
 • Meubel website laten maken.
 • Automobiel website laten maken.
 • Scheepsbouwer website laten maken.
 • Makelaar website laten maken.
BluCactus - Klantendienst

Klantenservice

Wij oefenen volledige transparantie uit met al onze klanten in elke stap van ons web ontwerp- en ontwikkelingsproces. Het is voor ons belangrijk om u op de hoogte te houden bij het maken van uw website. Verder vinden wij het ook interessant om te weten of u eisen worden voldaan. Bovendien begrijpen wij dat elke vertraging aan onze kant uw bedrijf in gevaar kan brengen. Om deze reden beloven wij geen dingen die wij niet kunnen leveren. Wij beoordelen dus uw eisen en stellen realistische deadlines om uw bedrijfswebsite-ontwerp te leveren.

BluCactus - Klantendienst

Aandacht voor detail

Elk detail is voor ons belangrijk, van de eerste wireframes tot de laatste fases. Wij bieden geen one-size-fits-all oplossingen, alle websites die wij maken zijn op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften en eisen. Dus huur Blucactus Nederland in om uw project te ontwerpen en u zult opmerken dat ons oog voor detail de creatie van uw bedrijfswebsite uitstekend zal beïnvloeden.

BluCactus - Aandacht voor detail
BluCactus - Webdesign Bureau - Voorbeelden

Gebruikersgericht ontwerp

Webdesign Bureau Amsterdam

Wij onderzoeken elk element van een project vanuit het perspectief van een gebruiker. Hierdoor kunnen wij een creatief proces ontwikkelen die tot een aantrekkelijk, intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp leidt. Op deze manier helpen wij u om in contact te komen met uw potentiële klanten.

BluCactus - Webdesign Bureau - Voorbeelden

Conversiegericht

Beste Webdesign Bureau Nederland

Een succesvol ontwerp is meer dan alleen opvallende beelden. Webontwerpen moeten  namelijk ook conversie vriendelijk zijn. Dit betekent dat uw bedrijfswebsite wordt  gevuld met inhoud die bezoekers leidt tot het kopen van uw producten of het inhuren van uw diensten. Zodat u uw conversie doelen bereikt, trekken wij gericht verkeer aan, zorgen wij ervoor dat uw website een optimale gebruikerservaring levert en creëren wij een krachtige merk verbinding. Daarnaast creëren wij inhoud die gericht is op uw doelgroep en geoptimaliseerde call-to-action creëren.

BluCactus - Web Design Bureau Betrek uw doelgroep met een innovatief ontwerp

BluCactus Webdesign Bureau:
Betrek uw doelgroep met een innovatief web ontwerp

Beste Webdesign Bureau Nederland

Welke doelen wilt u bereiken met uw nieuwe en originele webdesign? Of het nu gaat om het genereren van gekwalificeerde leads, het verbeteren van de conversieratio, het bieden van ondersteuning of het vergroten van uw naamsbekendheid, BluCactus kan u helpen. Wij hebben namelijk al duizenden websites ontworpen, van startups tot grote bedrijfssites. Verder luisteren wij zorgvuldig naar onze klanten om hen een uitzonderlijke persoonlijke service te bieden. Laat uw bedrijf groeien met een indrukwekkende en elegante zakelijke website. Neem nu contact met ons op en ontvang een uniek en sterk web ontwerp!