Wat is white Hat SEO?

BluCactus - white hat seo - title

De wereld van SEO is breed, maar er zijn twee basisconcepten die iedereen zou moeten kennen. Eén van die twee concepten is White Hat SEO. Deze vertegenwoordigt  de strategieën voor web positionering die ‘het goede’ moeten voorstellen. Daarnaast bestaat er Black Hat SEO, dit is de “de slechte of gevaarlijke” kant van SEO.

 

Hoewel White Hat SEO en Black Hat SEO tegengestelde elementen zijn in theorie, betekent het niet dat ze niet compatibel zijn. Sommigen geven echter de voorkeur aan de term “grijze hoed” of “Gray Hat SEO”, omdat ze technieken van beide kanten gebruiken. Vandaag zal de focus echter alleen op White Hat SEO gelegd worden.

 

Blucactus-White-hat-seo.pWie bepaalt wat goede of slechte SEO is?

 

Het is heel eenvoudig. Google bepaalt namelijk de ethische normen van de positioneringsstrategieën in hun zoekmachine. Als u dus de richtlijnen van Google volgt, implementeert u White Hat of “witte hoed” SEO.

 

Als u daarentegen de positionering wilt versnellen door de zoekresultaten te manipuleren kunt u hiervoor bestraft worden. Daarom raden wij u aan om de dingen altijd goed te doen.

 

Wat is White Hat SEO?

 

Hoe krijgt men goedkeuring van zoekmachines?

 

Blucactus-white hat seo- In-de-praktijk-Wat-is-de-White-Hat-SEO.Wij zullen ons in dit artikel concentreren op de richtlijnen, die door Google zijn vastgesteld, voor het implementeren van strategieën voor web positionering of SEO. Hoewel elke zoekmachine zijn eigen richtlijnen heeft, baseren de meeste zoekmachines de positie van de website op de factoren die wij u later in dit artikel zullen geven.

 

Het is echter altijd een goed idee om zich te informeren over de regels die door andere zoekmachines zijn opgesteld. Op deze manier weet u wat u moet doen om uzelf op de eerste plaats van hun zoekresultaten te positioneren.

 

Evenzo benadrukken wij dat niet alle technieken in alle gevallen 100% werken. De effectiviteit van deze technieken hangt af van de niche van de markt, de doelstellingen, de concurrentie en de strategie die wordt geïmplementeerd. Bij contentmarketing zijn er echter enkele tactieken die perfect werken:

 

·        Content van hogere kwaliteit, Wat is white Hat SEO? 

 

Blucactus-white hat seo- winstgevendheidAangezien content de basis vormt van deze marketingstrategie, moet deze ook in staat zijn om contact te kunnen leggen met het publiek.

 

Mensen gebruiken het internet om interactie en bepaalde informatie te vinden.

 

Dus, op basis van de laatste van de suggesties, is inhoud een van de beste manieren om aan deze wensen te voldoen.

 

 

 

Hoe maakt men goede content?

 

Blucactus-Hoe-een-goede-inhoud-te-cre½ren.pOnderzoek en analyseer de inhoud die uw publiek interesseert grondig. Geef het publiek dan vervolgens de content die zij willen op onder andere artikelen, sociale media, eBooks en infographics.

 

Contentcreatie baseert zich op twee sleutelelementen: originaliteit en bruikbaarheid. Door deze twee begrippen toe te passen, zullen gebruikers uw inhoud nuttig vinden, zal het hen aanmoedigen om uw website aan te bevelen en uw artikelen op sociale media te delen.

 

Het opnemen van interessante inhoud op uw website maakt deel uit van de door Google aanbevolen SEO-praktijken voor White Hat SEO. Google en andere zoekmachines houden rekening met  websites die regelmatig worden bezocht en waar de gebruikers het langst blijven. Waarom? Omdat dit aantoont dat de informatie op deze websites voor hen nuttig is.

 

Op deze manier zullen deze websites stijgen in de positie resultaten van de zoekopdracht.

 

·        Ontwerp, Wat is white Hat SEO? 

 

Uw website moet visueel aantrekkelijk zijn. Daarnaast moet het ontwerp het lezen en het interpreteren van de inhoud vergemakkelijken.

 

Blucactus-white hat seo-ontwerp.Hoe men een merk vertegenwoordigt, moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook consistent zijn met de communicatie- en verkoop belangen van dat bedrijf.

 

Soms zijn de letters van een website niet goed zichtbaar  of is de informatie niet in overeenstemming met de titel van de pagina. Dit veroorzaakt natuurlijk veel ongenoegen. Daarom raden wij vooral aan om consistent te zijn.

 

De site moet een adaptief of responsief ontwerp hebben. Of het nu op een computer, een tablet of een smartphone is, het moet perfect worden weergegeven.

 

Controleer daarom voordat u uw website maakt of de host de optie “responsive web” heeft.

 

·        HTML code

 

Blucactus-HTML-codeHet hebben van een goed gestructureerde HTML-code is een tactiek die de weergave van webcontent vergemakkelijkt. Het draagt ​​bij aan de goedepositionering van de website in de zoekmachines.

 

Het idee is om een ​​gemakkelijk HTML code te gebruiken, die gemakkelijk te vinden is en zo de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten.

 

Bij het maken van de website kan het voorkomen dat de code die u gebruikt niet geschikt is. Het is belangrijk om het te kiezen op basis van de functionaliteit die u uw website wilt geven.

 

Daarom geven sommige systemen u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende codes. Deze codes zijn bovenaan te vinden wanneer een directe link ingevoegd wordt.

 

·        Blucactus-belangrijke-titelsAantrekkelijke titels, Wat is white Hat SEO? 

 

Aantrekkelijke titels zijn net zo belangrijk als het hebben van goede inhoud.

 

De titel zorgt er namelijk voor dat de gebruiker beslist of hij de inhoud wilt lezen of niet.

 

Net als een krantenkop zou de titel van uw website de bezoeker tot lezen moeten zetten, vandaar dat het belangrijk is om een aantrekkelijke, veelbelovende en interessante titel te hebben.

 

·        Sleutelwoorden

Wat bedoelen wij met zoekwoorden?

 

Blucactus-white hat seo- zoekwoordenSleutel- of zoekwoorden zijn de basis van marketing contentstrategies en het resultaat van zoekopdrachten van gebruikers.

 

Een trefwoord is een soort code, een reeks specifieke woorden, die leiden tot de beste zoekresultaten van zoekmachines.

 

Het samenstellen van deze woorden vereist een diepgaande analyse.

 

Blucactus-white hat seo-Investigate.

Daarbij verschillen sleutelwoorden op basis van het onderwerp van de inhoud.

 

Vervolgens raden wij aan om onderzoek te houden voordat u de inhoud samen gaat stellen, maar welke digitale hulpmiddelen kunnen wij hierbij gebruiken?

 

U kunt hiervoor rekening houden met de suggesties van de Google-zoekmachine.

 

Gebruik daarnaast ook tools zoals Keywordtool.io of zelfs uw instinct op basis van wat u weet over uw doelgroep.

 

Analyseer hoe mensen uw onderwerp kunnen vinden en geef aan welke woorden ze hebben gebruikt om dit concepten op te zoeken.

 

Blucactus-Bestudeer-uw-concurrentieOp deze manier raakt u vertrouwd met de woorden die gebruikers het meest gebruiken om hun zoekopdrachten uit te voeren.

 

Bestudeer ook uw concurrentie met behulp van analysetools zoals SEMrush of Ahrefs om te zien hoe uw concurrenten hun strategieën leiden.

 

Vergeet niet te kijken welke zoekwoorden het meeste verkeer genereren en welke pagina’s de meeste conversie genereren.

 

Blucactus- white hat seo- Analyse.Op deze manier kunt u een strategie ontwikkelen waarmee u ze kunt verslaan.

 

Als u een nieuwe website heeft of nog niet eerder met een SEO-strategie heeft gewerkt, werk dan drie keer zo hard als uw concurrenten om uitstekende resultaten te behalen.

 

Hoewel het invoegen van sleutelwoorden erg handig is om op het net gevonden te worden, moeten het wel fundamentele stukken van de teksten zijn.

 

Ze mogen dus niet vergezocht of gedwongen lijken in de inhoud.

 

·        Links, Wat is white Hat SEO? 

 

Blucactus-white hat seo-Links.Linkbuilding is een nogal eigenaardige strategie en hoewel dit misschien niet zo lijkt, vereist het uitgebreide kennis van uw markt.

 

U moet het  uitvoeren om zowel positionering als geloofwaardigheid bij mensen te krijgen.

 

Als wij deze twee voordelen diepgaand analyseren, is het tweede effect belangrijker dan het eerste.

 

·        Verwijzingen verzamelen

Blucactus-white hat seo-Linkbuilding

 

Zoals wij net al zeiden, is white hat linkbuilding een strategie die hand in hand gaat met de waardepropositie van uw bedrijf. Natuurlijke en kwalitatieve links krijgen kan een ingewikkelde taak zijn. Het bevordert echter wel de opbouw van uw domein autoriteit.

 

Het is helaas heel gemakkelijk om in de spam terecht te komen. Om te voorkomen dat u voor links betaalt, hebben wij een voorbeeld:

 

Stelt u zich eens voor dat u in een forum of een WhatsApp-chat zit en een gebruiker reageert op een reactie, maar deze reactie leidt naar een pagina of website. De genoemde gebruiker voert deze actie uit om anderen naar deze pagina te lokken.

 

Blucactus-White-Hat-SEO-heeft-problemen.Gelukkig heeft Google zijn algoritmen verfijnd en detecteert het nu wanneer links onnatuurlijk zijn. Dus als u uw project wilt promoten, moet u een professionele en kwalitatieve linkbuilding strategie gebruiken.

 

Wij raden aan om goed te plannen, de concurrentie te bestuderen en nuttige inhoud te maken om externe links te krijgen. Als u een beroep wilt doen op gesponsorde links, ga er dan voor, het is zonder twijfel een investering die de moeite waard is.

 

U kunt samenwerken met bloggers om zowel uw inhoud als die van hen te promoten. Elke link moet een betekenis en belang hebben die het rechtvaardigt.

 

Voordat u een link kiest die uw website omleidt, moet u controleren welk type verkeer het heeft, op welke onderwerpen het zich richt en wie het linkt. Het is veel werk, maar wij zijn van mening dat uw project het waard is.

 

·      Blucactus-Constancy  Standvastigheid, Wat is white Hat SEO?

 

Constant blijven leidt tot het verkrijgen van discipline en het genereert autoriteit.

 

Dit zijn twee dingen die zoekmachines beschouwen.

 

Dus met grote standvastigheid en zichtbaarheid komt er ook meer interactie.

 

 

·       Blucactus-white hat seo-Strategies-bondgenoten. Strategische links

 

Strategische schakels zijn links die naar een andere tool verwijzen die voordelen biedt.

 

Stel dat uw make-up bedrijf makeup handleidingen op YouTube maakt om hun producten te promoten.

 

Als u dan uw video’s koppelt aan uw sociale media,  bereikt u een breder publiek.

 

Deze strategie is effectief zolang u zich de smaak en voorkeuren van uw doelgroep herinnert.

 

·      Blucactus-Bet-on-strategie½n-lange-staart.  Zoekwoord strategieën, Wat is white Hat SEO?

 

Wij weten dat uw belangrijkste doel is om in de top  van de zoekresultaten te staan ​​met uw belangrijkste zoekwoord. Op nieuwe websites of websites die weinig SEO hebben gedaan, gebeurt dit echter niet van de ene op de andere dag.

 

Een van de beste White Hat-technieken om uw website te positioneren, is om van minder naar meer te gaan.

 

Een uitstekende strategie is om te kiezen voor zoekwoorden met minder zoekopdrachten, maar dus ook met minder concurrentie. Dit maakt het gemakkelijker om de URL te positioneren.

 

·      Blucactus-gebruiker.p Gebruiker

 

De belangrijkste reden waarom u een onderneming opricht, naast het economische inkomen, is vanwege de persoonlijke groei die interactie met uw klanten u brengt.

 

Hetzelfde gebeurt op uw pagina. Om een ​​goede prestatie te hebben, moet het zich aanpassen aan de gebruiker.

 

Wij kennen dit als UX of User Experience.

 

 

 

White Hat SEO Nadelen

 

Blucactus-white hat seo-Vermijd-Black-Hat-SEOEen nadeel van White Hat SEO is de beperkte reikwijdte, waarom? Wat is white Hat SEO?

 

Als wij organisch werk doen, hoe hard wij ook vooruit willen, moeten wij stap voor stap gaan.  Als dit met haast gedaan wordt, kunnen ze ons voor spam aanspreken, en dat is niet de bedoeling.

 

Hoewel SEO-specialisten een website kunnen optimaliseren, geven organische optimalisatie strategieën voor zoekmachines resultaten op middellange en lange termijn.

 

Wat off-page optimalisatie betreft zijn de mogelijkheden zeer beperkt als u niet wilt eindigen met Black of Gray Hat SEO. Google heeft onnatuurlijke strategieën voor linkbuilding verbannen in zijn richtlijnen voor webontwikkelaars, zoals spam methodes of het kopen van links.

 

Een ander nadeel is de concurrentie. Als wij Black or Grey Hat SEO gebruiken, zou dit het bedrijf bijna dwingen om deze methoden vaak te gebruiken om niet achter te blijven.

 

Om deze reden is het moeilijk om een ​​andere sterk geoptimaliseerde website te verslaan met alleen White Hat SEO-maatregelen.

 

Als wij de website echter optimaliseren met de methoden van Black Hat SEO, krijgt de website een boete. Bovendien zou het veel tijd kosten om een ​​website in te halen die is geoptimaliseerd door middel van een juiste methode. Daarnaast kan de schade die het veroorzaakt aan de reputatie van de website soms onherstelbaar zijn.

 

Wij weten dus dat het bovengenoemde optimalisatiewerk dat White Hat SEO binnen zijn kader toestaat, erg traag en complex is. Hoewel Black Hat SEO snel en winstgevender is, is White Hat SEO op de lange termijn nuttiger in termen van kosten.

 

White Hat SEO voordelen

 

  •         Blucactus-Ethiek.Beveiliging: White Hat SEO is een techniek die garandeert dat Google de website niet zal bestraffen, omdat het de regels volgt.
  •                  Ethiek: als u op de topposities bent met White Hat SEO, komt dat omdat u de dingen goed doet en waarde toevoegt aan gebruikers.
  •         Stabiliteit: Pagina’s die Black Hat SEO-technieken gebruiken, kunnen in korte tijd hun positie bereiken. Dit kan op korte termijn goed zijn, maar zodra Google het merkt, zal Google hen straffen.

 

Het optimaliseren van pagina’s met SEO White Hat-positionering  methoden garandeert dat de bereikte positie langdurig is, zelfs wanneer Google zijn algoritmen verandert.

  •         Winstgevendheid: White Hat-technieken genereren hoogwaardig, organisch verkeer. Ze garanderen ook dat wij de investering niet verliezen, omdat boetes vermijdt worden.

Wat is white Hat SEO? Volg de richtlijnen van Google

Google is onze beste bondgenoot, vergeet dat niet.

 

Blucactus-white hat seo-stabiliteiAls Google bijvoorbeeld vaststelt dat de laadsnelheid de positionering beïnvloedt, zorgen wij ervoor dat de pagina’s van onze klanten snel laden. Om dit te doen, optimaliseren wij de afbeeldingen, beoordelen wij het gedrag van de server en maken wij hoogwaardige inhoud voor uw website.

 

Wij weten dat een van de belangrijkste dingen variatie is. Om deze reden ontwikkelt ons team contentstrategieën met verschillende zoekwoorden. Wij begrijpen namelijk dat mensen hetzelfde kunnen zoeken op verschillende manieren en dat zoekmachines intelligent genoeg zijn om deze zoekopdrachten te interpreteren.

 

Wij begrijpen dat als Google regels stelt, dit om een ​​belangrijke reden is. Google informeert ons over de factoren waarmee het rekening houdt bij het positioneren van een website, daar moeten wij ook rekening mee houden bij het ontwikkelen van uw project.

 

Blucactus-Gehoorzaam-een-ÔÇï-GoogleBij BluCactus zijn wij heel duidelijk dat het bij het implementeren van SEO-strategieën erg belangrijk is om op de hoogte te zijn van de veranderingen. Dit betekent dat wat altijd heeft gewerkt, niet betekent dat het morgen zal werken, aangezien SEO erg veranderlijk is. In die zin is het belangrijk om de prestaties van uw website te analyseren en deze te optimaliseren naarmate de algoritmen van Google veranderen.

 

Het is belangrijk om naar betrouwbare bronnen te luisteren, op de hoogte te zijn van Google-updates en om professionals te raadplegen.

 

Bij ons bureau passen wij innovatieve strategieën toe en bieden wij gepersonaliseerde oplossingen aan om onze klanten te helpen hun organische verkeer te vergroten en hun zichtbaarheid te verbeteren. Wij zetten ons in voor White Hat SEO en de voldoening om ons te houden aan de hoogste ethische en professionele normen.

 

Vermijd Black Hat SEO!

 

Hoe kan men Black Hat SEO vermijden? Wat is white Hat SEO?

 

 

Blucactus-white hat seo-Security.Als u een bedrijf hebt en u zich in de online wereld bevindt is het eerste dat u moet onthouden, de SEO-strategie die u gaat implementeren. Om dit te doen, raden wij aan om een ​​professional of een bureau dat gespecialiseerd is in digitale marketing in te huren.

 

Enkele vragen die u wellicht heeft, zijn: hoe weet u dat zij het goed zullen doen? Hoe zorgt men ervoor dat zij geen Black Hat SEO implementeren?

 

Ons beste advies is om op uw hoede te zijn voor bureaus die goedkope service bieden met snelle resultaten.

 

Als iemand u vertelt dat uw website binnen drie dagen van positie 100 in Google naar 1 gaat, wees dan achterdochtig. Dat is namelijk onmogelijk met goede SEO en het enige wat u dan krijgt, is een Google-boete.

Waarom u white hat SEO zou moeten kiezen

SEO is een proces dat tijd en veel consistentie vereist; het is niet iets dat wij in twee dagen kunnen bereiken en, eenmaal bereikt, moeten het bijgehouden worden. U moet daarom SEO-ervaren professionals hebben. Een echte SEO-professional zal nooit “zwarte” technieken uitvoeren en wij verzekeren u dat de resultaten op lange termijn duizend keer beter zullen zijn.

 

Blucactus-white hat seo-Je-vindt-ons-artikel-leukAls u contact met ons wilt opnemen, kunt u dat hier doen!

 

 

Wij zijn slechts één klik verwijderd om u oplossingen voor uw problemen te geven en u te helpen uw doelen te bereiken. Als bedrijf gespecialiseerd in digitale marketing zijn wij geïnteresseerd in de voortgang van uw merk, waarvoor wij zeer effectieve strategieën zullen ontwikkelen om dit te bereiken. Maar bovenal willen wij dat u samen met ons de voortgang van uw website ziet.

 

 

Vond u dit artikel leuk? Heeft u geleerd waarom u voor white hat SEO zou moeten kiezen? U kunt zich dan voor onze dagelijkse nieuwsbrief inschrijven en uw kennis wekelijks uitbreiden! Volg ons op onze social media.

 

 

 

Vraag nu een gratis offerte aan om uw White Hat SEO campagne op te zetten en uw inkomen te verhogen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *