Wat is een startpagina? 

Blucactus - Wat is een startpagina?

Net als de voorpagina van een krant of de ingang van een huis, is een startpagina een essentieel onderdeel van een website. Een startpagina is de hoofdpagina van een website en zorgt voor de eerste indruk die mensen krijgen. Samengevat is het, het startpunt om toegang te krijgen tot alle informatie, die op een site te vinden is. De voorpagina bevat elementen zoals een zoekbalk, een “Over ons” of “Contact” -pagina,  de sociale media en een blog. Het is dus te beschouwen als een ankerpunt, waaruit bezoekers de rest van de site kunnen verkennen.

Er is echter nog een ander belangrijk type startpagina; de startpagina van een webbrowser. Een webbrowser kan zo geconfigureerd worden dat de eerste pagina die u bij het openen ziet standaard een welkomstpagina is. Meestal toont dit een selectie van de pagina’s die u had geopend voordat u de browser sloot. Deze selectie wordt dan beschouwd als de startpagina van de browser. 

Wat is een doorverwijspagina?

Er zijn ook startpagina’s  die een verzameling  van links bevatten, die naar andere sites met populaire zoekopdrachten verwijzen. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de meest bekende nederlandse doorverwijspagina; Startpagina. Dit is een website waar men meerdere pagina’s kan vinden gerelateerd aan trending topics. Dit kunnen onderwerpen zijn, zoals Beauty & Gezondheid, Elektronica, Weer & Verkeer, Sport en Online bankieren. Daarnaast geven dit soort startpagina’s ook de optie om terug te keren als men in hun website verdwaalt. Verder kan een startpagina ook verschillende formaten hebben, dit is afhankelijk van verschillende elementen, zoals de taal of de geografische locatie van de bezoekers. Op deze manier vormen startpagina’s een geweldig hulpmiddel om de ervaring van  gebruikers  op een website te verbeteren. Startpagina’s zijn dus ook te  beschouwen als een “herstartknop”; een pagina waarmee u terug kunt gaan naar het startpunt van een website. 

Hier volgen enkele voorbeelden:

 

Cursus Startpagina

De hoofdpagina van Cursus Startpagina toont verschillende cursussen die gerelateerd zijn aan competitieve velden die uw loopbaanprofiel zeker zullen verbeteren. Daarnaast omvatten deze cursussen onderwerpen zoals webdesign, talen, fotografie, Photoshop,  muziek en ook zakelijke cursussen. 

Vind de beste postdoctorale studies

Deze startpagina biedt een interessante selectie aan masterprogramma’s met betrekking tot studies zoals bedrijfskunde, architectuur, gezondheidswetenschappen, accountancy, rechten, psychologie, IT en  communicatie.

 Training

Profiteer van uw vrije tijd om nieuwe vaardigheden te leren met behulp van  trainingsprogramma’s. Daarnaast bevat deze startpagina een uitgebreide lijst van korte tot middellange trainingen over verschillende onderwerpen. 

Startkabel

De startpagina van Startkabel leidt u naar diverse websites waar nuttige informatie te vinden is over hoe u uw  e-commerce het best kunt verbeteren. Bovendien is deze pagina zeer gebruikersvriendelijk.

Marketingbureaus

Vind de beste marketingbureaus in Nederland, waaronder ook BluCactus, om digitale marketing diensten van topkwaliteit in te huren die uw bedrijf zullen helpen om extra succesvol te worden. 

Professionele cursussen

Bekijk deze professionele cursussen om nieuwe vaardigheden te leren of  te verbeteren. Daarbij is het leren over nieuwe onderwerpen altijd de moeite waard, ongeacht uw leeftijd of ervaring.

Internetmarketing

Linktotaal  verwijst  naar verschillende artikelen waar u over het verbeteren van uw levensstijl kunt lezen.

Internetmarketing-online

Als u op zoek bent naar een website die u de beste links geeft naar sites met betrekking tot het oplossen van persoonlijke aangelegenheden, is Startbewijs de perfecte optie voor u. 

Marketing-bureau

Favos is een website waar u links van verschillende soorten winkels kunt vinden. Bovendien zijn hier ook ongelooflijke aanbiedingen te vinden. 

Internet-marketing-bureau

De startpagina van Linkplein leidt  naar een reeks van servicepagina’s, nuttige artikelen en online winkels. 

Marketing

De bedrijfsvermelding van Web Directory bestaat uit opvallende en handige webpagina’s waar u producten en diensten van hoge kwaliteit kunt vinden. 

Online-marketing

Als u op zoek bent naar bedrijfsadvisering of outsourcing, dan is Bedrijven de juiste website voor u. 

Online-marketing

Op zoek naar goedkope vliegtickets, cadeaus en toeristen arrangementen? Begincool heeft een gevarieerde lijst met websites waar u dit allemaal kunt vinden. 

Creatieve cursussen

Verken uw creatieve kant door één van deze cursussen te volgen. 

Internet-marketing

U kunt uw zakelijke succes stimuleren,  door een marketingbureau in te huren die op deze site te vinden is.

Reclame maken – uw Pagina

Op zoek naar het beste bureau om uw buitenreclame te drukken? Bekijk dan de Ads-UW Pagina.

Online-marketing-bureau

Wilt u uw fiets trucs verbeteren? Internet-nerd worden? Of leren hoe u uw tijd het best kunt beheren? Op Training Startze heeft u toegang tot tientallen websites met verschillende trainingsprogramma’s. 

Onlinemarketing

Startvista is de plek voor entertainmentdiensten. Bovendien is er voor elk budget wat leuks te vinden.

Zoekmachine-marketing

Op Zoekidee kunt u pagina’s over elk soort onderwerp bezoeken; van schoonheid tot werk.

Zoekmachine-marketing

Moet u een auto huren of uw factureringssysteem opnieuw ontwerpen? Op Bedrijven-Jouwbegin vindt u tal van oplossingen voor uw bedrijf. 

Internetmarketing -Zibb

Deze website bevat veel inhoud over hoe u een geschikte digitale marketing campagne voor uw merk kunt ontwikkelen. Desondanks kunt u met behulp van deze informatie dus een passende internet marketing strategieën kiezen.

Digitalmarketing

Krijg een superfit en vooral gezond lichaam  met Vinddirect’s ongelooflijke training routines. 

Online-marketing

Op deze website  kunt u diverse diensten vinden op het gebied van juridisch advies, verzekeringen en (auto) verhuur,  met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ik ga starten 

Ik ga starten geeft  geweldige tips om uw bedrijf te laten groeien. Daarnaast biedt het ook trainingen over ondernemerschap. 

Opleiding – uw pagina

Leer hoe u eerste hulp moet geven, u een computer kunt repareren of zelfs hoe u moet duiken. Bovendien kunt u dit allemaal leren bij de cursussen van UXPagina. 

Online Marketing – uw Pagina 

Leer alle technische nuances over online marketing kennen op deze website.

Backlink- uw Pagina 

Leer hoe u de Google-ranking van uw website kunt verbeteren met een juiste linkbuilding. Verder vertelt deze site  u ook  de hacks om backlinks te krijgen. 

Marketing -Beste overzicht 

Op deze pagina vindt u alles over Marketing: van marketing bureaus tot  opleidingen.

Internetmarketing

Op deze site kunt u een groot aanbod aan cursussen vinden. Kortom, er is voor iedereen een passende cursus.

Start online marketing

Lees hier de populairste digitale marketing tijdschriften. 

Onlinemarketing

Op Beginthier leert u vaardigheden, zoals hoe u de statistieken voor uw webpositionering kunt berekenen en hoe u uw SEO-inhoud kunt optimaliseren.

Start online adverteren

Op deze website vindt u de beste innovatieve online advertentiebedrijven van Nederland. 

Alle Pagina’s bij elkaar

Hier vind u alle paginas bij elkaar in één gekomprimeerde pagina

training Jouwportaal

Op deze betreffende websites staan alle vormen van trainingen centraal. Dus bent u op zoek naar trainers of andere trainingen om uzelf op een hoger niveau te krijgen, dan is dit uw site.

E-marketing

Hier vind je informatie over E-marketing. Een combinatie van e-commerce en marketing.

E-marketing

Dit is de tweede pagina van E-marketing met extra informatie over specifieke onderwerpen gericht op e-marketing.

E-marketing

Dit is de derde pagina van E-marketing met extra uitleg over e-marketing, mochten er nog onduidelijkheden zijn op dit specifieke gebied.

Adviseurs startpagina

Ben je op zoek naar een plek waar je alle informatie over verschillende adviseurs kunt vinden? Zoek dan niet verder en klik op de bovenstaande link.

online-marketing

Vanaf hier kun je alle kanten op, om jezelf te ontwikkelen op het gebied van online marketing. Bekijk de mogelijkheden binnen dit vakgebied.

seo-amsterdam

Ben jij op zoek naar een SEO-bureau in Amsterdam, dan zit je hier op de juiste plek. Alle SEO toppers waar jij direct mee aan de slag kan in de hoofdstad van Nederland.

online-marketing-pagina

Verschillende marketingbureaus zijn aangesloten op deze pagina. Als jij graag van meerdere partijen informatie wilt over online marketing, bekijk dan eens de bovenstaande pagina.

Web Design Paginas

Bovendien Web Design paginas voor heel Nederland.

Grafische Paginas

Samengevat all grafische paginas.

Grafische Paginas België

Ten tweede grafische paginas in België.

Webshops België

Intussen ook Webshops in België.

Presentatie Bureaus België

Daarentegen ook Presentatie bureaus in België.

Presentatie Bureau

Ten slotte ook Presentatie bureaus in Nederland

Grafische Bureaus

Vandaar dat grafische bureaus erg populair zijn.

Zoekmachine Optimisatie Bureaus

Echter ook Zoekmachine bureaus. Ook weer SEO genoemd.

Zoekmachine Optimisatie 

Dus ook Optimisatie bureaus.

Huisstijl ontwerp

Net zoals ook het Huisstijl. Door middel van  Branding.

Grafische bureaus

Vervolgens nog meer grafische bureaus. Desondanks een success.

 seo-online

websitedesign

zoekmachine-marketing

webdesign

online-seo

seo-online

webdesign

webdesign

Linkbuilding

Hal18

Buitencamera

Fashion Linkwijzer

Fashion Startzoek

Fashion Beginspot

Fashion Web Directory

Fashion Starter

Fashion Link Totaal

Fashion Link Spot

Fashion Slimme Start

Fashion Verzamelgids 

Fashion Eigen Start

 

Mist er een pagina die we niet hebben genoemd?
Laat het ons weten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *