Wat is Black Hat SEO?

Blucactus-Wat-is-Black-Hat-SEO-voorblad

Wat is Black Hat SEO? De donkere kant van digitale marketing en de ergste fout die u ooit kunt maken.

 

Marketing Liefhebbers weten misschien al het antwoord op deze vraag, maar voor beginners is deze term waarschijnlijk nog onbekend. Vandaag zullen wij belangrijke informatie over Black Hat SEO of “Zwarte Hoed SEO” beschrijven. Bent u er klaar voor?

 

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het is een techniek die wordt gebruikt om een ​​website in de zoekresultaten van Google te positioneren.

 

Wat is Black Hat SEO dan?

 

Blucactus-What-is-the-Black-Hat-SEO.Wij noemen Black Hat SEO de web positioneringstechnieken die snelle resultaten proberen te bereiken door Google-standaarden te vermijden. Ze baseren deze misleiding op het verwarren van de zoekmachine om hoger in de ranking te komen.

 

Ook al kan Black Hat SEO op  korte termijn directe resultaten opleveren,  het is het nooit waard. Zodra de zoekmachine een poging heeft ontdekt om zijn algoritme te bedriegen, zijn de sancties zeer ernstig. Het kan bijvoorbeel zijn dat Google een zogenamde “Manual action” handhaaft. Dat betekent dat u website niet meer in Google verschijnt voordat de oorzaak is opgelost. Om deze reden wordt bij de implementatie van Black Hat SEO alleen het tegenovergestelde van het gewenste effect bereikt.

 

Daarnaast heeft Black Hat SEO een ander probleem, namelijk dat het geen tolerantie heeft tegenover eindgebruikers. Hoewel het dus op korte termijn effectief kan zijn, is het meestal nadelig voor de marketingdoelstellingen van een bedrijf.

 

Om deze reden raden wij altijd aan om stap voor stap de ethische normen van SEO of White Hat SEO te volgen. Op die manier kunt u een solide basis bouwen waarop u uw campagnes kunt baseren.

 

Blucactus-rotatie-van-artikelen-spinnen.Black Hat SEO-kenmerken

 

Enkele kenmerken van de Black Hat SEO-techniek zijn:

 

 1.     Het niet serieus nemen van de normen en regels van zoekmachines
 2.     Het onderbreken van de navigatie van de gebruikers vanwege de gebruikte technieken.
 3.     Het hebben van rommelige pagina’s met inconsistente teksten.
 4. Het hebben van malware op de website waarop deze techniek zijn geïmplementeerd.

 

 

Wat is Black Hat SEO? U vraagt ​​zich misschien af, wat is malware?

 

Blucactus-u-vraagt-zich-vast-af-wat-is-malware.Malware is een schadelijke software of programma, die opzettelijk en zonder medeweten van de gebruiker schadelijke acties uitvoert op een computersysteem.

 

Zoekmachines merken echter wanneer de webontwikkelaar ongepaste technieken op een webpagina implementeert.

 

Van sommige praktijken is het althans nog niet vastgesteld of ze Black Hat SEO zijn of niet.

 

SEO is een essentieel onderdeel van het voorbereiden, corrigeren en onderhouden van advertentiecampagnes op internet en webpagina’s.

 

Blucactus-momenteel-SEO-is-een-essentieel-onderdeel-van-het-maken.Het is een techniek die zowel werkt om de verspreiding van inhoud te verbeteren als om zichzelf bekend te maken.

 

Een goed geïmplementeerde SEO zal het voor verschillende zoekmachines makkelijker maken om de gegevens van uw pagina te halen. Deze reeks van maatregelen houdt niet alleen rekening met positioneringstechnieken, maar ook content optimalisatie is relevant.

 

Een hoogwaardige technische SEO-campagne heeft geen zin als de tekst van de website niet consistent is. Er zijn bedrijven die in het verleden zinloze teksten op hun pagina’s hebben opgenomen en daar vervolgens een penalty voor kregen.

 

Is Black Hat SEO illegaal?

 

Blucactus-Het-is-de-Black-Hat-SEO-illegaalBlack Hat SEO is geen illegale praktijk, tenzij u een andere website aanvalt. Als u dit doet, zal Google u afwijzen van zijn diensten.

 

Black Hat SEO experts misleiden zoekmachines om te blijven profiteren van deze twijfelachtige strategie.

 

Niet gepakt worden door zoekmachines is echter geen gemakkelijke taak.

 

De zoekmachines moeten dan geloven dat u een 100% natuurlijke SEO-positionering hebt.

 

Wat doet een Black Hat SEO-specialist?

 

Blucactus-The-ranking-of-SEO-consultant-profiles-are.Wij hebben al eerder uitgelegd wat Black Hat SEO is. Een specialist in deze techniek is dan een expert in zowel zoekmachineoptimalisatie als webprogrammering.

 

Deze professional heeft uitgebreide kennis en ervaring over de technieken die de positionering van webpagina’s ten aanzien van een bepaald zoekwoord ten goede komen.

 

Wij hebben de functies van een specialist onderverdeeld in twee typen: een  SEO1 en een SEO2-consultant.

 

De profiel classificaties van een SEO1-adviseurs zijn:

 

 •         Technische SEO
 •         Creatieve SEO of inhoud
 •         Analyse
 •         Strategie

 

Blucactus-Onder-de-belangrijkste-functies-van-een-SEO-consultant-zijn-te-vinden.Het kost veel oefening en moeite om zo een profiel te krijgen.

 

Het gaat niet alleen om het bestuderen van technieken voor web positionering, maar ook om het potentieel van een website te testen.

 

Tot de belangrijkste functies van een SEO2-consultant behoren:

 

 •         Het plannen van de web positioneringsstrategie van een bedrijf.
 •         Zoekwoordanalyse.
 •         Het plannen en implementeren van On-Page en Off-Page optimalisatie.

Wat is On-Page Optimalisatie?

Blucactus-optimalisatie-op-pagina-uit-pagina.

 

On-Page Optimalisatie is van toepassing op alle wijzigingen die plaatsvinden op een website.

 

Dit kunnen bijvoorbeeld maatregelen zijn met betrekking tot de inhoud en structuur van een website.

 

Het begint allemaal met het selecteren van zoekwoorden om een ​​goede ranking in de SERP’s te krijgen.

 

Dit staat voor Search Engine Result Pages, oftewel de pagina’s met resultaten van de zoekmachines.

 

Wat is Off-Page Optimalisatie?

 

Optimalisatie buiten webpagina’s is een techniek die gericht is op het verkrijgen van externe links die een website helpt om hun organische positionering op zoekmachines te verbeteren.

 

Blucactus-Wees-niet-bang-voor-het-dashboard-kan-het-instrumentenpaneel-zijn.Terwijl SEO On-Page de interne elementen van een webpagina optimaliseert, zoals  structuur, verbetering van teksten en het gebruik van zoekwoorden. Implementeert SEO Off-Page juist strategieën daarbuiten.

 

SEO-functies:

 

 •         Het identificeren van de belangrijkste verkeersbronnen en er relevante informatie uit halen.
 •         Het ontwerpen van dashboards.

 

Het dashboard is als een grafiek die de belangrijkste indicatoren toont bij het bereiken van specifieke doelstellingen in een bedrijf.

 

Crisisbeheersing en negatieve SEO

 

Blucactus-The-link-buildingEen SEO-consultant is verder ook verantwoordelijk voor het voorkomen dat een website wordt gemanipuleerd door Black Hat SEO-technieken. Daarnaast is het verantwoordelijk voor het beheren van crises die de website van een bedrijf kunnen beïnvloeden.

 

Wanneer wij het over negatieve SEO hebben, hebben wij het over Black Hat SEO, die tot doel heeft de organische rangschikking en positionering van een concurrent in de zoekresultaten te saboteren.

 

Op het moment dat een zoekmachine-algoritme dit detecteert, bestraft het dus de websites die deze praktijken uitvoert. De organische rangschikking en positionering van deze site wordt dan verminderd of de website wordt geheel uit de zoekresultaten verwijderd.

 

Wat is Black Hat SEO? Strategieën voor linkbuilding plannen

 

Linkbuilding is een uitstekende marketingpraktijk gericht op het optimaliseren van de positie van zoekmachines. Net als alle acties die het uitvoert om ervoor te zorgen dat een website wordt gelinkt om de populariteit te vergroten.

 

Bewaak en meet de prestaties van een webpagina

 

Een SEO-specialist meet en volgt het aantal bezoeken, gebruikers, paginaweergaven, weergaven per pagina en het bouncepercentage.

 

Wat is Black Hat SEO? Continue On-Page Optimalisatie

 

Eerder hebben wij uitgelegd wat On-Page Optimalisatie is en hoe regelmatig dit gedaan moet worden. Dit zorgt ervoor dat zowel potentiële klanten als robots van zoekmachines de inhoud van een website correct kunnen interpreteren.

 

Met een goede SEO On-Page setup, kunnen zoekmachines ook gemakkelijk webpagina’s indexeren en gemakkelijk de structuur van de website begrijpen. Ten slotte heeft een SEO-specialist met een Black Hat-focus een geavanceerde kennis van alle hierboven beschreven profielen.

 

SEO als lesgeven

 

Blucactus-SEO-als-lesgeven.SEO is een vakgebied dat de afgelopen jaren veel is veranderd. Waarom is dat zo?

 

Dit komt door de vele updates die Google heeft geïmplementeerd en hoe deze SEO hebben veranderd. Verder heeft marketing en alles wat daarbij hoort de laatste jaren zich steeds verder ontwikkeld.

 

Denk er daarom altijd aan om Google-updates te controleren en hoe deze worden gebruikt!

 

SEO blijft groeien doordat bedrijven overtuigd zijn van het strategische belang om op de eerste pagina ​​van een zoekmachine te staan.

 

Bovendien is het essentieel om te onthouden dat de goede positionering van websites te danken is aan het werk van een gespecialiseerd SEO-teams. De resultaten zijn, hoewel niet onmiddellijk, effectief. Het is daarom een excellente investering, aangezien het een marketinginstrument is waarvan de resultaten blijvend zijn.

 

Wat zijn Black Hat SEO-technieken?

 

Blucactus-Keyword-Stuffing.Eerder hebben wij al genoemd en uitgelegd wat wij met deze term bedoelen en waaruit deze bestaat.

 

Wij zullen vervolgens uitleggen wat de technieken van Black Hat SEO zijn:

 

·        Sleutelwoord Vulling

 

Deze techniek bestaat uit het vaak herhalen van een trefwoord binnen de tekst van de website met de bedoeling het te positioneren.

 

·        Het veranderen van inhoud

Blucactus-Text-Hidden.

 

Deze techniek is het tegenovergestelde van de vorige.

 

Door gebruik te maken van automatische software wijzigt het woorden in bestaande artikelen met synoniemen.

 

·        Verborgen tekst, Wat is Black Hat SEO? 

 

Dit is één van de oudste technieken. Hierbij wordt bepaalde tekst verborgen met dezelfde achtergrondkleur en met een formaat dat klein genoeg is zodat de gebruiker het niet zal waarnemen.

 

 •       Blucactus-Reacties-Spam-op-blogsSpam Reacties op blogs

 

Dit is het plaatsen van waardeloze opmerkingen op blogs om bezoekers op de website te krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blucactus-Cloaking.

·        Cloaking

 

Deze techniek toont verschillende inhoud aan zoekmachines en aan gebruikers.

 

De pagina die zoekmachines bekijken is  dan over-geoptimaliseerd met de zoekwoorden die het probeert te plaatsen.

 

 

 

 

 

·  Blucactus-Buy-verlopen-domeinen     Vervallen domeinen kopen, Wat is Black Hat SEO?

 

Dit gaat over het kopen van domeinen die zijn verlopen.

 

Maar die nog steeds de invloed hebben om nieuwe websites te plaatsen of gebruikers om te leiden naar waar ze ze willen hebben.

 

 

 

 

 

 

·    Blucactus-Spam-van-links.   Spam koppelen

 

Deze techniek creëert honderden blogs en websites van lage kwaliteit om linkbuilding op andere websites te implementeren en om hun indexering en positionering te verbeteren.

 

Op deze manier wordt een grote piramide van links gecreëerd.

 

 

Blucactus-Buy-verkopen-links

 

 

·        Koop en Verkoop Links

 

Dit gaat over het kopen en verkopen van links op websites met een hoge domein autoriteit om bekendheid te krijgen en depositie van de ranking te verbeteren.

 

Dergelijke praktijken zullen nooit stoppen zolang het algoritme deze websites belangrijk blijft vinden.

 

 

 

 

·    Blucactus-pagina-kaping.    Pagina’s kopieren, Wat is Black Hat SEO?

 

Deze methode bestaat uit het kapen van een pagina om een ​​zeer vergelijkbare kopie te maken.

 

Op deze manier denkt de zoekmachine dat de kopie het origineel is.

 

 

 

 

 

·      Blucactus-SEO-negatief.  Negatieve SEO

 

Deze aanpak gaat over het gebruik van verschillende technieken om de concurrentie te schaden.

 

Dit gebeurt door bulk backlinks van slechte kwaliteit te verzenden of SPAM te sturen.

 

Dit leidt alleen op lange termijn tot verlies van positie.

 

Een concurrent verliest uiteindelijk zijn gunstige positie in de resultaten van zoekmachines voor een voordeel op korte termijn.

Blucactus-Mailing-enorme-SPAM.

·        Massa-mailing (SPAM)

 

Dit verwijst naar enorme SPAM in inboxen die door gebruikers zijn goedgekeurd.

 

In principe is SPAM niet slecht, maar het kan wel vervelend worden.

 

Massa-mailing heeft als doel om een deel van deze gebruikers te vangen om commerciële voordelen te behalen, maar hier moet geen misbruik van gemaakt worden.

 

·        Blucactus-Abuse-gast-berichtenGastposts misbruiken Wat is Black Hat SEO?

 

Deze manier produceert hoogwaardige backlinks. Dit is een proces dat organisch moet worden gebouwd. Het plaatsen van artikelen op andere blogs kan handig zijn om uzelf bekend te maken.

 

Hoewel, het niet wordt aanbevolen om uw website op gastposts te baseren, omdat Google dan zal twijfelen of u wel inhoud genereert.

 

U moet dus backlinks van unieke bronnen genereren, omdat u anders een boete kunt krijgen.

 

 

·    Blucactus-Send-producten-in-ruil-voor-een-link    Stuur producten in ruil voor een link.

 

Dit is een verborgen manier om links te kopen.

 

U biedt bij deze techniek een product of dienst aan voor een externe link naar uw website.

 

 

 

 

 

Blucactus-Exchanges-overeengekomen-naar-backlinks.

·        Een afgesproken backlink uitwisselingen.

 

Het wisselen van links tussen blogs was 10 jaar geleden een veel gebruikte techniek.

 

Webontwikkelaars baseerden hun linkbuilding strategie op deze praktijk.

 

 

 

 

·    Blucactus-Wat is Black Hat SEO?-Maak-automatische-webben    Maak automatische websites. Wat is Black Hat SEO?

 

Deze praktijk wordt nog steeds gebruikt, maar Google heeft inmiddels zijn algoritme verbeterd en bestraft websites die dit doen.

 

 

 

 

 

 

Blucactus-Wat is Black Hat SEO?-Buy-Aanbevolen-posities-in-mappen

·        Koop aanbevolen posities in directory’s

 

Het lijkt misschien ironisch, maar sommige mappen bieden aan om uw startpagina op een prominente website te plaatsen.

 

Het is een manier om een ​​backlink te krijgen van de homepage van de website. Google weet echter heel goed dat u voor deze locaties betaalt.

 

 

Blucactus-Wat is Black Hat SEO?-Clickbait-misleidend.

·        Misleidende clickbait.

 

Clickbait verwijst naar het creëren van sensationele titels.

 

Bijvoorbeeld: ‘U gelooft niet wat er met deze vrouw is gebeurd toen ze een slotenmaker belde.’

 

Deze functie werd 7 jaar geleden erg modieus en werkte heel goed, vooral op Facebook.

 

Google en zijn gebruikers werden deze praktijk echter beu.

 

·    Blucactus-Wat is Black Hat SEO?-Creatie-van-PBNs-of-Private-Blog-Networks.   Creatie van Private Blog Networks (PBN’s). Wat is Black Hat SEO?

 

Bij deze methode creëert dezelfde webontwikkelaar blogs in verschillende IP’s en hostings.

 

Vervolgens koppelt de ontwikkelaar de websites die ze vanuit hun netwerk willen plaatsen.

 

Google heeft echter zijn algoritme verfijnd om deze patronen te detecteren en te bestraffen.

 

 

·      Blucactus-Wat is Black Hat SEO?-misbruik-van-links-in-de-voettekst-van-een-web. Misbruik van links in de voettekst van websites.

 

Sommige webontwikkelaars gebruiken de voettekst van hun website om naar andere websites te linken.

 

Bijvoorbeeld: “Web Positionering in Mallorca”, deze link wordt dan vervolgens met alle Spaanse provincies herhaald.

 

Deze links leiden door naar zeer slechte websites met tekst van slechte kwaliteit.

 

 

Blucactus-Wat is Black Hat SEO?-Tools-om-automatische-opmerkingenachter-te-laten.

·         Tools die automatisch commentaar achterlaten.

 

Dit zijn tools die vanwege hun gebruik van proxy’s duizenden spam commentaren achterlaten op WordPress-websites.

 

U heeft vast wel eens eerder dit soort reacties ontvangen.

 

Daarom is het noodzakelijk om een ​​anti-spam plug-in op uw website te plaatsen.

 

Wat is Black Hat SEO? Wat zijn proxy’s?

 

Het zijn servers die als bemiddelaar werken bij verzoeken die door een cliënt bij een andere server zijn ingediend.

 

·        Het wijzigen van de inhoud als de gewenste ranking is bereikt.

Blucactus-Wat is Black Hat SEO?-Verander-de-inhoud-van-de-post-wanneer-het-een-goede-ranking-heeft-bereikt

 

Dit is een oude techniek die vaak gebruikt is. Het creëert een spectaculaire post die zichzelf positioneert in de eerste posities.

 

Vervolgens wordt de inhoud van het artikel gewijzigd in commerciële inhoud om geld te verdienen.

 

Na verloop van tijd verandert de gebruiker en verdwijnt het bericht.

 

 

 

 •       301 omleiding, om verkeer te verkopen.

Blucactus-Wat is Black Hat SEO?-Redirections-301-om-verkeer-te-verkopen.

 

Hoewel het misschien niet zo lijkt, is het een veelgebruikte tactiek op film downloadsites die dagelijks honderdduizenden bezoekers krijgen.

 

Zij verkopen verkeer aan andere webontwikkelaars door middel van een 301-omleiding die zij ergens op hun website implementeren.

 

Zij plaatsen ook links naar de websites van hun klanten op de “Download” -knoppen.

 

Dit leidt tot een enorme tijdverspilling en een onaangename gebruikerservaring.

 

·        Overmatig gebruik van zoekwoorden

Blucactus-Wat is Black Hat SEO?-Overmatig-gebruik-van-het-zoekwoord

 

Sommige mensen krijgen vanaf de aankoop van hun domein gigantische verkeer, doordat het een veel gebruikt zoekwoord is. Bijvoorbeeld loodgieteramsterdam.nl

 

Hierna kopen ze backlinks en maken ze ankerteksten als “Loodgieter in Amsterdam”, wat tot een bepaalde straf leidt.

 

Backlinks zijn de links die een webpagina ontvangt van andere websites.

 

Ankertekst is de zichtbare tekst op een link of hyperlink die informatie geeft over inhoud waarnaar wij de gebruiker en zoekmachines willen leiden.

 

·         Negatieve SEO ten opzichte van concurrentie.

 

Deze techniek bestaat uit het maken van links van bestrafte websites naar uw concurrentie. Sommigen van hen voeren deze praktijken uit in de naam van hun concurrentie. Google heeft inmiddels vaak verklaard dat zijn algoritme deze praktijk weet te detecteren.

 

Wilt u de SEO van uw pagina verbeteren?

 

Blucactus-Wat is Black Hat SEO? -negatief-naar-concurrentie.Neem dan direct contact met ons op!

 

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in SEO met een team van getalenteerde experts die u de oplossing zullen bieden voor uw problemen.

 

Als u twijfels of vragen hebt, kunt u deze achterlaten in de reacties.

 

Daarnaast kunt u ons volgen op onze verschillende sociale netwerken om meer te weten te komen over digitale marketing. Abonneer  op onze pagina om wekelijks op de hoogte te blijven van het beste van de marketingwereld!

 

 

 

 

Vraag nu een gratis offerte aan om uw SEO campagne op te zetten en uw inkomen te verhogen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *