Verkoop Executive

BluCactus is een jong bedrijf vol enthousiasme om te groeien. We bieden je een online mogelijkheid om ons team te komen versterken als Sales Executive. Wij zorgen voor continue groei en welvaart.

Als je een gecertificeerde achtergrond hebt als Sales Executive met uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je klaar om op deze baan te solliciteren. We zijn op zoek naar een Sales Executive die wil leren en zijn carrière wil versnellen met een kickstart.

Carrière als Verkoop Executive

Bent u op zoek naar uw winst? of: Ben je erg goed in onderhandelen?

Zo ja, dan ben je al een Sales Executive op jouw niveau. De belangrijkste taak van een Sales Executive is om de winst van het bedrijf te maximaliseren door de contracten met de klanten te onderhandelen. Bovendien moet u een grondige kennis hebben van de producten en diensten die u aan de klanten aanbiedt.

Het werk houdt hier niet op. Om een ​​uitstekende Sales Executive te zijn, moet u uw klanten kunnen overtuigen om hen blindelings te vertrouwen. Verder moet je ook over goede communicatieve vaardigheden beschikken . Dit zal u aanzienlijk helpen uw gedachten duidelijk aan de cliënt te uiten.

En ja, als Sales Executive krijg je een basissalaris en zorg je voor extra bonussen en extra’s op basis van de prestaties.

Waarom kiezen voor BluCactus?

BluCactus is een digitaal marketing- en verkoopbedrijf. We streven ernaar om een ​​betere kans voor u te creëren. Wij bieden uitstekende Internet Marketing met een fenomenaal werkend team. Het belangrijkste is dat we ernaar streven de doelen en verwachtingen van de klant te vervullen.

Wij zijn gespecialiseerd in Sales Marketing en zijn daarom op zoek naar een Sales Executive die vanuit huis kan werken om onze droom van klanttevredenheid aan te vullen en hun wens om te slagen in het leven te vervullen.

Bij BluCactus zijn we wereldwijd verbonden met onze medewerkers. Dankzij geavanceerde en verbeterde technologie kunnen we communiceren terwijl we thuis zitten.

Thuiswerken

Deze Sales Executive Job is een totale remote-working job. Met deze baan kun je zowel genieten van het comfort van je huis als van de werkomgeving van BluCactus. Wij zijn een betrouwbaar en eerlijk bedrijf. Een online winstgevende baan is de droom van iedereen en voila, we presenteren je deze vacature.

Thuiswerken betekent niet altijd flexibele tijd. We plannen het werk van elke medewerker met een deadline om te voltooien. Dit komt niet alleen de productiviteit ten goede, maar helpt de werknemer ook om de vaardigheid van timemanagement te leren.

Vaardigheden verwacht

Omdat het belangrijkste doel van BluCactus is om klanttevredenheid te garanderen, zoeken we naar medewerkers die hard werken en toegewijd zijn aan hun werk. We zijn op zoek naar een Sales Executive die houdt van en gepassioneerd is over hun werk. Je moet goed thuis zijn in de verkooptechnieken van producten en diensten.

Daarnaast kom je rechtstreeks bij de klanten. Een goed sociaal netwerk is een pluspunt. Je zult soms ook ongevraagd telefoneren voor het bedrijf. Als je veelzijdig en dynamisch bent en over voldoende overtuigingskracht beschikt, ben je het meest geschikt voor deze baan.

Je zou nog meer smaak moeten hebben voor service met een aangename persoonlijkheid. Goede communicatie is de sleutel tot een voorbeeldige Sales Executive.

Huurproces

BluCactus ondergaat een uitgebreid wervingsproces. Je komt in verschillende situaties terecht. Daarnaast krijg je ook een opdracht met een deadline om te voltooien. Dit doen we om het beste voor de klanten te kiezen. De aanwervingsprocedure omvat verschillende fasen met een persoonlijk gesprek. Bovendien is de selectie van een kandidaat volledig gebaseerd op vaardigheden en kennis.

Door met ons samen te werken, kun je daarom de beste versie van jezelf zijn. Want bij BluCactus is uw succes ons succes.