Vacatures beschikbaar in Nederland

Verkoopadviseur

Stuur ons onderstaande gegevens en wij nemen contact met u op

We hebben de kans waar u naar op zoek was! Stuur ons je cv en vraag naar onze vacatures.

Word lid van ons team en begin te slagen!
  JaNee

  Verkoopadviseur

  Als je van sales houdt en een passie hebt voor sales, dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zijn een internationaal digitaal marketingbureau en we zijn op zoek naar proactieve sales executives die provisie-inkomsten willen genereren. We hebben een klantenbestand met een hoge koopkracht en bieden een uitstekende werkomgeving.

  Ben je afgestudeerd in marketing, communicatie of administratie? Mis de kans niet om bij BluCactus te solliciteren.

  Ons bureau in Spanje is een wereldwijd, jong en dynamisch bedrijf op het gebied van marketing, reclame en public relations.

  Momenteel zijn wij op zoek naar een sales executive, sales advisor of business advisor.

  Uit te voeren werkzaamheden als verkoopadviseur

  • Het bezoeken van klanten is een van de belangrijkste activiteiten die een verkoopadviseur of verkoopmanager moet uitvoeren.
  • Deze klanten kunnen online, via een videogesprek of op een andere manier worden bereikt. Het is niet nodig om te mobiliseren om het bezoek te brengen. Een goede presentatie aan de klantenkring is echter evenzeer noodzakelijk.
  • Het is essentieel dat hij het vermogen heeft om te spreken om duidelijk en precies te communiceren, evenals ervaring heeft met verkoop om de voorgestelde doelstellingen te bereiken.
  • Het vertegenwoordigt het verbindingspunt tussen het bedrijf en de klanten.
  • Het zal ook verantwoordelijk zijn voor het maken van offertes en marktonderzoek. Op dezelfde manier moet hij werken aan de uitwerking en strategische planning. Evenzo moet u de resultaten volgen en erop focussen.

  Wat is er nodig voor de functie van verkoopadviseur in Nederland?

  Het is noodzakelijk dat de executive sales professional kennis heeft van intermediair Engels, internet en sociale netwerken. Deze tools zullen in het werkgebied worden gebruikt. Daarnaast moet de verkoopadviseur een dienstverlenende houding hebben, verantwoordelijk, georganiseerd, dynamisch en proactief zijn.

  U moet een goede houding hebben ten opzichte van alle huidige situaties en de vaardigheid hebben om te weten hoe u met negatieve reacties om moet gaan, aangezien de volharding van een verkoper intelligent en actueel moet zijn.

  Andere positieve vaardigheden worden verwelkomd door de aanvrager die bijdragen aan het behalen van doelen en beter werk leveren.

  Wat BluCactus Nederland biedt

  Het marketingbureau in Nederland zet zich in om een ​​uitstekende werkomgeving, onbeperkte commissies en een prestatiebonus te bieden.

  Bij BluCactus Nederland heeft de professional als sales consultant, commercieel consultant of sales executive de mogelijkheid tot groei en continue training. Het is een geweldige kans om op te vallen en je vaardigheden te demonstreren.

  Heb je een voorliefde voor sales, 24 jaar en ouder en wil je leren, solliciteer dan!

  Meer banen