Soorten PowerPoint Presentaties

BluCactus-Soorten-PowerPoint-Presentaties-Cover-Page

Er zijn veel verschillende soorten PowerPoint presentaties. Deze presentaties worden gebruikt om klanten aan te trekken. In de digitale markt kunnen wij ze identificeren door naar hun functionaliteiten te kijken. Dit maakt het mogelijk om  zeer diverse categorieën te creëren op basis van hun gemeenschappelijke elementen. Bovendien is deze classificatie erg nuttig geweest om als dienst te gebruiken. Een ander bepalend element is de context en het publiek waar de presentaties voor zijn bedoeld. 

 

De rol die marketingbureaus spelen bij het identificeren van de soorten PowerPoint presentaties is ook belangrijk. Dit komt doordat het organisaties zijn die de behoeften van hun klanten nauwkeurig begrijpen. Op basis hiervan hebben marketingbureaus trends gezet met hun innovatieve voorstellen.

 

Dit artikel beschrijft deze nieuwe classificaties volgens de criteria van BluCactus Presentatie Ontwerp Bureau, Amsterdam. Wij hebben elk voorstel gemaakt met kwaliteit en klanttevredenheid in gedachten. Daarnaast hebben wij de structuur op een creatieve en onderhoudende manier geïntegreerd.

 

Welke soorten PowerPoint Presentaties biedt het team van BluCactus Marketing bureau aan?

 

BluCactus-biedt-het-team-van-het-marketingbureau-BluCactusTussen het grote aanbod aan diensten dat BluCactus biedt, werken wij ook met dia ontwerp. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring met het leveren van deze service, zowel op ons europese hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland als in Hamburg, Duitsland. Dit is zelfs een van onze meest gevraagde producten vanwege het vertrouwde netwerk dat wij met onze klanten hebben opgebouwd. Hiertoe behoren merken en bedrijven die dankzij het gebruik van onze ontwerpen hun geloofwaardigheid op de markt hebben vergroot.

 

Een gemeenschappelijk element van al onze soorten PowerPoint presentaties is hun commerciële en pragmatische aanpak. Dit zijn eigenschappen waarmee wij grafische structuren van dia’s mogelijk maken die de verkoopmogelijkheden van elk van uw diensten of producten conceptueel versterken. Wij nemen in de presentaties  dus de voordelen op die uw potentiële klanten zullen krijgen door het inhuren van uw diensten.

 

Op basis van al deze elementen kan het team van het BluCactus Marketing bureau presentaties in 10 soorten indelen:

 

• Soorten PowerPoint Presentaties, Portfolio Presentatie

BluCactus-Portfolio-presentatieDe Portfolio Presentatie staat om meerdere redenen op de eerste plaats bij onze servicemodule.  Verder is het ook een van de meest gebruikte dia’s op de werkplek. De Portfolio Presentatie beschrijft de elementen en de kwaliteit van de diensten van een organisatie.

 

Het kan worden omschreven als een reeks dia’s die met name een overzicht geven van het aanbod aan producten en diensten die een merk aanbiedt. In deze presentatie hebben dia’s een structuur waarin informatie wordt georganiseerd volgens de classificatie van uw services. Deze presentatie toont dus een voorbeeld van uw diensten. 

 

Hoewel het traditioneel geassocieerd wordt met het promoten van producten en diensten, heeft deze grafische vormgeving ertoe geleid om ook met andere sectoren in aanraking te komen, zoals de arbeids- en academische sector. In tegenstelling tot andere soorten PowerPoint presentaties is deze erg veelzijdig. Daarnaast is het gemakkelijk te begrijpen en is het geschikt voor alle arbeidscontexten. Tot slot kan het ook worden opgenomen als aanvulling op andere.

 

• Pitch Deck Presentatie

BluCactus-presentatie-van-het-Pitch-Deck.De Pitch Deck Presentatie biedt een gunstige aanpak om de aandacht van een potentiële partner of investeerder in een bepaald project te trekken. Het bestaat uit een platform om verkooptechnieken toe te passen.  Een efficiënte Pitch Deck trekt in korte tijd de aandacht van klanten en investeerders.

 

Verder maken meerdere elementen deel uit van deze professionele tool. Voor het ontwerp en de montage implementeert het team van BluCactus elementen van uw bedrijfsplan. Bij deze soort PowerPoint presentaties wordt  de missie en visie van het bedrijf opgenomen in de presentatie om de inhoud  menselijker te maken.

 

Een belangrijke aspect van Pitch Deck Presentaties is de mogelijkheid om het op meerdere platforms te maken. Het is dus mogelijk om deze soort presentatie op alternatieve software te ontwerpen, zoals Keynote of Google Slides. Pitch Deck presentaties zijn echter complex om te maken, vergeleken met andere soorten presentaties.  Verder hebben de presentatie over het algemeen een maximale lengte van 10 tot 15 dia’s, die de presentatie en de hoofdtekst van het werkproject bevatten.

 

• Soorten PowerPoint Presentaties, Tijdlijn Presentatie

BluCactus-Presentatie-plannen.De naam van deze soort presentatie is ontstaan door de vorm waarop de gegevens worden gepresenteerd, die met een bepaalde tijdspanne te maken heeft. Het is dus een werkmodel dat gebaseerd is op een tijdreeks.

 

Zakelijke media gebruiken deze soort presentatie vanwege het vermogen om processen effectief uit te leggen. Bovendien is het uitstekend om de groei van een bedrijf te beschrijven. Dit soort PowerPoint presentaties vertonen ook een professionele afwerking die vertrouwen wekt bij de kijker.

 

Voor het maken en ontwerpen van dit soort PowerPoint presentaties is een belangrijke set tools en programma’s nodig, zoals Office Timeline. Onze experts kunnen met al deze tools en programma’s perfect omgaan. Bovendien weten onze specialisten goed te identificeren welk type presentatie aan de wensen van onze klanten voldoen. Ons  team garandeert u een eindproduct vol met kwaliteit.

 

• Roadmap Presentatie

BluCactus-Soorten-PowerPoint-presentaties-5-Roadmap-presentatie.De Roadmap Presentatie omvat een informatiesysteem, die allerlei processen moet organiseren. Het  formaat bevat daarom speciale elementen die het makkelijker te begrijpen maken. De informatie in deze presentaties omvatten de evolutie van een project in een tijdsspanne van drie tot tien jaar. Dit is afhankelijk van de eisen, die het te analyseren bedrijf stelt.

 

In tegenstelling tot andere soorten PowerPoint presentaties is innovatie een belangrijke element bij het maken van deze presentatie.  De samenstelling van deze  presentatie is bedoeld om de resultaten van een project te identificeren, te beheersen en te projecteren. Elke ontwerpstijl is direct gekoppeld aan de Innovation Roadmap.

 

Een fundamenteel aspect van dit proces zijn de zogenaamde evaluatiecriteria. Deze worden  na de implementatie van een SWOT-analyse geïdentificeerd.  Daarnaast is dit een van de meest gevraagde soort PowePoint Presentatie, die BluCactus klanten aanvragen voor de lancering van een product.

 

• Soorten PowerPoint Presentaties, Ignite Presentatie

BluCactus-Soorten-PowerPoint-presentaties-6-Ontsteek-presentaties.Ignite Presentaties zijn in vergelijking met andere soorten presentaties uniek, omdat ze niet langer dan 5 minuten duren. Daarnaast mag u gedurende deze tijd  slechts  20 dia’s gebruiken. De snelheid bij de overdracht van de informatie heeft uiteindelijk geleid tot de specifieke titel die deze presentaties nu hebben. Hoewel de duur kort is, zijn deze presentaties in staat om de inhoud efficiënt over te brengen door de aandacht van de kijker tijdens de informatieve toespraak te behouden.

 

Bij BluCactus handhaaft ons ontwerpteam een strenge nauwkeurigheid bij de uitvoering van deze en andere soorten PowerPoint presentaties. De duur van elk van uw dia’s zal niet langer dan vijftien seconden zijn.

 

Op deze manier dwingt de snelheid van de dia’s de kijkers om indirect hun aandacht op de spreker te houden. Dit type PowerPoint presentatie heeft echter veel variaties.  Internationale TED Talks-evenementen omvatten vaak Ignite Presentaties, ze zijn daarom ook een van de favoriete formaten voor conferenties geworden.

 

Pecha Kucha Presentatie

BluCactus-Soorten-PowerPoint-presentaties-7-PechaKucha-presentatieIn tegenstelling tot andere soorten PowerPoint presentaties is de Pecha Kucha Presentatie relatief nieuw.  In 2003 werd het voor het eerst in beeld gebracht door de Japanse makers Astrid Klein en Mark Dytham.

 

De naam van deze bijzondere en informatieve presentatiemodus is afgeleid van de Japanse taal en wordt vertaald als “chit-chat”. De Pecha Kucha presentatie is vanwege haar snelle acceptatie van de samenleving in onze diensten toegevoegd. Ons ontwerpteam ontwikkelt deze presentaties op een originele en aangepaste manier volgens de specifieke behoeften van onze klanten.

 

De Pecha Kucha presentatie bestaat uit 20 dia’s. Verder mag de tijd om de informatie van elk van hen te presenteren, niet langer zijn dan 20 seconden.   Hierdoor is de totale duur van deze presentatie 6 minuten en 40 seconden. De uitdaging bij deze soort PowerPoint presentaties is dat de presentator zijn toespraak moet synchroniseren met  elke afzonderlijke dia.

 

• Soorten PowerPoint Presentaties, Catalogus Presentatie

BluCactus-Soorten-PowerPoint-presentaties-8-cataloguspresentatie.PowerPoint bevat de optie “Fotoalbum” om verschillende soorten catalogi te structureren. Onze ontwerpers gebruiken deze tool om verschillende soorten PowerPoint presentaties met een catalogus formaat te ontwerpen.

 

Een presentatie die een catalogus formaat bevat creëert een effectief beeld van alle producten die een bedrijf aanbiedt. Ondanks de eenvoud van het catalogus ontwerp heeft u geschikt professioneel advies nodig om effectieve resultaten te behalen. BluCactus biedt dit aan.

 

Daarnaast adviseert ons team u ook over de distributie van uw catalogus. Wij zullen u  bij het definiëren van de stijl van uw product helpen op basis van de verschillende doelstellingen van uw bedrijf. Op deze manier kunnen de verschillende soorten PowerPoint-presentaties die wij maken worden geprojecteerd op digitale platforms, zoals ISSUU.  ISSUU is een prestigieus digitaal publicatieplatform dat wereldwijde zichtbaarheid  aan elk type document biedt. Bovendien maakt  ons team altijd een voorlopige schets om  de behoeften van de klant grondig te kunnen begrijpen.

 

Bedrijfspresentatie

BluCactus-Soorten-PowerPoint-presentaties-9-Bedrijfspresentatie.Op dit moment is een bedrijfspresentatie een belangrijk marketinginstrument voor de presentatie van elk merkimago. De grafische ontwerpstijl van deze presentaties moeten de essentie en de organisatiecultuur van het bedrijf bevatten. Op deze manier brengt de bedrijfspresentatie het ​​merk dichter bij het publiek. Voor een betere weergave creëren BluCactus ontwerpers dit soort presentaties in formaten die op elk apparaat gebruikt kunnen worden.

 

Bij ons bedrijf nemen wij innovatieve elementen op in de producten die wij aan onze klanten leveren. Het vertellen van verhalen is een belangrijk onderdeel van deze elementen. Bij de presentaties van onze klanten gaat het om het vertellen van pakkende verhalen, zodat een band met het publiek gevormd kan worden.

 

Bovendien zorgt het vertellen van aangrijpende verhalen er voor dat het publiek uw verhalen langer zal onthouden. Bedrijfspresentaties bevatten dus dit specifieke element dat ze van andere soorten PowerPoint presentaties onderscheidt.

 

Bedrijfssjabloon

BluCactus-Soorten-PowerPoint-presentaties-10-Bedrijfssjabloon.Het Bedrijfssjabloon is een sjabloon dat in bedrijfspresentaties wordt gebruikt  om  informatie van een bedrijf samen te vatten. Daarnaast vertegenwoordigt het ook de huisstijl van een bedrijf. Met behulp van onze diensten is de klant in staat om de elementen van zijn huisstijl op een opvallende en originele manier te delen.

 

Door dit sjabloon in verschillende soorten PowerPoint presentaties op te nemen, zullen de eindresultaat een aanzienlijk niveau van professionaliteit bevatten. 

 

Op deze manier krijgt de kijker meer vertrouwen in de kwaliteit van de producten, die uw bedrijf biedt. Deze sjablonen tonen ook meerdere kenmerken van de organisatiecultuur van het bedrijf, zodat de kijker deze kwaliteiten kan leren kennen.

 

Elevator Pitch

BluCactus-Soorten-PowerPoint-presentaties-11-Elevator-PitchVan alle soorten PowerPoint presentaties heeft deze de kortste duur: tussen de 30 en 60 seconden.  Het is halverwege de jaren tachtig ontstaan  met behulp van de academische studies van Philip B. Crosby.

 

Vanwege de effectiviteit van deze soort presentatie is het gebruik ervan de afgelopen jaren enorm populair geworden. Bij BluCactus bieden wij een presentatie ontwerpservice aan die u helpt om prospecten, klanten en potentiële investeerders aan te trekken.

 

Ons team van ontwerpers, experts in de verschillende soorten PowerPoint presentaties, structureert dit werk volgens de 10/20/30 regel. Dit is een hulpmiddel, bedacht door Guy Kawasaki, voor het maken van presentaties. Deze regel geeft aan dat het aantal dia’s in een presentatie tien moet zijn. Vervolgens moeten de informatie op deze dia’s binnen twintig minuten worden verteld en moet de lettergrootte dertig zijn.

 

Bij ons marketingbureau zijn wij een team dat voorop loopt op het gebied van presentatie ontwerp.

 

BluCactus-Soorten-PowerPoint-presentaties-12-Bij-ons-marketingbureau-zijn-we-een-team-dat-voorop-loopt-op-het-gebied-van-presentatieontweDe verschillende soorten PowerPoint presentaties zijn erin geslaagd om hun traditionele toepassingen te ontsnappen. Tegenwoordig zijn ze ook een belangrijk onderdeel geworden van marketingstrategieën van veel bedrijven in de wereld. Bij BluCactus creëren wij indrukwekkende en efficiënte presentaties om prospecten te krijgen.

 

De focus die wij aan onze producten geven, is om onze klanten meer dan alleen een visueel systeem te bieden. Wij willen namelijk een uitstekend ondersteuningsplatform aanbieden voor het verkooppersoneel van elk bedrijf, om hun doelstellingen te kunnen bereiken. 

 

Op deze manier zet het bureau BluCactus de verschillende soorten PowerPoint presentaties om in uitstekende bondgenoten voor uw bedrijf. Een proces dat begint wanneer u besluit om te vertrouwen in een professioneel, bekwaam en efficiënt team. Neem direct contact met ons op! Bent u benieuwd naar de kosten, klik dan hier. Wij zullen uw verwachtingen overtreffen!

 

Citeer uw Fast Content-project bij ons en profiteer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *