SEO Bureau Amsterdam (Zoekmachine Marketing Bureau)

Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO optimalisatie, is een belangrijk hulpmiddel voor websitezichtbaarheid en online marketing. Het is het proces dat de positie van een website op de resultatenpagina van de zoekmachine (SERP) verbetert.
Dankzij een goed uitgevoerde SEO-strategie, door een professioneel SEO bedrijf, zal een website natuurlijk hoger in Google in de lijst met organische resultaten verschijnen. Dit betekent dat het positioneren van SEO optimalisatie een website helpt zodat deze organisch wordt weergegeven op de eerste pagina’s met zoekresultaten.

Dit is iets anders dan het promoten van een website of het bieden op de advertentie met Google Ads. Die twee diensten betreffen het betalen van Google of het zoekmachine bedrijf. Met deze betaling verschijnt uw website voor een korte periode bovenaan de lijst met zoekresultaten.

BluCactus - SEO Bureau Amsterdam
BluCactus - SEO Diensten Amsterdam

SEO Bedrijf Amsterdam

Stel dat u bijvoorbeeld een online winkel zoekt die brillen verkoopt. U krijgt waarschijnlijk honderdduizenden resultaten. De meeste gebruikers kijken niet verder dan pagina 5.

Gewoonlijk klikken mensen op de beste resultaten en vinden wat ze zoeken. Dus als uw website niet op die pagina’s verschijnt, zullen gebruikers dit waarschijnlijk nooit opmerken. Als u de zichtbaarheid van uw website door middel van zoekmachine optimalisatie wilt vergroten, heeft een SEO specialist het antwoord.

SEO Bureau Amsterdam

Met zoekmachine optimalisatie zou u uw website voordelig moeten kunnen plaatsen in de lijst met resultaten van Google (of een andere zoekmachine). Een website die is geoptimaliseerd voor zoekmachines zal een hogere plaats hebben in de organische resultaten van Google.

Hoe werkt een SEO Bureau?

Zoekmachine Optimalisatie met Google

Google is natuurlijk het belangrijkste doelwit van zoekmachine optimalisatie. Het is niet voor niets, de zoekmachine van Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Volgens Alexa is het in feite de meest bezochte pagina op het hele wereldwijde web.

Het is dan ook geen verrassing dat bijna alle inspanningen van zoekmachine optimalisatie op Google zijn gericht. Dat gezegd hebbende, Google heeft hetzelfde mechanisme als andere zoekmachines. Het heeft echter ook een paar eigen knikken.

Wanneer u met Google (of een andere zoekmachine) naar iets zoekt, begint een algoritme. Het probeert het beste en meest gerelateerde resultaat voor uw zoekterm / zin te vinden. Natuurlijk heeft Google met behulp van een zeer geavanceerd indexeringsproces al een database met miljarden webpagina’s. Deze pagina’s worden gerangschikt met behulp van een speciaal algoritme waar SEO-positionering om draait, aangepast aan de behoeften. Een professioneel SEO-bedrijf moet zich bewust zijn van al deze algoritmen.

BluCactus - SEO Bedrijf - Zoekmachine Optimalisatie met Google

Hoe werkt een SEO Specialist?

BluCactus - SEO Optimalisatie - Eerste regel relevantie. Man denkt na over de positie van zijn website.

SEO Optimalisatie Eerste regel: relevantie!

Dit is het eerste deel van hoe Google identificeert of een specifieke webpagina moet worden weergegeven en gerangschikt voor een specifieke zoekterm. Daarom zoekt Google in de eerste plaats naar pagina’s die nauw verwant zijn aan uw zoekwoord.

Google rangschikt echter niet alleen “de meest relevante pagina’s bovenaan”. Dat komt omdat er duizenden (of zelfs miljoenen) relevante pagina’s zijn voor elke zoekterm. Probeer het zelf, zoek het woord chocolade en je zult honderden miljoenen resultaten zien.

De slimme mensen achter de zoekmachine-industrie bedachten twee andere elementen om zoekresultaten te sorteren en rangschikken: autoriteit en bruikbaarheid.

SEO Optimalisatie Tweede regel: autoriteit

Dit is hoe de technici van Google erachter komen of de inhoud nauwkeurig en betrouwbaar is. De manier waarop ze dit weten, is door te kijken naar het aantal andere pagina’s die naar deze pagina linken. Dit worden backlinks genoemd. Backlinks zijn erg belangrijk en lenen zwaar voor hoe een pagina wordt gerangschikt in zoekmachine optimalisatie Google.

BluCactus - Tweede regel: Autoriteit
BluCactus - SEO Optimalisatie - Derde regel bruikbaarheid - Jonge man met bril and baard leest de SEO strategie van een papiertje voor aan iemand aan de telefoon.

SEO Optimalisatie Derde regel: bruikbaarheid

Inhoud op een webpagina kan zeer relevant en zeer betrouwbaar zijn, maar ze zijn misschien niet nuttig. En ze kunnen nuttig zijn, maar sommige andere inhoud is van veel hogere kwaliteit.

Google kijkt naar signalen van gebruikerservaringen om erachter te komen welke pagina meer punten op de bruikbaarheidsschaal moet krijgen. Overweeg een webpagina over “dieet en lichaamsbeweging” met veel wetenschappelijke inhoud. Evenals paragrafen uit onderzoekstijdschriften, maar is niet netjes georganiseerd of heeft veel saaie secties.

Mensen zullen dan geen tijd doorbrengen op die pagina en zouden zeker op zoek zijn naar een andere die aantrekkelijker is. Die pagina kan zelfs hoger scoren dan de zeer gezaghebbende slecht georganiseerde. Een professioneel SEO bureau zal de inhoud van uw pagina’s reorganiseren.

Zoekmachine Optimalisatie
On-Page en Off-Page SEO Diensten

Alles wat te maken heeft met het optimaliseren van een pagina op uw website voor maximale zichtbaarheid wordt beschouwd als On-Page SEO Diensten. Binnen dit gebied valt de inhoud van de pagina, interne links, metagegevens, trefwoorden en zelfs afbeeldingen.

De externe links kwaliteit en kwantiteit of met andere woorden de backlinks is wat off-page SEO Diensten vormt. Dit draagt ​​dus sterk bij aan het geven van meer autoriteitspunten aan de pagina.

Bij BluCactus SEO bureau Hoofddorp geven we om de kleinste details om ervoor te zorgen dat uw pagina’s 100% klaar zijn om te concurreren met de grote spelers voor de topposities. We richten ons niet alleen op het opvullen van de gaten, maar doen dit ook niet teveel om boetes en overtredingen te voorkomen.

BluCactus - Zoekmachine Optimalisatie On-Page en Off-Page. Wat is het verschil?

SEO Bureau Amsterdam

BluCactus - Zoekmachine Optimalisatie Google

SEO Bedrijf voor Zoekmachine Optimalisatie Google

We richten ons ook op het optimaliseren van uw website voor mobiele apparaten en ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de nieuwste webstandaarden.

Dit komt omdat de meeste gebruikers op internet surfen met hun smartphone of tablet. Google beloont dus merken en bedrijven die hun websites ontwerpen op manieren die mobielvriendelijk zijn en voldoen aan webstandaarden.

BluCactus SEO bureau - Neem contact op +31-20-737 00 27

Waarom BluCactus SEO Bedrijf voor betaalbare kwaliteitsservices voor zoekmachine optimalisatie?

Wilt u uw Website laten optimaliseren voor zoekmachines?

Bij BluCactus, het beste SEO Bureau Nederland zijn we specialisten in webdesign en SEO optimalisatie. We hebben uitgebreide ervaring in online marketing SEO en het algoritme van Google voor zoekmachines.

SEO Bureau met visie

Voor onze SEO Diensten gebruiken we strategieën op basis van zoekwoorden en links en optimalisatie voor mobiele apparaten. BluCactus is de SEO specialist in Amsterdam met betaalbare SEO Diensten die elk bedrijf met een online aanwezigheid zou moeten overwegen.

Neem contact met ons op en we helpen u om uw website te laten optimaliseren voor zoekmachines en vervolgens te positioneren op de eerste pagina’s van Google met organische resultaten. Met BluCactus Amsterdam zoekmachine optimalisatie kunt u die zichtbaarheid bereiken waarnaar u op zoek was.