De 19 meest geweldige presentatie ontwerp trends van 2021

BluCactus - De 19 meest geweldige presentatie ontwerp trends van 2021

De komst van een nieuw decennium brengt altijd veranderingen met zich mee in de bedrijfssectoren. De verschillende presentatie ontwerp trends van 2021 lijken echter grote kansen te hebben om jarenlang relevant te blijven. Deze ontwerp patronen hebben een positieve ontwikkeling meegemaakt, waardoor zij nu te vinden zij in bedrijfsimago’s van bedrijven in de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

 

De 19 meest geweldige presentatie ontwerp trends van 2021

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-0.Envato Elements is een van de websites die het uitgebreide gebruik van deze trends heeft beïnvloed. Via dit webportaal hebben gebruikers toegang tot duizenden gratis presentatiesjablonen.

 

Experts in grafisch ontwerp zeggen dat de presentatie ontwerp trends van 2021  worden beïnvloed door drie populaire sjablonen:

 

De X-note van PowerPoint, de analist van PowerPoint en dehet  multifunctionele STYLE-sjabloon.

 

In dit artikel zullen wij een gedetailleerde analyse creëren van de nieuwste trends in grafisch ontwerp voor presentaties.

 

1. Infographics, een geweldige manier om informatie samen te vatten

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-1-Infographics-als-basiscentrum-in-ontwerp-voor-diavoorstellingInfographics beïnvloeden al een lange tijd verschillende aspecten van de industrie en het dagelijkse leven.  Daarnaast kunnen zij complexe informatie samenvatten en deze duidelijker en eenvoudiger weergeven. Het gebruiken van infographics in het ontwerp van presentaties is een tool, die voor extra duidleijkheid gaat zorgen.

 

Waarom zou men infographics gebruiken voor presentaties?

Infographics zijn overtuigend en opvallend. Daarnaast zijn zij ideaal om veel gegevens (tekst, grafieken, afbeeldingen en diagrammen) samen te brengen in één verhelderend formaat, dat zowel meeslepend als boeiend is. Het menselijk brein verwerkt beelden 60.000 keer sneller dan tekst, waardoor uw inhoud, door het gebruik van infographics, er direct overtuigender uit zal zien.

 

Één van de elementen die een grote rol heeft gespeeld bij de omzetting van deze grafische tool naar een presentatie ontwerptrend  is Google Presentaties. Dit programma toont een verzameling van vooraf georganiseerde dia’s die de vroegere grenzen van het gebruik van deze exclusieve software hebben verwijdert. Andere opties voor het ontwerpen van infographics zijn Envato Elements, Boom Chart Infographics, Digital Utopia, de Google Corporate Business Plan-sjabloon en het infographics pakket van Munkhuumgl.

 

Infographics zijn presentatie ontwerp trend van 2021, waarmee uw publiek de boodschap die u wilt overbrengen, beter zal begrijpen. Infographic bedrijfspresentatie zijn gemakkelijk te lezen, te begrijpen en te onthouden. Aarzel dus niet om deze trend in uw presentaties op te nemen en profiteer van de voordelen.

 

2. Visuele dia’s krijgen een rol binnen de presentatie ontwerp trends van 2021

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-2-De-consolidatie-van-het-concept-van-een-visuele-dia-binnen-de-trends-in-presentatieontwerp-in-2020.Visuele dia’s representeren de kernstructuur van PowerPoint, Google Slides, Keynote en alle presentaties ontwerptools, wiens eigenschap het is om informatie te verzamelen en het er professionele uit te laten zien.

 

Er is aangetoond dat het verwijderen van 50% van de hoeveelheid tekst van een diapresentatie de coherentie noch  het overbrengen van het bericht verstoort. Bovendien is het gebruik van een groter aantal grafische elementen in uw presentaties de makkelijkste manier om uw publiek betrokken te houden. De ontwerp trends  van 2021 zijn dus visueel rijk.

 

Goede visuals hebben de kracht om mensen tot actie aan te zetten. Steve Jobs wist dit heel goed. Om die reden bevatte zijn presentaties altijd krachtige beelden waardoor het publiek geïnteresseerd bleef. Wees een unieke spreker en profiteer van de magie van beelden met deze trend. Bij BluCactus ontwerpen wij afbeeldingen van hoge kwaliteit die het unieke karakter van uw merk of bedrijf goed weergeven.

 

3. Grafieken en diagrammen

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-3-Gemengde-informatieve-aanvulling-van-tabellen-en-afbeeldingenDe nieuwe  PowerPoint-presentaties trends  zullen niet alleen veranderingen brengen op het gebied van grafische voorstellingen en typografie, maar ook op de manier waarop diverse statistische en numerieke gegevens worden weergegeven. Verder worden verbeteringen verwacht bij de twee- en driedimensionale weergave van grafieken en statistieken. Volgens de presentatie ontwerp trends van 2021, zullen bedrijven dus  meer gegevens op hun dia’s weergeven, samengevat in verschillende soorten grafieken en diagrammen.

 

Waarom zijn grafieken en diagrammen geschikt voor uw presentaties?

Met grafieken en diagrammen is het mogelijk om complexe statistieken en ideeën te vereenvoudigen.

Daarnaast kunt u op deze manier de informatie visueel aantrekkelijk  maken. Bij deze  ontwerptrend  is het cruciaal om de juiste grafiek te kiezen, zodat de informatie duidelijk wordt weergegeven. Cirkeldiagrammen vertegenwoordigen bijvoorbeeld verhoudingen, lijndiagrammen vertegenwoordigen trends en staafdiagrammen vertegenwoordigen rangen onder specifieke omstandigheden.

 

4. Image masking: presentatie ontwerp trends van 2021

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-4-Intensief-gebruik-van-afbeeldingsmaskersImage masking is een niet destructief en omkeerbaar proces van beeldbewerking dat geleverd wordt door softwares zoals Photoshop en Gimp. Het wordt gebruikt om specifieke  delen van een afbeelding te verbergen of te onthullen.

 

Met deze presentatie ontwerptrend  kunt u afbeeldingen naar wens aanpassen en daarbij kunt u de belangrijkste technieken van image masking gebruiken:

 

 • Layer masking: Het is handig om beeldcomposieten te maken, knip objecten uit een afbeelding om deze op de dia’s te gebruiken en verander de zichtbaarheid van de verschillende delen van de afbeelding.
 • Clipping masks: Het is vergelijkbaar met layer masking qua resultaten, maar verschilt in techniek.  Clipping masks regelt de de zichtbaarheid van een laag. Dit wordt gedaan door de inhoud (pixels, vorm of type) en transparantie van één laag te gebruiken om de zichtbaarheid van een andere laag aan te passen.
 • Alpha channel masking: Dit is de beste manier om lastige randen zoals vacht, haar, waterspetters of andere complexe elementen aan te pakken bij het bewerken van afbeeldingen voor uw presentatie.

 

Door de  geweldige voordelen van image masking zal deze  techniek  dit jaar dus op grote schaal worden gebruikt.

5. Aangepaste typografie: presentatie ontwerp trends van 2021

 

BluCactus-Aanpassing-van-lettertypenGrafische ontwerpers zijn gestopt met het gebruik van de klassieke lettertype stijlen, zoals  Arial, Calibri en Times New Roman, om in plaats daarvan unieke lettertypen te gebruiken. Webpagina’s zoals Envato Elements bieden sets met aangepaste lettertypen aan, die bewerkt kunnen worden met meer dan 6000 typefaces.

 

Enkele van de meest populaire lettertypen in deze presentatie ontwerptrends van 2021 zijn Sophia Script, Walter Modern, Jewel, Fable Bug en Regular Lunchbox.

 

Aangepaste typografie is een goede marketing tool die voorkomt in de trends van dit jaar. Het zal uw bedrijf een unieke uitstraling geven, aangezien meer aandacht besteed is aan originele lettertypen.

 

Bovendien zal het het proces stimuleren om een ​​herkenbare merkidentiteit te ontwikkelen, omdat mensen uw merk onmiddellijk zullen associëren met dat lettertype. Tot slot geeft het u de vrijheid om te experimenteren en tekst op veel creatieve manieren te gebruiken in uw presentaties.

 

6. Kleurovergangen: Presentatie ontwerp trends van 2021

 

BluCactus-Het-gangbare-gebruik-van-het-kleurverloop.Een kleurvovergang is een visuele techniek; het is het creëren van een geleidelijke overgang van de ene kleurtint naar de andere. Dit kan worden gemaakt met vergelijkbare kleuren (bijvoorbeeld licht oranje tot donkerrood) of met volledig contrasterende kleuren (bijvoorbeeld paars en geel). Deze techniek was het afgelopen decennium erg populair en  is nu teruggekomen als een van de  presentatie ontwerp trends van 2021.

 

Deze techniek is zeer effectief, omdat het extreem veelzijdig is en uw presentatie ontwerp een uniek gevoel zal geven. Het maakt niet uit of het als hoofdpunt of als  achtergrond element wordt gebruikt, kleurovergangen zullen er altijd anders en modern uitzien.

 

U kunt ook diepte  toevoegen aan uw dia’s door te spelen met  kleuren en textuur. Dus ga ervoor! Gebruik deze presentatie ontwerptrend en creëer op deze manier dia’s met een hoger ontwerp niveau.

 

7. Hoe eenvoudiger, hoe beter

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-7-Very-short-duration-slides-templates-for-presentation-design-trends-in-2020. Het motto van de presentatie ontwerp trends van 2021 is “hoe eenvoudiger, hoe beter”.  Deze ontwerpen zijn dus bedoeld om uw tijd te optimaliseren en de aandacht van het  publiek actief te houden. Er zijn veel strategieën die u kunt implementeren om uw presentaties interessant en beknopt te houden zoals:

 

 • Master slides gebruiken: dit is de perfecte optie als u wijzigingen op elke dia wilt implementeren zonder ze afzonderlijk te wijzigen. Door slechts twee keer te klikken, op “View” en “Master”, kunt u alle dia’s tegelijkertijd bewerken.
 • Slide Sorter: dit is een PowerPoint-functie waarmee u ook algemene wijzigingen in uw presentatie kunt aanbrengen. U kunt uw dia’s controleren en hun volgorde en overgangen regelen. U kunt ook de timing van dia’s instellen, wat behulpzaam kan zijn bij het oefenen van de presentatie.
 • Chromecast: u kunt Google Presentaties integreren met behulp van een Chromecast, een apparaat waarmee u uw scherm kunt delen met een ander beeldscherm. Zo heeft u tijdens volgende presentatie geen draad nodig. Zorg ervoor dat uw meldingen  uitgeschakelijk zijn op uw mobiel, om afleiding te voorkomen.

 

Zolang u uw dia’s eenvoudig en tijdbesparend houdt, haalt u het meeste uit deze trend van 2021.

 

8. Minimalisme: Presentatie ontwerp trends van 2021

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-8-Gebruik-van-minimalisme-in-sjablonen-om-een-groter-effect-te-bereikenMinimalistische ontwerpen richten zich op het vermijden van storende of onnodige elementen op dia’s.  Vanwege het vermijden van deze afleidende items, is het zeer effectief om reclame te maken voor producten of diensten.

 

Minimalistische ontwerpen vermijden onnodige elementen, bevatten minder kleur, hebben meer witruimte, betere typografie, rasterlay-outs en essentiële afbeeldingen. De belangrijkste elementen van deze trend zijn dus eenvoud, schoonheid en functionaliteit.

 

Minimalistische grafische ontwerpen zijn onderdeel geworden van de presentatie ontwerp trends van 2021 met de volgende kenmerken:

 

 • Plat ontwerp: bij deze trend moet het ontwerp eenvoudig en stijlvol zijn. Schaduwen, texturen en kleurovergangen worden niet gebruikt, alleen noodzakelijke elementen zijn welkom.
 • Beperkte kleurenschema’s: Minimalistische ontwerpen staan ​​bekend om het gebruik van monochrome kleurenpaletten, dat wil zeggen dat enkel één kleur (met zijn behorende tinten) wordt gebruikt. Andere kleuropties voor deze trend zijn het gebruiken van analoge of complementaire kleurenschema’s.
 • Weinig elementen: voeg alleen elementen toe als zij waarde toevoegen aan uw presentatie.
 • Gebruik van negatieve (of witte) ruimte: dit zorgt voor contrast met uw dia’s.
 • Dramatische typografie: Minimalisme is een presentatie ontwerp trend die u uitnodigt om plezier te hebben met verschillende lettertypen. Experimenteer met verschillende stijlen en maten en pas ze aan de boodschap aan die u wilt overbrengen.

9. Dynamische presentaties

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-9-Implementatie-van-participatie-en-feedbackactiviteiten-met-het-publiekDe presentatie ontwerp trends van 2021 hebben een dynamische aanpak. Door de jaren heen is gebleken dat het publiek de voorkeur geeft aan interactieve presentaties, waarbij sprekers tijd besteden aan het creëren van een emotionele band met het publiek. Om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat u een energieke en doelgericht presentatie geeft.

 

Denk bij het plannen van uw presentatie vanuit het perspectief van het publiek na. Vraag uwzelf af: “Wat houdt mij als kijker bezig met een presentatie?” en op die manier creëert u moeiteloos een structuur voor uw presentatie, die eenvoudig te volgen is. Om deze trend te volgen, kunt u ijsbrekers gebruiken om uw publiek in een goed humeur te brengen. Zorg ervoor dat u het publiek er direct bij betrekt. Als u denkt dat u hun aandacht verliest, kunt u het publiek vragen stellen om eventuele verwarring te elimineren. Zorg ervoor dat zij zich comfortabel en geamuseerd voelen.

 

Websites zoals Graphic River of Eureka bieden veelzijdige diapresentaties waarmee u deze doelen kunt bereiken. Eureka toont bijvoorbeeld 200 sjablonen die bij de presentatie ontwerptrends van 2021 passen. Onze grafisch ontwerpers wijzen op de volgende modellen, als u op zoek bent naar effectieve opties voor zakelijke omgevingen: modellen # 32, # 201 en # 202.

 

10. Ga blauw! Presentatie ontwerp trends van 2021

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-10-Blauw-als-de-primaire-kleurtint-voor-trends-in-presentatieontwerp-in-2020-volgens-het-Pantone-InstituteDeze trend verwijst naar verschillende aspecten, zoals  helderheid en chromatiek. Het Pantone Color Institute is internationaal bekend geworden, vanwege hun vermogen om trends in zakelijke grafische vormgeving te beïnvloeden. Op basis van hun ervaring hebben zij informatie kunnen geven over de projecties van het gebruik van deze kleur bij de design trends van 2021.

 

Dit instituut heeft ervoor gezorgd dat de kleur van dit jaar klassiek blauw zal zijn, of beter gezegd, Classic Blue-194052. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat deze kleur een hoger verbruik zal hebben binnen de presentatie ontwerp trends van dit jaar.

 

U kunt Adobe gebruiken om de veelzijdigheid van de blauwe kleurtint te verkennen.  Daarnaast kunt u lichtblauw gebruiken om uw dia’s een verfrissende en vriendelijke uitstraling te geven. Verder zorgt donkere blauw  ervoor dat uw inhoud sterk en betrouwbaar aanvoelt. Daarom is blauw gaan een uitstekende optie voor bedrijfs ontwerpen.

 

11. Self-running presentaties

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-11-Gebruik-van-Power-Point-om-zelflopende-presentaties-te-maken.Sinds enkele jaren hebben de nieuwste PowerPoint-versies het mogelijk gemaakt om onafhankelijke animatie- en overgangseffecten te creëren. Dit heeft  professionele de kans gegeven om over een groter aantal grafische bronnen te beschikken. Self-running of automatisch spelende presentaties kunnen een geweldige aanvulling zijn op het imago van uw bedrijf op congressen of conferenties.

 

Het kan handig zijn bij conferenties waar de spreker afwezig is, om medewerkers op te leiden of om externe klanten te bereiken. Deze trends  is zeer eenvoudig te implementeren en zorgt ervoor dat uw presentatie er professioneel uitziet. Met PowerPoint kunt u de presentatie instellen en de timing van de dia’s in een paar stappen vastleggen. Daarna hoeft u alleen uw diavoorstelling op te nemen en bent u klaar om te slagen met uw presentatie.

 

Bovendien is dit ook een geweldig hulpmiddel als u presentaties moet geven binnen een tijdslimieten.  Het kan u helpen om nauwkeurig te bepalen hoeveel informatie u bij elke dia kunt vertellen.

 

12. Mock-up sjablonen

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-12-Mockup-sjablonen-voor-realtime-previews.Deze trend  is ongelooflijk handig wanneer u een product moet visualiseren dat in de toekomst moet worden ontwikkeld. Door mock-up sjablonen te gebruiken, kunt u realistische ontwerpen maken waarmee u kunt bepalen of u het project wilt uitvoeren. Met mock-up sjablonen kunt u uw afgedrukte logo visualiseren en aan verschillende objecten bevestigen.

 

Professionele ontwerpers maken hun mock-ups met laageffecten met behulp van programma’s zoals Photoshop en Adobe Illustrator. U hoeft zich echter geen zorgen te maken als u weinig ervaring heeft in  ontwerpen, aangezien u veel gratis bronnen op internet kunt vinden die u zullen helpen bij het implementeren van presentatie ontwerp trends. Één daarvan is de website PSD-mockup waar duizenden opties zijn om elk project dat u in gedachten heeft vlot te ontwerpen.

 

Uw bedrijf kan dus veel geld besparen op afdrukken, omdat u uw klanten met deze trend een realistische beeld kunt geven van hoe het ontwerp eruit zou zien op verschillende grafische ondersteuningen.

 

13. Iconen: presentatie ontwerptrend van 2021

 

BluCactus-19-Trends-in-presentatieontwerp-2020-Trend-13-Compressie-en-vereenvoudiging-van-concepten-door-het-gebruik-van-icon-systemen.Het gebruik van iconen is een strategie die dynamiek en eenvoud toevoegt aan presentaties. De meest gebruikte pictogrammen binnen de presentatie ontwerp trends van 2021 zijn  gloeilampen, vergrootglazen, trechters, huizen, pijlen, cijfers en emoji’s.

 

Door pictogrammen op uw dia’s te implementeren, kunt u het gebruik van tekstblokken verminderen en zo ontwerptijd besparen. Bovendien zijn pictogrammen betekenisvol, illustratief, universeel en zijn het effectieve communicatiemiddelen.

Om het juiste pictogram te kiezen, is het nodig om creatief zijn. Bedenk welke pictogrammen uw ideeën representeren en welke stijl u tijdens uw presentatie wilt gebruiken. Zorg er vervolgens voor dat u het juiste formaat kiest om een ​​duidelijke boodschap over te brengen.

 

14. Self-running animaties

 

BluCactus-Autonome-dia-animatie-en-de-relatie-met-trends-in-presentatieontwerp-in-2020.De afgelopen tijd is er een afname geweest in de kwaliteit van animatie-effecten van professionele presentaties in enkele bedrijfssectoren .

 

De markt heeft vaak  de neiging om professionele inspanningen op elke activiteit te richten,  waardoor ondernemers het proces van presentatie ontwerp hebben uitbesteed.

 

Om aan de vraag, naar de self-running animatie trends, te voldoen, hebben specialisten ontwerpen gemaakt die de bewegingen van AutoShapes, afbeeldingen en andere grafische elementen bevatten.

 

Met websites als Vega en The Power of PowerPoint, Procyon, Business Infographics, Business Strategy en JD kunt u deze presentatie ontwerp trends van 2021 creëren.

 

15. Kant-en-klare dia’s voor professioneel gebruik

 

BluCactus-Meer-verspreiding-van-voorgemonteerde-sjablonen-voor-professionele-modellenKant-en-klare dia’s zijn sjablonen die ontworpen zijn om professionele en effectieve PowerPoint presentaties samen te stellen.

 

Zij omvatten visuele technieken zoals vectorisatie en het weergeven van informatie in een gemakkelijk te begrijpen formaat.

 

Ook het gebruik van infographics is populair.

 

Enkele sjablonen die de trends van 2021 representeren zijn Golazo, Native, The Press, Green Creative, MPoint, Space en Highland.

 

16. McMorris-sjabloon: presentatie ontwerptrend van 2021

 

BluCactus-Macmorris-presentatiemodel-en-zijn-hoge-voorkeur-voor-presentatieontwerptrends-in-2020.Het McMorris-sjabloon is  stijlvoll, kleurrijk en perfect voor bedrijfspresentaties. Daanaast is het multifunctioneel, minimalistisch, esthetisch en kan het gratis gedownload worden op de website Slides Carnival.

 

Dit opvallende sjabloon heeft 25 volledig bewerkbare dia’s, zodat u deze eenvoudig kunt aanpassen tot de inhoud van uw presentatie. Het ontwerp is behoorlijk dynamisch.

 

Verder werkt het goed met elke kleur of foto achtergrond en biedt het meerdere opties voor grafieken, diagrammen en tabellen.

 

Bovendien bevat het McMorris-sjabloon 80 verschillende pictogrammen, die u zullen helpen om uw tekst dynamischer te maken.

 

17. LucidPress voor zakelijke presentaties

 

BluCactus-De-modernistische-stijl-van-het-LucidPress-bedrijfsmodel-voor-presentaties-in-zakelijke-omgevingen.LucidPress is een geweldig platform waarmee u prachtige zakelijke presentaties kunt maken. Het is een geweldige tool voor grote bedrijven die hun merken willen versterken met behulp van marketingstrategieën.

 

Deze website heeft atrributen, die de snelle en effectieve implementatie van de gevarieerde presentatie ontwerp trends van 2021 bevorderderen, zoals:

 

 • Cloudgebaseerd opslagsysteem: u heeft overal toegang tot uw ontwerpen.
 • Het is intuïtief: met het LucidPress-platform kunt u helemaal opnieuw beginnen met de intuïtieve, slepen-en-neerzetten-editor.
 • Een groot aanbod aan sjablonen: prachtige sjablonen die uw doelgroep onmiddellijk zullen charmeren.
 • Document Automatisering: handige instellingen waarmee u tijd kunt besparen op taken, die pas op het laatste moment worden gemaakt.

 

18. Gower-sjabloon

 

BluCactus-Gower-sjabloon-en-de-onge½venaarde-kansen-die-het-biedt-om-in-een-volledig-creatieve-omgeving-te-werken.Deze presentatie ontwerp trend past bij vergaderingen, conferenties en product releases.

 

Het Gower-sjabloon heeft een modern en minimalistisch ontwerp. Daarnaast bevat het een creatieve verzameling van 80 pictogrammen en kant-en-klare stijlen voor grafieken, tabellen en grafieken.

 

U zal zich net een expert voelen, tijdens het veranderen van kleuren en lettertypen om de informatie op uw dia’s lichtelijk te highlighten.

 

Momenteel is dit PowerPoint-sjabloon beschikbaar op websites zoals Carnaval-dia’s. Daar kunt u het gratis downloaden en vervolgens op PowerPoint, Google Slides of andere presentatiesoftware gebruiken. Daarnaast heeft dit sjabloon 25 unieke dia’s om uw publiek een volledige  ervaring te bieden.

 

19. Verwoestende innovatie binnen de presentatie ontwerp trends van 2021

 

BluCactus-Disruptieve-innovatie-binnen-PowerPoint-als-grafische-trend-van-2020Verwoestende innovatie is een populair concept, sinds het einde van de twintigste eeuw, in het kader van ondernemerschap en technologie.

 

Het is een synoniem geworden  voor sociale progressie  en daarmee ook de basis van de huidige wetenschappelijke vooruitgang. Daarnaast voegen solide tools  creativiteit en comfort toe aan het ontwerpen van presentaties.

 

Een voorbeeld van een succesvol sjabloon op dit moment is het Juliet-sjabloon; het  is dynamisch en kleurrijk. Verder is dit sjabloon  erg praktisch, omdat u veel wijzigingen kunt aanbrengen met betrekking tot kleur, afbeeldingen en programmering. De ruimte voor tekst is echter klein omdat dit model een minimalistische benadering volgt.

 

Meerdere onderzoeken tonen aan dat de trends in presentatie ontwerp van 2021 een gevoel van innovatie, persoonlijke ontwikkeling en emotionele intelligentie uitstralen. U kunt deze sjabloon downloaden op de website Slides Carnival.

 

Laatste opmerkingen: BluCactus, het marketingbureau dat voorop loopt op het gebied van presentatie ontwerp trends van 2021

 

Grafisch ontwerp is een essentieel onderdeel van digitale marketing, omdat niets beter verkoopt dan een goed overgebracht idee. Daarom blijft ons team van creatieve en innovatieve ontwerpen altijd up-to-date met nieuwe design trends. Wilt u een corporate presentatie laten maken? Met BluCactus profiteert uw  bedrijf van:

 

 • Strategische presentaties met fris en creatief materiaal, speciaal ontworpen voor uw doelgroep.
 • Materiaal van hoge kwaliteit, waarmee u de impact van uw boodschap zult vergroten.
 • De groei van uw merk of bedrijf.
 • Betaalbare presentaties

 

Dus waar wacht u op? Neem nu contact met ons op en u profiteer van de resultaten!

 

Citeer uw Fast Content-project bij ons en profiteer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *