Logo ontwerpbureau

Professioneel Logo laten ontwerpen

Het logo ontwerpbureau BluCactus, gevestigd in Amsterdam, biedt een breed scala aan gespecialiseerde diensten. Waaronder professioneel ontwerp. In het bijzonder aangepaste logo-ontwerpdiensten om logo’s te laten ontwerpen.

 

Onze expertise als Digital Marketing Bureau in Amsterdam en Den Haag heeft ons geleerd dat een aantrekkelijke merkidentiteit essentieel is om klanten te bereiken.

Een goed ontworpen logo brengt de waarden van een bedrijf op de juiste manier over en helpt u om in contact te komen met klanten en prospects. Daarom trekt een goede presentatie altijd de aandacht van de doelgroep. We willen u helpen om uw investeerders en potentiële klanten te boeien. Dit is de reden waarom we de professionele logo-ontwerpservice hebben geïmplementeerd bij BluCactus. 

Een goed logo-ontwerp is een krachtige marketingtool die uw bedrijf een uniek en gedenkwaardig imago geeft. Een bekend voorbeeld hiervan is de ‘M’ van ‘McDonald’s’, oftewel de gouden bogen. Het McDonalds-logo is ongetwijfeld een van de meest herkenbare iconen van onze tijd. De meeste mensen hoeven dus niet ‘McDonald’s’ te lezen om het bedrijf te herkennen, de iconische ‘M’ is daarvoor voldoende.

Wat is een logo ontwerp bedrijf?

Logo Design Bureau

Logo’s laten ontwerpen kan bij BluCactus. BluCactus is een internationaal Logo ontwerpbureau in Amsterdam en Den Haag dat creatieve en innovatieve oplossingen biedt om logo’s te laten ontwerpen. We weten dat een goed logo-ontwerp de kern is van een succesvolle merkpositionering. Daarom bieden we strategieën van wereldklasse aan, om uw merk te laten opvallen met een origineel, aantrekkelijk en krachtig logo-ontwerp.

BluCactus houdt alle updates in het marketinglandschap bij om uw bedrijf te helpen haar doelgroep te bereiken waardoor het voor u mogelijk is om exponentieel te groeien.

Wat is een logo ontwerp bedrijf?

Een Logo ontwerpbureau is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van originele en visueel aantrekkelijke grafische elementen die de waarden van uw bedrijf en haar visie en missie duidelijk weergeven. Dat zijn emblemen, pictogrammen, ideogrammen, tekens of symbolen die de herkenning van uw merk bevorderen. Een logo conceptualiseert grafisch de principes van uw onderneming. 

Professioneel Bedrijfslogo laten maken

Een goed ontworpen logo is net zo belangrijk als een eerste indruk. Het geeft potentiële klanten belangrijke informatie over uw bedrijf. Het kan uw werkterrein, de diensten die u levert en de waarden van uw merk communiceren. We zouden dus kunnen zeggen dat een professioneel logo laten ontwerpen een basis is voor succes. Daarom is het belangrijk om het logo professioneel te laten ontwerpen door een Logo ontwerpbureau. In tegenstelling tot generieke logo’s, zal het professioneel logo-ontwerp de kwaliteiten van uw bedrijf nauwkeurig weergeven.

Het belang om een logo te laten ontwerpen

Bedrijfslogo laten maken

Meer dan ooit strijden bedrijven om de aandacht van potentiële klanten te trekken. In dit digitale tijdperk besteden mensen minder aandacht aan veelvoorkomende logo-ontwerpen. Daarom moet uw logo zo uniek en opvallend zijn, dat potentiële klanten vanaf het eerste moment betrokken blijven. Door het logo te laten ontwerpen door een logo ontwerpservice geven zij uw bedrijf een origineel merkimago op basis van de persoonlijkheid van uw bedrijf. Het geeft u een opmerkelijke huisstijl die uw bedrijf helpt het hoogste potentieel te bereiken door het klantenbestand uit te breiden.

Logo laten ontwerpen Den Haag

De meeste bedrijven streven naar een onderscheidend en gedenkwaardig logo. Waarom? Omdat een goed logo niet generiek is. Integendeel, het logo moet impact hebben en men in staat stellen u te onderscheiden van de concurrentie. BluCactus, Logo ontwerpbureau Nederland,  begrijpt dat de waarde van een goed logo in tijdloze en veelzijdige kwaliteiten ligt. Daarom is één van de meest efficiënte manieren om bedrijven van anderen te onderscheiden, door het logo te laten ontwerpen. Bovendien brengt een oogverblindend logo ook de waarden van uw bedrijf beter over. Op deze manier zouden mensen eerder aan uw bedrijf denken met een professioneel logo-ontwerp.

Bekijk onze projecten

We werken met alle soorten industrieën

Wat maakt een professioneel logo-ontwerp goed?

Door BluCactus het logo te laten ontwerpen, ontwerpen we een symbool dat de persoonlijkheid van uw merk weerspiegelt. Deze taak gaat niet alleen over het gebruik van Photoshop of andere digitale tools om logo’s te maken, maar ook over het implementeren van slimme strategieën die je naar succes leiden. Een goed logo is misschien verleidelijk, maar een professioneel logo is verbazingwekkend, opmerkelijk en brengt een geweldig visueel concept over.

Professioneel logo laten maken

Een professioneel logo-ontwerp kan een concept creatief overbrengen en een opmerkelijke indruk achterlaten. Daarom willen we logo’s maken die de persoonlijkheid van uw bedrijf weerspiegelen en de indruk achterlaten die u aan het publiek wilt geven.

5 essentiële elementen van een ontzagwekkend logo-ontwerp

Eenvoud

Eenvoud is een must als het gaat om het laten ontwerpen van logo’s. Toch is het samenvoegen met functionalisme en uniciteit het belangrijkste doel voor het creëren van een boeiend logo. Het resultaat is een gemakkelijk herkenbaar logo dat u een origineel beeld geeft en uw bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

BluCactus - Logo Ontwerp Gemakkelijk

Opmerkelijk

Het is van het grootste belang om een ​​logo te laten ontwerpen dat in het achterhoofd blijft van uw publiek. Om een ​​gedenkwaardig logo te laten ontwerpen, moet u de boodschap die u wilt overbrengen en de waarden die uw bedrijf vertegenwoordigd zorgvuldig selecteren.

Tijdloos

Op het moment dat u ervoor kiest om uw logo te laten ontwerpen, is het niet aan te raden om voor kortstondige trends te gaan. Het constant veranderen van uw merkidentiteit is niet kosteneffectief en kan er ook toe leiden dat u klanten verliest. Daarom is het hebben van een tijdloos en onderscheidend logo, de sleutel om vertrouwen op te bouwen bij uw doelgroep.

BluCactus - Functioneel ontwerp

Functioneel

Een goed logo valt vanuit elk perspectief op en is geschikt voor alle formaten en achtergronden. Bovendien moeten de kleuren van het logo de waarden van uw merk weerspiegelen. Veelzijdigheid is dus de sleutel tot het creëren van een effectief logo-ontwerp.

BluCactus - Functioneel ontwerp

Geschikt

Een logo-ontwerp moet geschikt zijn voor alle doelgroepen en een stijlvol en opvallend beeld geven. Daarom is een uitgebalanceerd logo-ontwerp van belang en moet een logo het beoogde doel dienen: uw doelgroep boeien.

Welke voordelen heeft uw merk of bedrijf door het logo te laten ontwerpen?

Professioneel logo laten ontwerpen

Het hebben van een goed ontworpen logo is de sleutel voor een ​​succesvol eerste contact met de klant. Hierom wordt het aangeraden om het creatieproces aan de experts over te laten. Dit zijn de 5 belangrijkste redenen om uw logo te laten ontwerpen door BluCactus.

BluCactus Brengt een krachtige eerste indruk

Het maakt een krachtige eerste indruk

Aangezien het doel van een logo is om een unieke en herkenbare identiteit te geven, is de eerste indruk die uw merk geeft van het grootste belang. Hierdoor kan uw merk de nieuwsgierigheid van potentiële klanten opwekken en ervoor zorgen dat ze meer over uw bedrijf willen weten. Als dit niet gebeurt, worden de mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien mogelijk beperkt. Daarom moet u een krachtig beeld laten zien dat een opvallende eerste indruk geeft en uw zichtbaarheid vergroot.

Onthoud dat uw logo een communicatiemiddel is voor uw publiek. Daarom is het belangrijk om in gedachten te houden hoe u door uw doelgroep gezien wilt worden.

BluCactus Brengt een krachtige eerste indruk

Opvallend

Een samenhangend en professioneel logo laten ontwerpen, is een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie. Uw logo-ontwerp is een hulpmiddel waarmee mensen uw merk kunnen leren kennen.

Bovendien beïnvloedt het de waargenomen kwaliteit van uw producten en diensten en helpt het u om klantloyaliteit op te bouwen. Daarom is het belangrijk dat uw logo-ontwerp creatief, opvallend en doordacht is.

 

Een logo-ontwerpbureau brengt uw merkidentiteit over

Een goed logo-ontwerp vertelt altijd uw verhaal. Elk element moet deel uitmaken van een visueel concept. Ontwerpers houden daar rekening mee bij het selecteren van kleuren, lettertypen, tinten en afbeeldingen. Omdat uw logo het imago van uw bedrijf in briefpapier, visitekaartjes en sociale media vertegenwoordigt, moet het een creatief concept uitdrukken.

Het brengt uw waarden over

Een logo laten ontwerpen is een middel waarmee uw bedrijf haar principes en waarden kan uitdrukken. Het bestaat uit verschillende visuele elementen die bedoeld zijn om onderscheidend en gedenkwaardig te zijn. Mensen raken eerder emotioneel gehecht aan visuele talen.

Veel onderzoeken hebben aangetoond dat het menselijk brein 60.000 keer sneller beeld verwerkt dan tekst, en 90 procent van de informatie die naar de hersenen wordt gestuurd, is visueel. Krachtige logo-ontwerpen communiceren de waarden van uw merk met weinig tot geen woorden.

Elk detail op uw logo-ontwerp benadrukt uw missie en bedrijfswaarden meer. Het al dan niet gebruiken van een kleur op uw logo-ontwerp hangt af van de branche waartoe uw bedrijf behoort.

Bijvoorbeeld: als uw diensten gerelateerd zijn aan de IT-industrie, zijn de beste kleuren voor uw logo wit, blauw en zwart. Waarom? Omdat deze kleuren helpen er modern en slim uit te zien.

Een Logo ontwerpbureau onderscheidt u van de concurrentie

Als u bijvoorbeeld een reisbureau wilt openen, kunt u zich overweldigd voelen door de zware concurrentie. Een strategie om de concurrentie voor te blijven is door het inhuren van een Logo ontwerpbureau om een ​​uniek en verbluffend logo te laten ontwerpen dat een aantrekkelijk concept overbrengt. Op deze manier kunt u, via een origineel bedrijfsimago, merkloyaliteit opbouwen en uw merkidentiteit te vestigen.

Wanneer moet u uw logo opnieuw laten ontwerpen?

Als uw merk of bedrijf al een logo heeft en u denkt dat u dit moet verbeteren of opnieuw moet laten ontwerpen, kan BluCactus u helpen. Wij helpen u met het ontwerpen van het  perfecte logo.

Het is nooit te laat om uw merkidentiteit te verbeteren. Of u nu wilt dat we een volledig nieuw logo ontwerpen of een reeds bestaand logo verbeteren, wij kunnen u helpen. Geen enkel project is ons te groot of te klein. Als u professioneel een logo wilt laten ontwerpen dat de evolutie van uw bedrijf weerspiegelt, is BluCactus Nederland de perfecte optie voor u.

Maar eerst vragen wij u de 4 onderstaande vragen beantwoorden om uw specifieke behoeften te bepalen.

Herontwerp of verbetering?

Heeft uw bedrijf haar horizon verbreed?

In de loop der jaren heeft uw bedrijf haar dienstenaanbod mogelijk wereldwijd uitgebreid. Uw daadwerkelijke logo vertegenwoordigt daardoor mogelijk niet langer de filosofie en persoonlijkheid van uw bedrijf. Als dit het geval is, kunt u ervoor kiezen om uw logo te laten ontwerpen en een frisse uitstraling te geven.

Heeft u nieuwe concurrenten?

Nummer 1 zijn in uw branche is een teken dat u uw merkidentiteit niet opnieuw hoeft te ontwerpen. Als u echter te maken krijgt met zware concurrentie, kunt u overwegen om uw huisstijl opnieuw te ontwerpen. Bedrijven als Google en Microsoft hebben dit door de jaren heen met succes gedaan. Een nieuw bedrijfsimago komt uw bedrijf ten goede omdat dit er fris en actueel uitziet.

Is uw doelgroep veranderd?

Het bereiken van een grotere doelgroep is gemakkelijker door een goede visuele strategie te implementeren. Om ervoor te zorgen dat het vernieuwen van uw afbeelding een goede beslissing is, is het belangrijk dat u rekening houdt of uw huidige afbeelding op dit moment effectief is of niet. Als dit niet het geval is, dan kunt u overwegen een Logo ontwerpbureau in te huren om uw logo opnieuw te laten ontwerpen.

Is uw missie of bedrijfswaarde geëvolueerd?

Is uw missie en/of bedrijfswaarden door het gevolg van evolutie of uitbreiding van uw bedrijf mogelijk veranderd? Dan moet u rekening houden met dit element op het moment dat u kiest of u uw logo opnieuw wilt ontwerpen of upgraden.

Wat is een vectorlogo en wat levert het uw merk of bedrijf op?

Elk bedrijf met een professioneel logo moet dat logo in een vectorbestand hebben. Waarom? Omdat een vectorlogo een schaalbaar en bewerkbaar bestand is dat volledige flexibiliteit biedt voor het manipuleren van afbeeldingen. Dat wil zeggen dat u hiermee een afbeelding kunt vergroten of verkleinen zonder de kwaliteit ervan aan te tasten.

Technisch gezien bestaan ​​vectorafbeeldingen of logo’s uit formulecurven of geometrische vormen die zijn gebaseerd op wiskundige vergelijkingen. In tegenstelling tot andere soorten bestanden die zijn gemaakt van pixels. Vectorlogo’s bestaan ​​uit complexe series lijnen en vormen, waarmee afbeeldingen in hoge kwaliteit en elk formaat kunt schalen. In tegenstelling tot pixelafbeeldingen, waar de details wazig kunnen worden wanneer u probeert hun grootte te wijzigen.

Om er zeker van te zijn dat uw afbeelding een vectorafbeelding is, moet het bestandsformaat van uw logo AI, EPS, PDF of SVG zijn.

BluCactus - Een gepixeled logo

Logo ontwerpbureau BluCactus, vectoriseert uw logo

Vectorisatie helpt u de elementen van uw logo te verbeteren of het moeiteloos opnieuw te ontwerpen. Op deze manier, als het gaat om logo’s, pictogrammen en lettertypen, kunt u overwegen om ze te laten vectoriseren om tijd te besparen op het moment van bewerken.

Ookal bent u misschien niet bekend met het ontwerp, uw bedrijf moet het logo in een vectorbestand hebben om een onberispelijke afbeelding te hebben, waar uw logo ook wordt geplaatst. BluCactus heeft een team van eersteklas ontwerpers die uw logo kan creëren of vectoriseren om u te helpen een succesvolle merkidentiteit op te bouwen.

BluCactus - Een gepixeled logo

Hoe helpt BluCactus je te onderscheiden?

BluCactus Nederland weet dat een gedenkwaardig en tijdloos logo creatief een solide concept communiceert. Ons team van deskundige ontwerpers verzekert u van een hoogwaardige service met adembenemende resultaten.

Het hebben van een slimme strategie voor digitale marketing is essentieel om het succes van uw bedrijf op te bouwen. Met BluCactus Amsterdam lopen we voorop met de laatste updates op het gebied van grafisch ontwerp en digitale marketing om u een opmerkelijke en geavanceerde service te bieden.

BluCactus - Hoe helpt Blucactus je om op te vallen

Het inhuren van Logo ontwerpbureau BluCactus, kan uw bedrijf op grenzeloze manieren ten goede komen.

Hier is ons logo-ontwerpproces

BluCactus - Neem contact met ons op +31-20-737 00 27

Neem contact met ons op

De creativiteit van ons team van deskundige ontwerpers stelt ons in staat u de beste oplossingen te bieden voor het logo-ontwerp van uw bedrijf. Neem contact met ons op en ontvang een logo dat de persoonlijkheid van uw merk effectief weergeeft.

BluCactus - Neem contact met ons op +31-20-737 00 27

Creatieve opdracht: een klantgerichte service

We houden een gesprek met u om uw bedrijf diepgaand te leren kennen en adviseren over het logo-ontwerp. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de waarden, doelgroep en bedrijfscultuur van uw bedrijf om het visuele concept van uw logo te laten ontwerpen.

BluCactus - Laat zien wat er is gedaan om uw goedkeuring te krijgen

Een kleurenschema dat de waarden van uw bedrijf vertegenwoordigt

Vanuit de briefing creëren we de attributen die het bedrijf beter vertegenwoordigen. We beginnen met het maken van een kleurenschema dat uw bedrijfswaarden overbrengt. Zodra we de goedkeuring van de klant hebben gekregen, beginnen we met het ontwerpen van het logo.

BluCactus - Laat zien wat er is gedaan om uw goedkeuring te krijgen

Drie logo-voorstellen

We zetten het visuele concept van uw bedrijf om in verschillende opvallende logo-voorstellen voor uw bedrijf. Van daaruit laten we u de top 3 zien waaruit u uw favoriet kunt kiezen.

BluCactus - Logo Ontwerp Begin met het ontwerpen van 3 logo voorstellen

Kies uw favoriete optie

Na het selecteren van het logo naar uw voorkeur, verbeteren we het logo-ontwerp naar uw tevredenheid en kunnen we elk detail polijsten tot aan perfectie.

Een tevreden klant

Bij Logo ontwerpbureau BluCactus, streven we ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen. Daarom zijn we bereid om uw logo-ontwerp te blijven wijzigen totdat u volledig tevreden bent.

BluCactus - Logo Ontwerp Bureau - Bewerk voor onbeperkte keren

Ontvang bevestigd en verzend alle formaten

Zodra we aan uw behoeften voldoen met een krachtig logo-ontwerp, sturen we het u gevectoriseerd en ook in de volgende formaten: PNG, JPG, PDF en AI (Adobe Illustrator), zodat u het op uw gemak kunt gebruiken.

Maak direct gebruik van de diensten van BluCactus om uw Logo te laten ontwerpen

en start met een sterke merkidentiteit.