Logo ontwerpbureau

Professioneel Logo laten ontwerpen

Grafisch ontwerp is een van de specialiteiten van BluCactus Logo ontwerpbureau. Vooral  als het om bedrijfslogo’s gaat. Als digitaal marketingbureau in Amsterdam, Nederland, is het duidelijk dat het visuele aspect van een merk van cruciaal belang is om de consument te bereiken. Een goede presentatie zal altijd de aandacht trekken van een prospect, vandaar dat wij een gespecialiseerde en professionele service geïmplementeerd hebben voor logo-ontwerp bij BluCactus, Nederland.

De beste logo’s hebben een symbolische  of emotionele associatie die de logo’s verbindt met het bedrijf. Een bekend voorbeeld is de M, of de gouden bogen, van McDonalds. Het valt niet te ontkennen dat het McDonalds-logo een van de meest herkenbare iconen is van deze tijd. De meeste mensen hoeven geen “McDonalds” te lezen om het logo te herkennen, de ‘M’ is al voldoende.

BluCactus - Logo ontwerp - Computer met grafisch programa

Het belang om een logo te laten ontwerpen

Bedrijven concurreren meer dan ooit te voren om de belangstelling van consumenten te grijpen. In dit digitale tijdperk besteden mensen steeds minder aandacht  aan dagelijkse handelingen. Om deze reden moet u als bedrijf een goede eerste indruk creëren op uw potentiële klanten door een pakkend bedrijfslogo te laten ontwerpen.

Logo laten ontwerpen

Elk bedrijf streeft naar een uniek logo, dat makkelijk te onthouden is. Dit betekent dat  een logo in het geheugen van prospecten moet komen door het beeld te identificeren met het merk. BluCactus logo ontwerpbureau Nederland begrijpt de waarde van een logo. Het gebruik van een juiste logo is namelijk een van de snelste manieren om de aandacht van het publiek te trekken. Verder kan het ook worden gebruikt om de bedrijfswaarden op een opvallende manier te delen. Mensen blijven namelijk eerder denken aan bedrijven met professionele logo’s.

Logo laten ontwerpen

BluCactus - Professioneel logo laten maken - 4 ontwerpers hebben een creatief idee

Hoe BluCactus Nederland het logo-ontwerp proces aanpakt

Uw mening en behoeften zijn voor ons het belangrijkste, daarom blijven wij zo veel mogelijk in contact met de klant tijdens het ontwerpproces. BluCactus logo ontwerpbureau maakt alle ontwerpen volgens uw specificaties. Daarnaast wordt er vooraf een grondig marktonderzoek uitgevoerd.

Wat is het belangrijkst voor uw doelmarkt?

Wij proberen de aandacht van potentiële klanten altijd op een positieve manier te vestigen. Zodra we alle benodigde informatie hebben, zijn de grafisch ontwerpspecialisten van BluCactus logo ontwerpbureau Nederland verantwoordelijk voor het maken van verschillende schetsen en ideeën.

Professioneel logo laten maken

Zodra de eerste fase van het logo-ontwerp is voltooid, worden de potentiële logo’s aan de klant gepresenteerd. Zoals bij elke dienst, werkt BluCactus voor uw succes. Pas als u helemaal tevreden bent met het logo, perfectioneren wij het  om u het best mogelijke resultaat te geven.

Het logo is een belangrijke eerste indruk

Het bedrijfslogo is de eerste indruk die consumenten krijgen van een onderneming. Dit is één van de redenen waarom het voor een merk cruciaal is om een geschikt logo te hebben.

Een aantrekkelijk logo kan ook een uitnodiging zijn om meer te weten te komen over een merk. BluCactus logo ontwerpbureau Nederland kan een goed logo voor u ontwerpen voor een goede eerste indruk van uw klanten.

BluCactus - Professioneel logo laten maken - 2 ontwerpers maken een bedrijfslogo

Een logo kan iets iconisch en memorabel worden

Wat alle logo’s van bekende bedrijven gemeen hebben is dat zij onmiddelijk worden herkend, zoals de appel van Apple of het vinkje van Nike. De beste logo’s worden een synoniem van het merk dat zij vertegenwoordigen.

Dit kan echter ook op een negatieve manier, een verkeerd logo kan uw merk een verkeerd imago geven. BluCactus zal er voor zorgen dat u over een bedrijfslogo beschikt dat een positief beeld achter laat bij uw prospecten.

BluCactus - Professioneel logo laten maken - Ontwerper aan het werk

Professioneel logo laten maken

Een goed logo-ontwerp is de basis van uw merk

Hoewel een bedrijfslogo slechts een deel is van het ontwerp van uw merk, is het het hart van uw bedrijfsidentiteit. De kleuren die in uw bedrijf zullen worden gebruikt zijn allemaal gerelateerd aan het logo.

Het  BluCactus team zal bij het ontwerpen van uw logo ervoor zorgen dat dit de basis zal vormen van het imago dat uw merk door de jaren heen zal gaan projecteren. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bedrijfslogo’s.

Het logo-ontwerp communiceert de waarden van uw bedrijf

Logo laten ontwerpen

Het is zonder twijfel belangrijk dat een logo er goed uitziet. De juiste combinatie van effectieve kleuren en opvallende afbeeldingen is daarom van belang. Het logo van uw bedrijf kan ook als communicatiemiddel dienen.

De logo’s van BluCactus zullen het imago van uw bedrijf effectief commuiceren, zoals uw persoonlijkheid, missie en de manier waarop uw bedrijf klanten behandelt.

BluCactus - Grafisch ontwerpbureau - 3 personen hebben een idee
BluCactus - Grafisch ontwerpbureau - 4 personen doen gek

Het Logo-ontwerp bepaald het imago van een merk

Het logo is altijd de eerste afbeelding die klanten associëren met het merk van een bedrijf. Het is daarom verstandig om het logo-ontwerp niet te onderschatten, dit kan u op lange termijn veel kosten besparen.

Professioneel logo laten maken

BluCactus logo ontwerpbureau werkt vanuit Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp en biedt u een pakkend logo. BluCactus-logo’s kunnen marketing- en merkstrategieën implementeren, die uw positie in de markt kunnen verbeteren.

Herontwerp van uw logo

Heb je al een logo en wilt u gewoon wat aanpassingen maken? BluCactus is uw beste keuze als het gaat om grafisch ontwerp. Wij kunnen uw imago behouden en tegelijkertijd wijzigingen aanbrengen om het logo opvallender en professioneler te maken. Wij kunnen uw logo ook volledig opnieuw ontwerpen, zodat het beter bij de image van uw bedrijf past.

Logo laten ontwerpen

De herontwerp-service van logo’s is bij Blucactus volledig gespecialiseerd. Daarnaast zullen onze grafisch ontwerp- en marketingspecialisten  aan al uw behoeften voldoen.  BluCactus neemt het herontwerp proces serieus  en wij passen ons dan ook altijd aan, aan de behoeften van onze klanten.

BluCactus - Nerd achter een computerscherm

Logo-vectorisatie

Heeft uw logo niet de juiste kwaliteit om van formaat te wisselen? BluCactus kan u hierbij helpen. Ons logo ontwerpbureau werkt namelijk met de service vectorisatie, dit is het proces dat een beeld dat bestaat uit pixels omzet naar een beeld dat uit vectoren bestaat.

Wat is het verschil tussen een afbeelding die uit vectoren bestaat en een afbeelding die uit pixels bestaat?

Een vector-afbeelding kan worden aangepast, terwijl een pixel-afbeelding een bepaalde grootte heeft die niet kan worden gewijzigd zonder dat een daling van kwaliteit plaatsvindt.

Hoe werkt vectorisatie?

Een pixel-afbeelding wordt gevormd uit een specifiek aantal pixels en het beeld gemaakt uit vectoren bestaat uit figuren. Wanneer een uit pixels samengesteld beeld wordt uitgevouwen, worden deze pixels zichtbaar, terwijl een afbeelding die uit figuren bestaat, zijn vorm behoudt.

Een gevectoriseerd logo is voor verschillende dingen geschikt en is daarom van belang.  Dit is echter  niet mogelijk met een logo gevormd door pixels omdat deze niet van formaat kan veranderen.. BluCactus biedt u de beste logo-vectorisatie service. Wij hebben namelijk de flexibiliteit en kwaliteit om u professioneel te ondersteunen.

BluCactus - Logo ontwerpbureau - 2 ontwerpers tekenen een logo

Waarom BluCactus inhuren voor logo-ontwerp?

Een professioneel logo laten maken is een essentieel onderdeel van de marketing van uw bedrijf. Om aan uw behoeften te voldoen, werkt BluCactus logo ontwerpbureau professioneel aan het design van uw logo.

Wij zullen uw merkidentiteit opbouwen en het het perfecte ontwerp voor uw logo creëren.

Onze specialisten kunnen u helpen om  een uniek en effectief imago te creëren, die de beste eigenschappen van uw bedrijf vertegenwoordigt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.