Word de beste in de juridische sector met deze top 4 marketingstrategieën voor advocaten

BluCactus -digitale marketingstrategieën voor advocaten - Title

Het beheren van uw diensten met marketingstrategieën kan u veel voordelen opleveren. Het maakt niet uit of u net uw rechtenstudie afrondt of een nieuw advocatenkantoor gaat beginnen. Het gebruik van verschillende marketingtools kan uw merk een boost geven en op zijn beurt nieuwe klanten aantrekken. Digitale marketingstrategieën voor advocaten.

 

U kunt dit allemaal bereiken door enkele eenvoudige marketingstrategieën te gebruiken. Sommige verhogen bijvoorbeeld de acquisitie van klanten en verbeteren de winstgevendheid van het bedrijf.

 

Blucactus-verwijzingen-of-aanbevelingenWij weten dat er veel van dit soort strategieën zijn en hebben daarom besloten om u een lijst te geven met de beste strategieën op de markt. Wij zijn er zeker van dat ze uw juridische merk zullen helpen groeien in de zakenwereld.

 

Een paar eenvoudige tips voor het bereiken van uw doelen:

 

  •         Creëer waardevolle inhoud
  •         Leer uw klanten kennen
  •         Gebruik e-mailmarketing

 

Als u wilt weten welke strategieën experts het meest aanbevelen in dit gebied, is dit artikel voor u. Op deze manier leert u over de beste juridische marketingpraktijken. Vergeet verder niet te abonneren op onze blog om het laatste nieuws over digitale marketing te ontvangen.

 

Waarom is een strategie belangrijk?

 

Blucactus - digitale marketingstrategieën voor advocaten-Waarom-is-belangrijkDe juridische sector innoveert niet veel, maar wij verzekeren u dat het aanpassen van nieuwe marketingstrategieën uw positionering zal verbeteren.

 

Bovendien weten wij, dankzij een onderzoek van Deloitte, dat de patronen van juridische dienstverlening de komende jaren zullen veranderen.

 

Daarin zien wij dat 52% van de interne juridische afdelingen dit gelooft.

 

Technologie heeft een belangrijke rol gespeeld bij het openen van nieuwe juridische bedrijven die de aandacht van potentiële klanten willen trekken.

 

Blucactus-digitale marketingstrategieën voor advocatenGo-biologischIn feite hadden de Verenigde Staten in 2016 de grootste markt voor juridische dienstverlening ter wereld. Deze positie was op de wereldmarkt bijna 290 miljoen dollar waard.

 

Door marketingstrategieën te gebruiken om uw bedrijf een boost te geven, onderscheidt u zich dus gemakkelijk van de concurrentie.

 

Niet alleen dat, maar u staat ook klaar om nieuwe kansen te grijpen.

 

Onthoud echter dat marketing niet alleen moet voldoen aan de behoeften van de klant, maar ze ook van te voren moet zien aankomen.

 

Factoren die klanten aantrekken

 

Blucactus-factoren-die-nieuwe-klanten-aantrekkenDe meeste traditionele advocatenkantoren hebben moeite om hun klantenlijst vast te houden.

 

Dit brengt het probleem met zich mee dat vaste klanten besluiten de samenwerking met het merk te beëindigen.

 

Als dit gebeurt en er komen geen nieuwe klanten binnen, kan dit toekomstige winst problemen veroorzaken.

 

Digitale marketingstrategieën voor advocaten. Als een juridische dienstverlener er niet in slaagt de instroom van nieuwe klanten te vergroten, heeft dat meestal twee redenen:

 

  1.   Blucactus-digitale marketingstrategieën voor advocatenadviseer-uw-planEen van de belangrijkste redenen is het gebrek aan marketingactiviteiten die een merk gebruikt. Door het bedrijf te ontwikkelen met behulp van deze tools, wordt het bedrijf aantrekkelijker dan degenen die ze niet implementeren. Zo behoren traditionele servicebedrijven tot het verleden.
  2.   Het gebruik van bedrijfsmiddelen zonder een plan met vastgestelde doelen is niet aantrekkelijk voor klanten. Dit alles zorgt ervoor dat u tijd, geld en menselijk kapitaal verspilt aan promotiecampagnes die niet bij uw merk passen. Hierdoor kunt u geen verbinding maken met de klanten.

 

Een van de grootste problemen waarmee elk bedrijf wordt geconfronteerd bij het starten van een marketingplan, is de individualisering van ideeën.

 

Blucactus-digitale marketingstrategieën voor advocatenwees-niet-bang-om-uit-te-breiden

Digitale marketingstrategieën voor advocaten. Als u die beslissingen afzonderlijk neemt, gaat uw merk niet dezelfde kant op en kan het zijn dat u uw doelen niet bereikt.

 

Juridische marketing zal u helpen om de ideeën van elke afdeling die gespecialiseerd is in het creëren van marketingstrategieën samen te brengen.

 

De hulp van technologie biedt advocatenkantoren kansen om hun methoden te heroverwegen en in dezelfde richting te gaan.

 

Een goed digitaal marketingplan betekent betere resultaten met minder tijd en moeite van het merk. Enkele van de beste strategieën om de doelen van uw juridische zaken te bereiken zijn:

 

Strategie # 1: ontwerp een website

 

Blucactus Ontwerp een website-webEen website is uw sollicitatiebrief in de digitale wereld. Sommige experts zeggen zelfs dat de website, samen met de bestemmingspagina, het belangrijkste is.

 

Bovendien bent u bij uw website degene die de regels maakt. Niemand anders, alleen u en uw team. Dit is een groot verschil met sociale media, waarbij de lay-out door de kanalen worden gekozen. Om op te vallen moet u dus  uw eigen domein hebben.

 

Hiervoor heeft BluCactus een team van ontwerpers en software-experts. Zij helpen u graag met het maken van de perfecte digitale sollicitatiebrief voor u. Bovendien moeten wij ook vermelden dat het hebben van een website ervoor zorgt dat bedrijven en merken er professioneler uitzien. BluCactus zorgt er ook voor dat de website die u maakt, wordt aangepast aan verschillende apparaten en platforms.

 

Als u al een website heeft, maar u deze in de afgelopen zes maanden niet heeft aangepast, is het tijd om dit te doen. Het is dus  belangrijk om nieuwe manieren te onderzoeken om uzelf via uw website te positioneren. Onthoud dat de esthetiek van de pagina ook aantrekkelijk moet zijn. Alleen zo zorgt u ervoor dat de klant uw hele website bekijkt.

 

Voeg relevante inhoud toe

 

Blucactus-relevante-inhoud toevoegenDe inhoud van uw website is essentieel om nieuwe klanten te krijgen. Het moet educatief en informatief materiaal bieden dat relevant is voor de juridische sector. Bovendien kunt u ook nieuws opnemen. Onthoud dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Plaats dus niet zomaar een bericht!

 

U moet ook uw publiek kennen. Alleen op deze manier kunt u hun aandacht trekken met uw inhoud. Digitale marketingstrategieën voor advocaten. Kijk hiervoor naar de opmerkingen die ze achterlaten om hun wensen en behoeften te kennen. Bied ze daarna materiaal aan dat voor hen relevant is.

 

U moet zich ook richten op verschillende websites die uw inhoud delen. Dit komt omdat het veel waarde toevoegt aan elk van uw publicaties. Elke keer dat uw berichten door anderen wordt gedeeld, stijgt uw positie. Dit komt doordat Google rekening houdt met het  aantal inkomende links als het gaat om het positioneren van uw blog op de eerste zoekpagina’s.

 

Wees specifiek (focus op een niche)

 

Blucactus-Be-specifiekDe juridische wereld staat bekend als een competitieve wereld. Dit is te danken aan het grote aantal nieuwe advocaten en kantoren die zich elk jaar als de beste willen positioneren. Alleen al in de Verenigde Staten heeft de Orde van Advocaten meer dan 25.000 leden die geregistreerd zijn.

 

Een kleine en middelgrote onderneming concurreert met duizenden andere bedrijven die dezelfde juridische diensten aanbieden als uw merk. Als u de strijd met een groot en succesvol bedrijf wilt leiden, zult u waarschijnlijk verliezen. De meest effectieve manier om uzelf te positioneren en u te onderscheiden van anderen, is door op een niche te concentreren.

 

Een niche in marketing verwijst naar een deel van de hele markt dat aan dezelfde kenmerken en behoeften voldoet. De behoeften van een niche worden meestal niet volledig vervuld door de andere aanbiedingen op de markt. Dit is waar uw merk om de hoek komt kijken.

 

Voordelen van niche marketing

 

Blucactus-voordelen-van-niche-marketingDe reden waarom u niches als een focus van uw merk zou moeten gebruiken, is om te laten zien dat uw bedrijf een expert is op dat gebied.

 

Klanten zoeken een bedrijf dat het meest gespecialiseerd is in het oplossen van hun zorgen.

 

Het belangrijkste doel is om de klant te laten begrijpen dat u de beste optie voor hen bent.

 

Enkele van de onderwerpen waar de juridische adviesbureaus zich op richten zijn regelgeving, wetshandhaving of gegevensbescherming privacy.

 

Blucactus-Wees-creatiefHet vinden van de ideale sector voor u betekent het verschil tussen opvallen en gewoon een van de andere bedrijven zijn. Leer dus de behoeften van uw klanten kennen en wees hun referentie voor ondersteuning.

 

Een van de voordelen van niche marketing is dat het uw bedrijf onderscheidt van de rest van de advocatenkantoren die juridische diensten aanbieden. Het stelt u daarbij in staat om meer geloofwaardigheid te tonen. Op deze manier kunt u de klant overtuigen dat u de beste optie bent. Ten slotte zijn mensen bereid om meer te betalen voor de diensten van een deskundige die volledig aan hun behoeften voldoet.

 

Gebruik een goed targeting schema om uw doelgroep te beperken en deze goed te leren kennen. Hoe specifieker u bent en hoe beter u ze begrijpt, hoe gemakkelijker het is om ze te helpen bij het oplossen van hun zorgen.

 

Strategie # 2: Google AdWords wordt uw beste vriend

 

Blucactus Strategie 2 Google AdWords wordt uw beste vriendGoogle is de zoekmachine met het grootste aantal gebruikers ter wereld. Een onderzoek van Trusted Shops meldt dat Google 92% van de zoekopdrachten wereldwijd dekt.

 

Andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo hebben slechts een marktaandeel van 2% en 3%. Dit betekent dus dat bijna alle zoekopdrachten op Google worden uitgevoerd.

 

Een tool die essentieel zal zijn om uzelf op de eerste pagina’s van Google te positioneren, is het Google AdWords-platform. Met deze promotie kunt u advertenties maken op resultaten pagina’s en andere digitale sites. Bovendien biedt Google AdWords ook veel voordelen voor diegenen die meer zichtbaarheid willen krijgen.

 

Verschillende onderzoeken bevestigen dat 91% van de gebruikers niet verder gaat dan de eerste pagina met Google-resultaten. Ook let meer dan 50% van de mensen niet op na de eerste drie zoekresultaten.

 

Positioneer uzelf op Google

 

Blucactus-Positioneer jezelf-in-googleElke dag wordt inhoud geüpload op verschillende websites en Google verzamelt ze allemaal in een archief.

 

Uw bedrijf positioneren tussen de eerste drie zoekopdrachten wordt dus steeds moeilijker.

 

Hoewel het richten op uw nichepubliek voor sommige dingen gunstig kan zijn, brengt het ook risico’s met zich mee. Als voorbeeld hebben wij dat als uw marktomvang erg specifiek is, het moeilijker kan zijn om te groeien.

 

Met deze marketingstrategie voor advocaten staat u in een mum van tijd op de eerste posities van Google.

 

De beste manier om uzelf te positioneren in de digitale wereld is organische en natuurlijke groei, dit kan echter maanden duren.

 

Blucactus-digitale marketingstrategieën voor advocatenals-je-begint-maak-een-blogMet Google Ads kunt u betalen om ervoor te zorgen dat uw website bij de eerste 10 resultaten van zoekmachines wordt weergegeven.

 

U hoeft alleen maar het trefwoord van uw keuze te gebruiken en uw advertenties worden daar weergegeven.

 

Velen geloven dat mensen advertenties op Google vermijden, maar dit is niet waar.

 

Er is namelijk een onderzoek naar gedaan tijdens een zoektocht naar juridische diensten en de eerste drie advertenties kregen meer vermeldingen dan de drie organische.

 

Waarom investeren in advertenties?

 

Blucactus-Waarom-investeren-in-reclameHet belangrijkste voordeel van adverteren is de mogelijkheid om meer bekendheid op de markt te krijgen. U kunt de beste service of het beste product ter wereld hebben, maar als niemand het kent gaat het u geen winst opleveren.

 

Een andere reden waarom u in deze advertenties moet investeren, is dat mensen via Google naar advocaten zoeken. Google Trends laat dan populaire zoekopdrachten zien waar het woord ‘advocaat’ in voorkomt.

 

In de juridische wereld is AdWords met gemiddeld 6,98% een van de best presterende bedrijfstakken. Dit maakt Google AdWords de op een na hoogst converterende industrie ter wereld. Bovendien brengt het gebruik van deze tool lagere kosten met zich mee dan traditionele advertenties.

 

Investeer geen geld zonder een plan

 

Blucactus - digitale marketingstrategieën voor advocaten-Investeer geld zonder een planEen veelgemaakte fout bij advocatenkantoren die beginnen te adverteren, is het investeren van kapitaal zonder een duidelijke richting te hebben.

 

In marketing is er een gezegde: “als het niet meetbaar is, is het geen marketing.”

 

Dit betekent dat het geen echte strategie is om geld te investeren in iets dat u niet kunt meten.

 

De groei van een juridisch adviesbureau  is te danken aan goede ideeën en planning die de stroom klanten zal vergroten. Geef geen geld uit aan een advertentie als u de resultaten later niet kunt meten om ze te optimaliseren.

 

Bevorder intensieve verkoop, Digitale marketingstrategieën voor advocaten

 

Blucactus-digitale marketingstrategieën voor advocatenpromotie-verkoop-intensiefU kunt een campagne opzetten waarvan u weet dat het gemakkelijk en stabiel zal. Dit soort promoties worden intensieve verkoop genoemd. Het doel is om oude klanten meer diensten te laten kopen.

 

Als u een klant heeft die u heeft geholpen bij hun eerste procedures voor hun bedrijf, kunt u een aanbod maken om hun juridisch adviseur te worden. Wees niet bang om al uw diensten aan te bieden. Maak gebruik van de contacten die u al heeft geregistreerd en die u kent.

 

Het binnenhalen van nieuwe klanten zou een van uw belangrijkste langetermijndoelen moeten zijn. Als u echter profiteert van het vertrouwen en de zakelijke relaties met de klanten die al deel uitmaken van uw catalogus, kunt u zich beter positioneren. Hierdoor kunt u weer meer inkomen verwerven.

 

Blucactus-Strategie-3-Zorg voor-uw-SEOStrategie # 3: let op uw SEO

 

Wij zeiden eerder dat groeien met traditionele SEO-strategieën lang kan duren.

 

De waarheid is dat organische positionering, naast het betalen voor aanvullende advertenties. Digitale marketingstrategieën voor advocaten.

 

De sleutel is tot snelle groei in de markt.

 

 

Blucactus-digitale marketingstrategieën voor advocatenSleutelwoorden-Sleutelwoorden-SleutelwoordenTrefwoorden

 

Het kennen van uw gewenste trefwoorden zal het verschil maken om een ​​goede positionering te bereiken.

 

De beste manier om dit te bereiken is om de Google AdWords-zoekwoordplanner te gebruiken.

 

Deze tool geeft u meer kansen om een ​​goede positie te verwerven in de bekendste zoekmachine.

 

 

 Sociale media als bondgenoot, Digitale marketingstrategieën voor advocaten

 

Blucactus-sociale-netwerken-als-bondgenootEen goede manier om inhoud leuk en aantrekkelijk te maken voor uw publiek, is door deze te delen op sociale media.

 

Door de inhoud van uw blog te delen op uw kanalen bereikt u een groter publiek. Hoe groter het aantal inzendingen, hoe meer klanten uw juridische diensten zullen kennen.

 

Veel advocatenkantoren en kantoren verhuizen naar de digitale wereld. Het eenvoudigste is het maken van nieuwe sociale media-accounts.

 

Bovendien kunt u door gebruik te maken van de trends op sociale media meer zichtbaarheid krijgen.

 

Deelnemen aan trends op sociale media biedt de mogelijkheid om nieuwe klanten te vinden. Wij raden aan om deze trends te gebruiken met behulp van hashtags. Bovendien is het aanreiken van nieuwe bronnen en het geven van relevante meningen over onderwerpen ook een goede optie.

 

Blucactus-4-strategie-maken-marketingcampagnesStrategie # 4: maak marketingcampagnes

 

Het slechtste marketingplan is geen plan maken.

 

Marketingplannen zijn nodig om te voorkomen dat tijd wordt verspild aan acties die niet de moeite waard zijn.

 

Wacht niet tot er nieuwe trends verschijnen om er inhoud over te creëren.

 

Wees slim en zet uw eerste stap.

 

Tijd doorbrengen

 

Blucactus-Dedicate-tijdEen goede juridische marketingcampagne wordt ruim van tevoren gepland. Volgens sommige experts besteedt een gemiddeld bedrijf 200 uur per jaar aan het ontwikkelen van ideeën.

 

Het belangrijkste dat u moet begrijpen over marketing en merkgroei, is dat ze niet van de ene op de andere dag plaatsvinden. Om een ​​bedrijf volledig te laten groeien en bekendheid te creëren, moet u consistent en volhardend zijn.

 

Het hebben van een grote klantenportefeuille betekent niet dat u moet stoppen met werken aan uw merk. Een goed advocatenkantoor blijft op zoek naar nieuwe klanten en behoudt relaties met oude.

 

Bijhouden van resultaten, Digitale marketingstrategieën voor advocaten

 

Blucactus-resultaten-bijhoudenVergeet niet dat “als het niet meetbaar is, het geen marketing is”. U moet voorkomen dat u duizenden succesvolle campagnes uitvoert die u later zult vergeten. Daarom moet er altijd een analytische follow-up plaatsvinden om erachter te komen of de strategieën nog steeds werken of verbeterd moeten worden.

 

Blijf constant de statistieken van de uitgevoerde campagnes in de gaten houden.

 

In de digitale wereld zijn veranderingen normaal en wij moeten ons dus constant aanpassen.

 

Bovendien moet u zich allereerst bewust zijn van de nieuwe behoeften waaraan de klant moet voldoen.

 

BluCactus, uw digitale marketing bondgenoot

 

Blucactus-Blucactus-uw-bondgenoot-in-marketing-digitaalWij weten dat het digitale pad overweldigend en vermoeiend kan zijn. Als u dus geen tijd heeft om uw merk op sociale media uit te dragen, een website te maken of alle branding van uw merk te maken, is BluCactus uw beste optie.

 

BluCactus is een digitaal marketing bureau met vestigingen over de hele wereld.

 

Wij hebben het beste team van experts om u te helpen om uw nieuwe juridische bedrijf te laten groeien en uw zakelijke doelen te bereiken. Neem contact met ons op en begin succesvol te zijn!

 

Uw succes is ons succes!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *