Uw bedrijfsbrochure laten maken bij BluCactus +31-20-737 00 27
BluCactus Brochure ontwerpbureau- bedrijfsbrochure laten maken

Brochure ontwerp bureau

Bedrijfsbrochure laten maken

Ons team van marketingspecialisten en grafisch ontwerpers geven uw bedrijf het beste ontwerp van bedrukt promotiemateriaal. U kunt bij ons bedrijfsbrochure laten maken, zoals reclamefolders, pamfletten, boekjes en flyers. Wij realizeren uw professioneel brochure ontwerp dat uw bedrijf nodig heeft om zijn doelen te bereiken.

Bij BluCactus, Brochure Ontwerp Bureau, kunnen we al het drukwerk ontwerpen dat u nodig heeft voor uw merk of bedrijf. Bijvoorbeeld brochures met een professioneel ontwerp die dienen als de perfecte introductie voor uw merk. Met modern brochureontwerp is een flyer of bedrijfsfolder een gemakkelijke en effectieve manier om uw aanbod aan een potentiële markt te communiceren.

Daarnaast ontwerpen we informatie en productfolders, boekjes en pamfletten voor alle soorten organisaties. We zijn niet beperkt tot winstgevende bedrijven. Bovendien kunnen we tweeluiken maken. Reclamefolders zijn brochures met specifieke ontwerpen. Bijvoorbeeld interieurontwerpbrochures, architectuurbrochures, bouwbrochures, reisbureaubrochures en modebrochures om er maar een paar te noemen. U kunt degene kiezen die het beste bij u past.

Wat is een brochure? Waarom zou ik een professioneel bedrijfsbrochure laten maken?

Brochures laten maken

Brochures zijn een populaire marketingmethode voor kleine bedrijven. Vooral huis-aan-huismarketing is eenvoudig en betaalbaar en kan nieuwe klanten aantrekken en de verkoop stimuleren. Daarom is het belangrijk  een professionele brochure of reclamefolder te laten ontwerpen om uw marketingplan uit te breiden en een breder publiek te bereiken.

De voordelen van brochure marketing en een professionele Bedrijfsfolder te laten maken

Brochure laten ontwerpen

Als u lokale diensten aanbiedt, zoals afhaalmaaltijden, schoonheidsbehandelingen of tuinieren, is de verspreiding van brochures een ideale manier om informatie over uw bedrijf te verspreiden. Als het gaat om de lancering van een nieuw bedrijf, zoals een winkel, een reisbureau of een restaurant, zijn de deuropeningen bijzonder effectief.

Zeker, de brochure gaat hoofdzakelijk over massamarketing op lokale schaal. U vertelt iedereen in uw omgeving over uw product of service. Daarom kan het ontwerpen van professionele marketingbrochures het verschil maken tussen mislukking en succes.

BluCactus Brochure ontwerp De voordelen van brochuremarketing en professionele marketing Brochure in de modebranche nu bedrijfsbrochure laten maken
BluCactus Brochure Ontwerp Het bureau dat de plank raakt

Bedrijfsbrochure laten maken

Bovendien kunt u specifieke bezorggebieden selecteren om ervoor te zorgen dat u uw doelmarkten bereikt, zoals gezinnen of bepaalde soorten consumenten.

Daarom kunnen pamfletten worden gebruikt om een reeks bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Bijvoorbeeld het werven van nieuwe klanten, het verhogen van de omzet, het markeren van een speciale gebeurtenis of promotie en het leveren van kortingsbonnen. U kunt ook catalogi of voorbeelden van uw producten distribueren om de verkoop te verhogen.

BluCactus Brochure Ontwerp Het bureau dat de plank raakt

Wat is een brochure? Het doel van professioneel marketing brochure ontwerp

Bedrijfsfolder laten maken

Het hoofddoel van een brochure is informatie geven over een bedrijf, over een product of zelfs over een evenement of dienst. Kortom, het doel is om te informeren. Daarom streeft het altijd naar eenvoud en openheid van duidelijke en beknopte berichten.

Bovendien dient het ervoor dat bedrijven een grotere aanwezigheid kunnen hebben en een ander kanaal hebben om hun identiteit, hun waarden, hun producten en hun diensten bekend te maken. In marketing dient het ook als een aanvullende manier om de zichtbaarheid te vergroten en wordt het een van de meest directe en effectieve.

BluCactus Brochure ontwerp Wat is een brochure Het doel van professioneel marketingbrochureontwerp
BluCactus Brochure ontwerpbureau - bedrijfsbrochure laten maken

Brochure laten ontwerpen in Amsterdam

Goed geplande en consistente traditionele marketing, zoals BluCactus Amsterdam kan uitstekende resultaten opleveren door een reclamefolder te laten maken. Direct mailing begint echter een belangrijk punt binnen een reclamestrategie te herstellen. Als een paar jaar geleden het versturen van een brochure in de thuispost voor elk bedrijf een zeer laag investeringsrendement betekende, kijken mensen tegenwoordig opnieuw naar de advertenties die ze per post ontvangen.

Binnen direct mail krijgt de brochure een prominente plaats in al zijn kracht. Zijn veelzijdigheid en verscheidenheid aan formaten maken het de perfecte grafische ondersteuning om de aandacht van de potentiële klant te vestigen. Dat is de reden waarom professioneel zakelijke brochure ontwerp de sleutel tot succes is.

BluCactus Brochure ontwerpbureau - bedrijfsbrochure laten maken

Wat zijn uw belangrijkste voordelen vandaag als strategie voor direct marketing?

Personalisatie

Momenteel hoeft een brochure of flyer niet noodzakelijk een uniform communicatiemedium te zijn met hetzelfde ontwerp en dezelfde inhoud voor alle potentiële consumenten. Digitaal afdrukken maakt het mogelijk om het maximaal aan te passen door variabele gegevens te introduceren. Bijvoorbeeld het aanpassen van de boodschap en inhoud aan de interesses en behoeften van de persoon die het zal ontvangen, zodat hun aandacht groter is. Uiteraard vereist dit een goed opgezette database en goed CRM-onderzoek. Ook kan het ontwerp van dezelfde brochure in Hoofddorp anders zijn dan in Eindhoven.

BluCactus Brochure ontwerp personalisatie bedrijfsbrochure laten maken
BluCactus Brochure ontwerp personalisatie bedrijfsbrochure laten maken

Wisselwerking

Bedrijfsbrochure laten maken

Als een direct marketingstrategie kan de brochure of het pamflet mensen ertoe aanzetten via prikkels te handelen. Het is een fysiek medium dat overal in huis zichtbaar is en in het netvlies van de consument blijft.

BluCactus Brochure ontwerp personalisatie bedrijfsbrochure laten maken

Goede winstgevendheid

Bedrijfsbrochure laten maken

Volgens een studie gepubliceerd door de Engelse instelling Royal Mail, van elke Euro, uitgegeven aan direct marketing, wordt 14 Euro gegenereerd, zelfs tot 40 Euro in sommige campagnes. Daarom is het rendement van de investering meer dan bewezen om een bedrijfsbrochure te laten maken. Kortom, de brochure of het pamflet als direct marketingstrategie begint een kans die niet moet worden onderschat. De resultaten en gegevens bewijzen het.

BluCactus Brochure ontwerp goede winstgevendheid - bedrijfsbrochure laten maken
BluCactus Brochure ontwerp Brochure Wat is een reclamefolder zijn rol in een marketingplan

Wat is een reclamefolder? Zijn rol in een marketingplan

Reclamefolder laten maken

Een reclamefolder of pamflet is een vorm van gedrukte reclame met een informatieve functie, meestal samengesteld uit afbeeldingen en korte en beknopte teksten. Het doel is om een reeks beredeneerde ideeën over een dienst of product te presenteren.

Het productpamflet of de bedrijfsfolder zijn omkaderd met technieken voor direct marketing. Omdat ze gemaakt zijn om de doelgroep duidelijk te bereiken. Ze worden rechtstreeks met de hand geleverd, of ze bevinden zich op specifieke plaatsen waar er een intense aanwezigheid is van een publiek waarin het bedrijf geïnteresseerd is.

BluCactus Brochure ontwerp Brochure Wat is een reclamefolder zijn rol in een marketingplan

Er zijn veel soorten brochures, maar het meest voorkomende formaat is de Diptiek of Tweeluik.

Tweeluik laten maken

Tegenwoordig zijn er allerlei formaten, in BluCactus, Brochure Ontwerp Bureau, maken we op maat gemaakte flyers van alle soorten, maar de typische brochure is gemaakt met een tweeluik of tweevoudig ontwerp.

Tweeluik – Tweevoudig

Het tweeluik is een vel papier of karton met een vouw in het centrale deel. Het is ook bekend als een tweevoudig. Als gevolg hiervan is het tweevoudig een folder met vier onafhankelijke gezichten. Een tweeluik of tweevoud is een boekje. Het boek is een vel papier of karton dat in twee delen kan worden gevouwen. Een tweevoud is een methode om eenvoudige ideeën over een product, dienst, bedrijf, evenement of iets anders dat uw bedrijf nodig heeft, te communiceren. De naam van het tweeluik komt per definitie van de artistieke tweeluiken van klassieke kunst.

De manier van verdeling van het tweevoud is gevarieerd. Het is heel gebruikelijk om de tweeluiken naar de huizen van de klanten te sturen. Bedrijven verdelen tweeluiks via de mailbox of geplaatst op de balies of in exposanten of winkels.

 Wat zijn de kenmerken van het tweeluik?

De plaatsing van de informatie in een tweeluik is meestal de volgende:

U drukt de slogan of zin van de campagne af op de voorpagina’s van een tweeluik met een sterke vangstkopie om de aandacht van het publiek te trekken. Een zegel voor bedrijfsidentificatie is ook belangrijk. Binnenin geeft u de verkoopargumenten weer die de concurrentievoordelen van het product of de dienst blootleggen en, in het algemeen, ondersteund door foto’s of afbeeldingen. Ten slotte gebruiken ontwerpers de achteromslag om het bedrijfslogo en nuttige gegevens te plaatsen. Bijvoorbeeld, locatie, telefoonnummer en alles wat u nodig acht.

BluCactus Brochure ontwerp Er zijn brochures van vele soorten plannen
BluCactus Brochure ontwerp Het meest populaire brochureontwerp is de triptiek of drieluik. Nu bedrijfsbrochure laten maken

De meest populaire brochureontwerpindeling de Triptiek of Drieluik

Drieluik laten ontwerpen

Triptiek – driebladig

De drieluik is een enkel vel met twee longitudinale vouwen, wat resulteert in een zeszijdig boekje. Het staat ook bekend als een 3-voudig of driebladig brochureontwerp.

Een drieluik is een informatieve brochure of folder. De driebladige bestaat uit drie delen. Gewoonlijk is een drieluik een vel papierformaat van 8,5 x 11 inch, ook bekend als US Letter in de Verenigde Staten. Tegelijkertijd is het 297 x 210 mm ook bekend als A4 in Europa. De driebladige bevat de informatie over het evenement en de instelling die het organiseert en de datums. In het gezicht in het blad komen de speciale gasten, de inhoud van conferenties, schema’s, sprekers, pauzes, opening en sluitingsdatum. Achterin het drieluik kunt u extra informatie toevoegen die nodig is voor het publiek. U kunt ondersteunende teksten en afbeeldingen opnemen, zodat de informatie duidelijk over een onderwerp wordt georganiseerd. Vanwege de grootte en het ontwerp kan een drieluik een grotere impact hebben op de doelgroep van uw product of evenement.

Wat zijn de kenmerken van het drieluik?

De plaatsing van de informatie in de driebladige is meestal de volgende:

De slogan of zin van de campagne staat op de cover van het drieluik of de trifold. Evenals het logo dat het bedrijf identificeert. In ontwikkeling legt het verkoopargument de concurrentievoordelen van het product of de dienst bloot, in het algemeen ondersteund door foto’s of grafische afbeeldingen. De set van drie vellen is erg handig. Het bedrijf kan de argumenten in een specifieke volgorde presenteren, zodat het belang van de klant groeit naarmate ze verder lezen.

De verschillende gezichten van een drieluik maken het mogelijk om de informatie duidelijk te verdelen, daarom moet elk gezicht zijn eigen informatie bevatten.

BluCactus Brochure ontwerp Het meest populaire brochureontwerp is de triptiek of drieluik. Nu bedrijfsbrochure laten maken

BluCactus biedt nu brochure vertaaldiensten

Bij BluCactus vernieuwen wij elk jaar het aanbod van onze diensten om onze horizon te vergroten op de markt. Deze keer introduceren wij de dienst van brochure-vertalingen. Brochures zijn belangrijke marketinginstrumenten die uw merk of bedrijf bij potentiële klanten introduceert. Taalbarrières mogen u er niet van weerhouden om uw bedrijf op de wereldmarkt te laten groeien. Om deze reden biedt BluCactus nu een nieuwe service aan om brochures te laten vertalen.

BluCactus Brochure ontwerp bureau heeft een team van bekwame vertalers die nauwkeurige, boeiende en cultureel passende vertalingen voor uw brochures zullen maken. Een essentieel onderdeel van brochures is de inhoud, die afgestemd moet zijn op de doelgroep. Daarom richt ons team van taalexperts zich op het structureren van informatie die het beste de essentie van de originele tekst weergeeft en die interessant is om te lezen. Ontdek waarom onze brochure-vertaaldienst een uitstekende manier is om niet-Nederlands sprekende klanten te werven.

BluCactus Brochure Vertaaldienst
BluCactus - Brochure laten vertalen

Wat kenmerkt de BluCactus vertaaldienst voor brochures?

Ook al bevinden wij ons in een digitaal tijdperk, brochures zullen een goede investering blijven, die de zichtbaarheid van bedrijven gemakkelijk vergroot. Vertalen is een complexe vaardigheid die verder gaat dan het kennen van twee of meer talen. Het vereist niet alleen het beheersen van de talen, maar ook het zijn van een goede schrijver, een grondige kennis hebben van de culturele aspecten van de talen en up-to-date zijn met termen van verschillende vakgebieden. Daarom heeft onze brochure-vertaaldienst de volgende kenmerken:

  • Het is juist: het behouden van de inhoud van de originele tekst is voor ons het belangrijkste, daarom wordt de inhoud ook goed overgebracht bij de vertaling.
  •  Het is duidelijk en natuurlijk: een van de vaardigheden van onze geweldige vertalers is dat zij, ongeacht de kwaliteit van de originele tekst, altijd een prachtig gestructureerde en verbeterde vertaalde versie kunnen maken. Ons vertaalteam zorgt er ook voor dat de vertalingen worden geschreven, zoals een native speaker dit zou doen.
  • Het is cultureel afgestemd op het publiek: bedrijven hebben te maken met interpersoonlijke relaties met mensen met verschillende culturele achtergronden. Om die reden stemmen wij de inhoud van uw brochures af op uw doelgroep. Waardoor u uw merk of bedrijf overal ter wereld succesvol wordt.
BluCactus - Brochure laten vertalen

Brochure vertalen in elke taal naar keuze

Wij hebben een team van resultaatgerichte vertalers met diverse vaardigheden in vele talen. Arabisch, Chinees, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees en Spaans zijn maar enkele talen die wij aanbieden. Laat ons weten welke doelen u met uw doelgroep wilt bereiken. Wij zullen de beste manier vinden om uw potentiële klanten te boeien.

BluCactus - Brochure laten vertalen door een persoon
BluCactus Brochure ontwerp BluCactus kan uw digitale marketingbrochure ontwerpen

BluCactus kan uw professionele reclamefolder laten ontwerpen

Nu Bedrijfsbrochure laten maken

Het is belangrijk dat het omslagontwerp van de brochure de aandacht trekt, dat het aantrekkelijk en overtuigend is.
Zowel het merk als het product moeten in de hele tekst aanwezig zijn.

De inhoud moet informatief zijn, maar zonder het overtuigende deel te vergeten om de verkoop te vergroten.

Heeft u advertentiebrochures nodig voor uw bedrijf? Neem contact op met BluCactus voor een offerte voor het laten maken van een brochure ontwerp. Wij bieden u een gepersonaliseerde ontwerpservice voor de reclamefolder voor de beste prijs.