Blue Cactus - Oneline Marketing Bureau - Donker blauwe achtergrond met tekeningenBlue Cactus - Oneline Marketing Bureau - Gloeiend Logo

Blue Cactus is het creatiefste digitale marketingbureau.

Als u aan creativiteit denkt, denkt u aan Blue Cactus. U kunt ons overal vinden van Eindhoven over Haarlem tot in Amsterdam. Bij Blue Cactus kunt u rekenen op  een grote diversiteit van strategieën voor uw marketingcampagnes. Daarnaast hebben wij ervaring in het beherenvan digitale media en sociale media op de meest efficiënte manieren.

Bij het digitale marketingbureau Blue Cactus, beheren en verbeteren wij al uw sociale media. Samen kunnen wij uw bedrijf de boost geven die het nodig heeft om uw doelen te bereiken. Wij hebben de oplossingen voor uw problemen.

Blue Cactus biedt verschillende social media diensten

Op deze manier worden gepersonaliseerde strategieën gecreëerd, ontwikkeld en uitgevoerd voor all onze klanten. Met het doel om uw omzet te verhogen en een betere marktpositionering te genereren, maar hoe bereiken wij dit? Blue Cactus behaalt dit voornamelijk via sociale media en professioneel ontworpen websites.

De ervaring van Blue Cactus, online marketingbureau, staat tot uw beschikking.

Bij Blue Cactus begrijpen wij dat het diepgaand begrijpen van elk project waar wij mee samenwerken de enige manier is om succesvol te zijn. Daarom zorgen wij voor het onderzoek en de ontwikkeling van de verschillende doelen die elke klant heeft. Wij beginnen door deze methode bij de essentiële behoeftes om strategieën te ontwikkelen en te ontwerpen, die inlvoed hebben op de prestaties van uw bedrijf.

Bij Blue Cactus gaat het er niet om, om dingen hetzelfde te doen als anderen, dus met sjablonen en modellen, maar wij richten ons juist op authentieke manieren van werken. Wij analyseren de juiste strategieën van elk soort bedrijf waarmee wij werken en daarom kunnen wij effectieve plannen uitvoeren die tot succes leiden.

Wij blijven constant communiceren met onze klant; van het eerste contact tot en met het laatste contact bij de levering van de service. Zo behalen wij succes. Op deze manier worden wij een directe adviseur; de gids die elk bedrijf of merk nodig heeft om marketing- of communicatieproblemen op te lossen. Wij zullen de oplossing voor uw problemen vinden en genereren. Wij zullen u de beste voorstellen geven, zodat uw communicatie- en bedrijfsstrategieën succesvol zijn. Waarom? Omdat uw succes ook Blue Cactus als bedrijf versterkt.

Wij proberen altijd uitgebreide ondersteuning te geven die alle impactgebieden omvatten.

Wat zijn de impactgebieden?

Blue Cactus is er van bewust dat marketing constant aan het evolueren is. Het is daarom erg belangrijk voor ons om onze diensten en werkwijzen te blijven innoveren. Wij passen ons daarom aan aan nieuwe technologieën, software en design trends voor onze digitale marketingdiensten en -oplossingen.

Nieuwsgierig, intuïtief, persistent, creatief en strategisch, dit zijn de kenmerken van het werk van Blue Cactus. Het zijn allemaal essentiële punten, zodat elk bedrijf waarmee wij werken een professionele, accurate en winstgevende ervaring heeft. Wij zorgen ervoor dat marketing geen onmogelijk luxe is of extra kosten zijn. Met Blue Cactus is marketing een investering die uw bedrijf zal helpen. Onze missie is daarom om deze uitspraak bij al onze klanten te bewijzen.

Missie

Bij Blue Cactus zoeken wij naar oplossingen voor uw digitale marketingproblemen. Wij willen uw bedrijf helpen om de problemen op te lossen waar het mee geconfronteerd kan worden op het gebied van zichtbaarheid en bereik. Als het gaat om het vinden van oplossingen, weten wij zeker dat wij over de benodigdheden, creativiteit en kennis beschikken om te vinden wat uw bedrijf nodig heeft.

Ons doel is om onszelf te positioneren in de ranglijst van de belangrijkste digitale marketing- en brandingbureaus op de wereldmarkt. Om deze reden zijn wij zowel in Dallas als in Amsterdam te vinden. Bovendien wil Blue Cactus zich onderscheiden door superieure methoden. Onze gespecialiseerde werkprocessen zijn innovatief en altijd van hoge kwaliteit.

Blue Cactus - Oneline Marketing Bureau - wereld map

Visie

Online marketing betekent voor Blue Cactus het zoeken naar oplossingen. Wij vinden dan ook de marketingcampagne die uw bedrijf nodig heeft om uw doelen te bereiken. De visie die Blue Cactus elke dag motiveert, is het creëren van een goede synergie met onze klanten, daarom hebben wij de oplossingen om samen impactvolle projecten uit te voeren.

Op deze manier vindt Blue Cactus de oplossing die uw bedrijf nodig heeft en kunnen wij zo aan de verwachtingen en behoeftes van elke klant voldoen. Ons werk heeft slechts één hoofddoel; het vinden van de oplossingen voor uw bedrijf om te groeien. Daarnaast streven wij naar het bereiken van uw communicatiedoelen en uw verkoop te vermenigvuldigen. Uw succes is ook ons succes.

Blue Cactus - Oneline Marketing Bureau - Blije medewerker

Waar staan wij voor

 • Innovatie

  Vind uw merk opnieuw uit, onderscheid uwzelf van de concurrentie door uniek te zijn en opvallende marketing te hebben.

 • Creativiteit

  Onze passie voor design motiveert ons om unieke en originele inhoud voor uw merk te maken, zodat uw bedrijf een echte voorsprong heeft in verzadigde markten.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit is bij Blucactus de prioriteit. Onze oprechte aanpak garandeert  uw tevredenheid en groei van uw merk.

 • Kennis

  Wij doen grondig onderzoek naar alle details over uw doelgroep en concurrentie.

  Wij overwegen alle marketingstrategieën na een analyse van  uw gegevens, waarbij wij de identiteit van uw bedrijf behouden.

 • Betrouwbaarheid

  Het proces van BluCactus biedt constant contact met de klant en totale transparantie. Wij werken met een structuur die het mogelijk maakt dat marketingprojecten zich kunnen aanpassen aan de grootte en focus van hun klanten. Alle projecten zullen worden ontwikkeld om naar tevredenheid te werken.

 • Inzet

  Het meest belangrijke voor ons bij BluCactus is om de doelen van elke klant te bereiken en te overtreffen. Uw succes is namelijk ons succes.

Blue Cactus - Oneline Marketing Bureau - Blauwe lamp

Het Blue Cactus verschil

In de wereld van de marketing wordt er vaak naar gestreefd om zich van de rest van de markt te onderscheiden. Dit is echter vermoeiend en neemt veel tijd in beslag. Blue Cactus heeft daarom besloten om te stoppen met zich met andere marketingbureaus te vergelijken en terug te keren naar de basis. Wij willen de perfecte oplossing voor u vinden en daarom luisteren wij naar de behoeften van onze klanten en onderscheiden wij ons van de rest van de markt door onze uitstekende kwaliteit.

Dit is wat ons onderscheidt van de anderen marketingbureau’s die op de markt te vinden zijn en daarom hebben wij lokaal en wereldwijd bereik; van Amsterdam tot Dallas. Blue Cactus heeft een brede impact omdat wij met een structuur werken waarmee wij ons kunnen aanpassen aan de grootte van onze klanten. Het maakt niet uit of uw bedrijf klein of groot is, of wat voor soort branche u heeft, wij zullen 100% vertrouwd raken met uw bedrijf.

Dat is waar wij het meest van houden, oplossingen vinden door precies te weten hoe elk merk kan worden benut en door rekening te houden met alle punten die wij kunnen verbeteren. Wij bij Blue Cactus zijn marketingspecialisten met een grote passie voor wat wij elke dag doen. De formule van ons werk is om energie, passie en totale prestatie te bieden aan elke klant die met een voorstel of idee komt.

Wij zijn de ideale opties voor elk soort bedrijf.

Het is niet nodig om duizenden euro’s te investeren in marketingstrategieën. Bij Blue Cactus, digitaal marketingbureau, hebben wij toegankelijke services. Bovendien zijn wij flexibel genoeg om ons aan te passen aan projecten die net pas beginnen of die aan het uitbreiden zijn.

Wij zijn geïnteresseerd in goede ideeën en merken met het potentieel om verder te komen. Veel van onze klanten zijn kleine en middelgrote bedrijven die hun werk beter willen doen en effectief willen communiceren. Blue Cactus vindt voor hen het antwoord op hun specifieke problemen.

Wij hebben echter ook de capaciteit, ervaring en apparatuur om samen te werken met grote bedrijven, op nationaal en op internationaal niveau. Wij zijn voorbereid op elke grote uitdaging die op ons afkomt.

Wat Blue Cactus voor uw bedrijf zal doen?

Blue Cactus is geïnteresseerd in het verhogen van de omzet van uw bedrijf. Verder kunnen wij ook uw positionering, in de bedrijfsactiviteiten van uw bedrijf, verbeteren en effefctieve strategieën implementeren in uw sociale media. Op dezelfde manier zorgen wij ook voor het optimaliseren van graphic design, branding-, marketing- en SEO-strategieën.

Wij willen u kracht geven om alles in uw bedrijf te bereiken, zodat u verder kunt groeien en succesvol kunt worden. Wij zijn ervan overtuigd dat u dit kunt bereiken met de ondersteuning die Blue Cactus u kan bieden. Twiijfel dus niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat voor dienstenpakket wij u allemaal kunnen bieden.

Blue Cactus - Oneline Marketing Bureau. 4 BluCactus medewerkers zijn blij

Geef uw methodes impact en verander uw strategie

Wij hebben goed gedefinieerde werkprocessen om projecten op een zeer gespecialiseerde manier te conceptualiseren, ontwerpen, genereren, aansturen en uit te voeren.

Als u al in gedachten hebt wat u met uw merk wilt betekenen, helpen wij u dit te bereiken. Als u niet precies weet wat u wilt of nodig hebt, helpen wij u om dat te vinden en ten volle te benutten. Wij zullen op zoek gaan naar oplossingen op maat voor uw bedrijf.

Wij geloven sterk in innovatie, constante heruitvinding van imago en de kracht van een goed ontwerp. Bovendien vertrouwen wij op de kracht van aantrekkelijke inhoud met een goede oproep tot actie. Als het gaat om webdesign, begrijpen wij ook de verschillende voordelen van een professionele service, bijvoorbeeld een geoptimaliseerde website, of een online winkel of e-commerce die de omzet verhoogt en het genereren van goede strategieën die u elke dag beter maken.

Onze geschiedenis

Het verhaal van Blue Cactus begon in het jaar 2010 in Amsterdam. Wij zijn als een project begonnen dat alleen gericht was op softwareontwikkeling. In die tijd stonden wij bekend als ‘Titan Star Solutions’. Dit project begon als een extra uitdaging voor onze oprichter en directeur; Ken Schreck. Ken had de visie om een geweldig bureau te ontwikkelen om merken uitgebreidde strategieën te bieden en hen de marketingoplossingen te geven waar zij naar op zoek waren.

Blue Cactus - Oneline Marketing Bureau - Medewerker spring in de lucht naar het eerste succes van BluCactus

Het eerste succes van Blue Cactus

Gelukkig begon alles vrij goed en namen de successen in de loop van de tijd toe. Tegelijkertijd werd dit een ongelooflijke kans om de stap tot uitbreiding te beginnen en op zoek te gaan naar nieuwe projecten. Twee jaar later slaagden wij erin om een nieuw kantoor te openen in Caïro, Egypte. Deze vestiging werd het Business Analyst-team, een gelegenheid om barrières te verbreken en de droom om verder te groeien te realiseren.

Drie jaar later, na grote projecten en tevreden klanten hebben wij een nieuw filiaal geopend in Hyderabad (Indië); het softwareontwikkelteam. Dit was een geweldige strategie om onze onderscheidende factor te vinden in een medium dat steeds meer opkwam; digitale marketing.

In 2014 hebben wij ons ook gevestigd in Monterrey, Nuevo León, een industriële stad met veel bedrijfsondersteuning. Deze plaats opende veel deuren om formeel te gaan werken met de focus op digitale strategieën. Tot die tijd gingen wij echter door met de naam ‘Titan Star Solutions’.

Blue Cactus - Oneline Marketing Bureau - Medewerker spring in de lucht naar het eerste succes van BluCactus

De geboorte van Blue Cactus

Wij besloten het jaar daarna om onze naam en identiteit te veranderen om onze communicatie en structuur te versterken. Op dat moment werd Blue Cactus geboren, met een meer ontspannen en vriendelijke ideologie om op een eerlijke, verantwoordelijke, betrouwbare en creatieve manier contact te zoeken met onze klanten.

Vervolgens zijn wij gaan samenwerken met lokale klanten die ons werk vertrouwden en beetje bij beetje zijn wij internationaal gaan uitbreiden. Tegen 2016 hadden wij al een klantenportfolio in verschillende landen. Bij Blue Cacuts bieden wij meer dan 12 gespecialiseerde diensten op het gebied van digitale marketing.

Gelukkig hebben wij balans kunnen vinden tussen onze verschillende diensten. Op deze manier kunnen deze met elkaar samenleven en de strategieën van bedrijven in een digitale context versterken. Zo kunnen wij uw omzet blijven verhogen en uw positionering verbeteren.

Blue Cactus - Oneline Marketing Bureau. 2 BluCactus medewerkers zetten de cactus in het logo van BluCactus
Blue Cactus - Oneline Marketing Bureau. 2 BluCactus medewerkers zetten de cactus in het logo van BluCactus

Het succes van Blue Cactus gaat door

Wij zijn als bedrijf succesvol geworden, omdat wij verschillende fases hebben doorlopen. Blue Cactus is geëvolueerd en heeft zijn huid verandert door verschillende services te integreren om zijn aanbod aan te passen. Wij weten dat wij geweldige dingen kunnen bereiken met uw bedrijf vooral omdat wij het potentieel van een merk kunnen zien, ongeacht of het net pas is ontstaan of niet.

Op dit moment hebben wij kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Spanje, Frankrijk, Egypte, Indië en in Mexico, hierdoor zijn wij erin geslaagd om ons marketingbureau; Blue Cactus, verder te stimuleren met internationale samenwerkingsverbanden.

Ons verhaal gaat verder en wij hopen dat u er deel van uitmaakt. Besluit vandaag om het gebruik van de ideale tools en strategieën te ontdekken die uw bedrijf zal laten groeien. Wij versterken elke dag met de ontwikkeling van nieuwe concepten, technologieën en methoden.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project en verhoog uw omzet!